Toplijsten

De 3 beste boeken over Deliberate Practice

Heb je grote ambities en wil je de beste worden in jouw vakgebied? Door het toepassen van Deliberate Practice haal je het maximale resultaat. Hieronder de 3 beste boeken over Deliberate Practice.

Uitblinkers

Uitblinkers

Wat is er zo bijzonder aan een uitzonderlijke prestatie? In 'Uitblinkers' laat Malcolm Gladwell zien waarom sommige mensen succes hebben, en anderen niet. Uitblinkers zijn mensen die uitzonderlijke dingen doen: genieën, miljardairs, topsporters, rocksterren en beroemdheden. Maar waar hebben zij hun succes aan te danken? Niet zozeer aan een bijzonder brein of een verbluffend talent, zoals vaak wordt gedacht. Het bijzondere van uitblinkers blijkt vooral te zitten in wat ze meegemaakt hebben, hun cultuur, hun familie en alle eigenaardigheden waarmee ze in aanraking zijn gekomen.

bol.com | €17,50 | Bekijken >

Diep werk

Diep werk

Door iets met volle aandacht te doen ontwikkel je je denkkracht, en bereik je uiteindelijk meer in minder tijd. Geconcentreerd werken om maximaal te kunnen presteren is een vaardigheid die we langzaam zijn kwijtgeraakt. De meeste mensen laten zich gemakkelijk onderbreken en besteden een groot deel van de dag aan oppervlakkige werkzaamheden. Dit boek bevat talloze inspirerende verhalen en praktische adviezen over hoe je je werk anders kunt organiseren om diep werk een vaste plek te geven. Want alleen door iets met volle aandacht te doen, ontwikkel je je denkkracht en bereik je meer in minder tijd.

bol.com | €12,50 | Bekijken >

Piek

Piek

Doelbewust oefenen, het werkt! Waar hebben de grote namen op het gebied van muziek, sport, medische wetenschap hun succes aan te danken? Wat is het verschil tussen de jogger in het park en de atleet op Olympisch niveau? Is het aangeboren talent of kun je het leren? Meer dan dertig jaar geleden rekende Anders Ericsson al af met het idee van een aangeboren talent. Hij liet met enkele belangrijke onderzoeken zien hoe rekbaar ons lichaam en onze hersenen zijn als ze op specifieke manieren worden getraind.

bol.com | €10,99 | Bekijken >

Lees ook:

De populairste Full HD webcams voor haarscherp beeld

Raymond Veldkamp

De 6 ultieme boeken voor in je vakantiekoffer

Raymond Veldkamp

De 10 beste tablets voor zakelijk gebruik

Raymond Veldkamp