Uurtarief freelance loopbaanbegeleider berekenen

Raymond Veldkamp

Ben je freelance loopbaanbegeleider en wil je weten welk uurtarief je aan opdrachtgevers moet berekenen om het door jou gewenste maandsalaris te verdienen? Je berekent het eenvoudig met onderstaande tool.ZZP uurtarieven in 50 beroepen

Wil je weten welk uurtarief andere ZZP'ers rekenen? Schrijf je in en ontvang interessante artikelen voor jou als ZZP'er, exclusieve aanbiedingen en veel meer.

Na je inschrijving ontvang je direct een overzicht van 50 beroepen met bijbehorende minimum en het maximum uurtarieven die door andere ZZP'ers worden gebruikt.


Aanbevolen boeken

Ik beloof je dat ik honderd word

Ik beloof je dat ik honderd word

Bekijk dit boek
De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 - Het Pretpark

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 - Het Pretpark

Bekijk dit boek
Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?

Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?

Bekijk dit boek
De Camino

De Camino

Bekijk dit boek

Podcast 'Je ideale uurtarief bepalen'

Het is niet altijd eenvoudig om als freelance loopbaanbegeleider je uurtarief te bepalen. Daarom geeft IkGaStarten je in deze gratis podcast tips voor het bepalen van je ideale uurtarief, zonder jezelf te kort te doen of uit de markt te prijzen.