ZZP tools

ZZPBlog.nl

Speciaal voor ZZP’ers en freelancers hebben we onderstaand overzicht van handige tools samengesteld. Heb je nog een tip? Laat het ons weten via contact@zzpblog.nl

Financieel en administratie

ZZP uurtarief berekenen – Bereken hier het uurtarief dat je als zzp’er aan je opdrachtgevers moet berekenen om het door jou gewenste salaris te verdienen.
Silvasoft – Silvasoft biedt onbeperkt boekhouden, factureren, urenregistratie en meer tegen eerlijke en duidelijke, all-in prijzen!
ZZP aansprakelijkheidsverzekering – Steeds meer opdrachtgevers verlangen dat je als ZZP-er in het bezit bent van een aansprakelijkheidsverzekering bedrijven. Ontvang vrijblijvend een offerte.
Boekhoudpakketten vergelijken – Om de keuze voor jou als ZZP’er makkelijker te maken, hebben we een aantal pakketten op een rij gezet om met elkaar te vergelijken.

Netwerken

Bedenkers Slack groep – Slack groep voor ondernemende mensen.

Promotie

Mijnpersberichten.nl – Gratis persberichten plaatsen.

Website / online marketing

Tweetdeck – Heel handig op 1 dashboard gelijktijdig zoeken op verschillende termen binnen Twitter en ideaal voor het beheren van meerdere Twitter-accounts.
Google Ads Voorbeeldweergave – Maak je eigen uitgebreide tekstadvertenties voor Google Ads en bekijk het voorbeeld voor desktop en mobiel.

Boeken

De 5 beste boeken over tijd management en effectief werken
De 5 beste lean management boeken

Kantoor

De beste monitoren voor je (thuis)kantoor
De beste laptops voor ZZP’ers