Toplijsten

Waar ZZP’ers bankieren: De beste bankrekeningen voor jouw bedrijf

Voor elke ondernemer is het cruciaal om een bankpartner te selecteren die perfect past bij de specifieke eisen van je bedrijf. Ongeacht of je pas begint of al langer als ZZP’er werkt, het kiezen van de juiste betaalrekening kan een wereld van verschil betekenen voor het efficiënt organiseren van je financiële zaken.

Bekijk welke bank het meest geschikt is voor jouw zakelijke vereisten en maak de eerste stap richting verbeterd financieel beheer.

Bunq

Bunq

Bunq is een mobiele bank gevestigd in Amsterdam, opgericht in 2012 door tech-ondernemer Ali Niknam. Sindsdien is bunq gegroeid tot een toonaangevende Europese mobiele bank, actief in meer dan 18 landen, met meer dan €2,5 miljard aan gebruikersdeposito’s. Bunq is gemaakt om het bankwezen te doorbreken en de status quo uit te dagen. De focus van bunq is de afgelopen jaren verschoven naar duurzaamheid en milieu, met gebruikers die samen meer dan 10 miljoen bomen hebben geplant.

Meer informatie

Knab

Knab

Knab Zakelijk is hét zakelijke bankpakket voor zzp’ers. Met onder andere 500 gratis transacties per jaar, onbeperkt potjes maken en automatisch btw sparen. Alles voor één vaste prijs. Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met zakelijke verzekeringen, een creditcard en/of een boekhoudkoppeling.

Bijna een kwart miljoen ondernemers regelen hun bankzaken bij Knab. Dat zijn ondernemers met een eenmanszaak of een bv met maximaal één bestuurder.

Meer informatie

N26

N26

N26 is een Duitse bank met internationale activiteiten die in 2013 is opgericht als een FinTech start-up. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in de Duitse hoofdstad Berlijn, en het is actief in 24 landen in heel Europa.

De diensten van N26, waaronder betaalrekeningen en betaalpassen, worden exclusief beheerd via een mobiele app en internetbankieren. N26 staat bekend als De Mobiele Bank vanwege deze focus op digitale toepassingen. De bank bedient wereldwijd meer dan 7 miljoen klanten, voornamelijk particulieren en kleine ondernemers.

Meer informatie

Rabobank

Rabobank

De zakelijke rekening van de Rabobank maakt het eenvoudig om je financiële overzichten te beheren door gemakkelijk bij- en afschriften te kunnen downloaden. Bovendien bespaar je aanzienlijk veel tijd door een boekhoudkoppeling toe te voegen aan je ZZP Rekening. Als starter profiteer je zelfs gedurende het eerste halfjaar van deze koppeling zonder kosten!

Voor elke overboeking betaal je slechts €0,39. Daarnaast ontvang je kosteloos een zakelijke betaalrekening, betaalpas, en heb je gratis toegang tot online bankieren via de Rabo App en Rabo Business Banking. Je kunt de zakelijke rekening maandelijks opzeggen, waardoor je flexibiliteit behoudt zonder langdurige verplichtingen.

Meer informatie

Lees ook:

De 10 beste E-readers voor het lezen van zakelijke boeken

Raymond Veldkamp

De 3 beste boeken over Deliberate Practice

Raymond Veldkamp

De 10 beste bureaulampen voor op kantoor

Raymond Veldkamp