Toplijsten

De populairste Full HD webcams voor haarscherp beeld

We maken thuis en op kantoor meer dan ooit gebruik van videobellen via laptops. Maar de lens van een laptop webcam is klein en vaak niet van topkwaliteit (max. 720p). Wil je met een goede kwaliteit in beeld komen bij je klanten, collega’s, leveranciers en andere zakenrelaties? Dan is er een makkelijke oplossing: een webcam met Full HD-kwaliteit (1080p).

Op het gebied van webcams zijn er grote verschillen in prijzen en kwaliteiten. Om goed te vergelijken hebben we een handig top 10 lijstje voor je samengesteld. Doe er je voordeel mee.

1. Trust Tyro - Full HD Webcam - Zwart

Trust Tyro - Full HD Webcam - Zwart

De TYRO FULL HD - Webcam gaat met een resolutie van 1080p voor videogesprekken met helder beeld. Bekijk hieronder een paar van zijn eigenschappen: Fijn videobellen De Tyro Full HD Webcam werkt met Zoom, Teams, Skype en andere bekende software voor videobellen. Gebruik de plug-en-play-installatie - en videobellen was nooit zo makkelijk! Plug de USB-ontvanger in je pc of laptop en je kunt direct beginnen. De webcam klem je gemakkelijk op je monitor, plaats je eenvoudig op je bureau, of monteer je op het inbegrepen statief. Dit alles maakt van de Tyro een veelzijdige en handige webcam die bij elk thuiskantoor past.

Prijs: 21,99

Bekijken >

2. Webcam Full HD - 1080p - Webcam Met Microfoon - USB - Autofocus - Thuiswerken - Webcam voor PC - Zwart - Windows & Mac

Webcam Full HD - 1080p - Webcam Met Microfoon - USB - Autofocus - Thuiswerken - Webcam voor PC - Zwart - Windows & Mac

Deze 360° roteerbare webcam is een Full HD webcam waarmee je videogesprekken voert en opneemt in Full HD resolutie. De HDR technologie past de helderheid van je opname aan in ruimtes met teveel, of juist te weinig licht. Zo ben je altijd goed zichtbaar voor je gesprekspartner. Tijdens een groepsgesprek breng je degene die aan het woord is in beeld met de 5x digitale zoom, terwijl de autofocus direct wazige beelden voorkomt. Met de universele clip bevestig je de webcam op elke laptop, monitor en statief. Eenvoudige aansluiting De 360° roteerbare Full HD Webcam is aan te sluiten met behulp van een USB-aansluiting. Daarvoor hoeven geen verdere programma’s te worden geïnstalleerd.

Prijs: 12,47

Bekijken >

3. DVH Webcam voor Pc met Microfoon – Full HD 1080P – USB Aansluiting - Met Webcam Cover - Windows en Macbook

DVH Webcam voor Pc met Microfoon – Full HD 1080P – USB Aansluiting - Met Webcam Cover - Windows en Macbook

Je kent het vast wel die ene collega met enkel pixels op het scherm en de ander met onverstaanbaar geluid. Dit gaat vaak ten koste van de productiviteit in de meeting. Deze multifunctionele Full HD Webcam is de oplossing! Met een hoge resolutie en ingebouwde microfoon is deze webcam ideaal voor online meetings, conference-calls, colleges, videobellen met familie/vrienden. Het is bijna alsof je bij je collega/familie in de kamer zit. De beste keus voor video meetings De ingebouwde webcams in laptops hebben vaak slecht beeld en kunnen de productiviteit van een video meeting flink naar beneden halen. Zelf ben je ook niet altijd beter te horen of te zien.

Prijs: 14,99

Bekijken >

4. Smartify Webcam - HD Pro Webcam - Full HD 1080P - Ingebouwde Microfoon - Inclusief Webcam Cover - Webcam Voor Pc

Smartify Webcam - HD Pro Webcam - Full HD 1080P - Ingebouwde Microfoon - Inclusief Webcam Cover - Webcam Voor Pc

De Smartify Webcam is onze FULL HD Webcam. Prachtig beeld en geluid voor een goede prijs. Plug de USB-kabel in je computer of laptop en je kunt direct bellen/videobellen zonder de installatie van externe programma's. Jouw computer herkent de webcam direct! Wel zo gemakkelijk. Dankzij de ingebouwde microfoon heb je aan alleen onze webcam genoeg voor elke vorm van online bellen of videobellen. Door de Cover kan de webcam ook uitgeschakeld worden en kunt u alleen de microfoon gebruiken als er geen video nodig is. Kristalhelder beeld Je kan met de Smartify webcam in Full HD 1080P 30 fps videogesprekken opnemen en of videobellen.

Prijs: 29,99

Bekijken >

5. AyeWay Full HD Webcam - Incl. Privacy Cover - Webcam voor PC - Werk & Thuis - Windows & Mac

AyeWay Full HD Webcam - Incl. Privacy Cover - Webcam voor PC - Werk & Thuis - Windows & Mac

Perfect beeld bij elk type licht! Videobellen en opnames maken verlopen met de AyeWay Full HD-webcam probleemloos! Je zet de webcam op jouw laptop of desktopscherm, plug de USB-kabel in je computer en je kan gelijk videobellen! Je hoeft hiervoor geen programma te installeren. Plug & Play! FULL HD voor heldere beelden Je kan met de AyeWay-webcam in Full HD 1920*1080 videobellen, zo kun je probleemloos videogesprekken voeren met uw collega's, familie of vrienden. Door de geavanceerde H.264 compressietechnologie zorgt de webcam voor vloeiende en heldere beelden.

Prijs: 22,95

Bekijken >

6. Logitech C920 - HD Pro Webcam - Full HD 1080p - Bedraad - Twee microfoons

Logitech C920 - HD Pro Webcam - Full HD 1080p - Bedraad - Twee microfoons

De Bedrade Logitech C920 HD Pro Webcam combineert een eenvoudige installatie met een bijzonder goede video-opname. Zo heb je een Full HD resolutie, ingebouwde microfoon en werkt de C920 HD Pro met Windows, MacOS, Android, Xbox en ChromeOS. HD-videochat De logitech C920 HD Pro Webcam staat bekend om de HD-videochat. Maak contact met iedereen in Full HD 1080p op Skype, of in vloeiende HD 720p op FaceTime voor Mac. Ook kunt u hoogwaardige videogesprekken voeren via Google Hangouts™ en clients voor videogesprekken. Chat zelfs met uw Facebook®-vrienden via bellen met beeld in Skype of Facebook Messenger.

Prijs: 79,90

Bekijken >

7. PiXXO® Pro 2K Quad-HD Webcam - Smart Autofocus - Streaming Camera - 360° Draaibaar - Ruisvrije Stereo Microfoon - Thuis & Zakelijk - Plug & Play - Laptop & PC - Windows & Mac - incl. Statief en Opbergtas

PiXXO® Pro 2K Quad-HD Webcam - Smart Autofocus - Streaming Camera - 360° Draaibaar - Ruisvrije Stereo Microfoon - Thuis & Zakelijk - Plug & Play - Laptop & PC - Windows & Mac - incl. Statief en Opbergtas

Met deze nieuwste generatie PiXXO® Pro 2K QHD Autofocus webcam ben je verzekerd van dé ultieme webcam voor thuis én zakelijk gebruik. Hoe vaak zie je een onscherp schokkerig beeld met slechte belichting en krakemikkig geluid? Al deze problemen behoren definitief tot het verleden met deze webcam. Geniet voortaan van het gemak van smart Autofocus, loepzuivere vloeiende 30fps Quad HD beelden en kraakhelder stereo geluid met ruis- en echo onderdrukking. Inclusief een stevig flexibel bureau statief, handig opbergetui en Plug & Play voor zowel pc als laptop.

Prijs: 59,99

Bekijken >

8. Full HD Pro Webcam met Ruisvrije Microfoon - Incl. Tripod en Webcam Cover - 1080P - Voor Laptop en PC - Windows en Mac

Full HD Pro Webcam met Ruisvrije Microfoon - Incl. Tripod en Webcam Cover - 1080P - Voor Laptop en PC - Windows en Mac

Niet teveel betalen maar toch een goede beeldkwaliteit? De Gadgetplace Full HD webcam is een must have voor elke monitor of laptop! De desktop-webcam heeft een 1080p HD-resolutie met een uitstekende beeldkwaliteit. Zelfs bij weinig licht levert deze HD-webcam een groot, helder en perfect beeld. Met de ingebouwde microfoon heeft u geen extra microfoon nodig voor uw oproepen of conferenties. Deze veelzijdige professionele camera is perfect voor alle functies die u van een webcam mag verwachten. Met zijn high-definition videokwaliteit, scherp geluid en handige Plug&Play installatie is deze USB-webcam de perfecte keuze.

Prijs: 44,95

Bekijken >

9. Logitech Brio 100 - Webcam - Full HD - 1080p/30fps - Graphite

Logitech Brio 100 - Webcam - Full HD - 1080p/30fps - Graphite

Laat jezelf van je beste kant zien met de Logitech Brio 100 Full HD 1080p Webcam. Zie er beter uit, klink beter en vergader beter met de Brio 100. Full HD 1080p-resolutie en automatische lichtbalans zorgen voor betere verstaanbaarheid en helderheid in je gesprekken, zodat je altijd je beste beentje voor kunt zetten. Klink beter met de ingebouwde microfoon en krijg totale privacy met het geïntegreerde lenskapje. Kenmerken Volledige helderheid: Zie er helderder uit in videogesprekken met Full HD 1080p-resolutie.

Prijs: 49,90

Bekijken >

10. Elgato Facecam - Streaming Webcam - Full HD - Zwart

Elgato Facecam - Streaming Webcam - Full HD - Zwart

Dit is de Elgato Facecam Full HD Streaming Camera in het zwart. De Elgato Facecam heeft een professionele lens met de nieuwste beeldsensor, snelle elektronica voor ongecomprimeerde 1080p60-video zonder artefacten, app-bediening en een geïntegreerd geheugen voor het gebruik van de beeldinstellingen op al je computers. Met een gezichtsveld van wel 82 graden kun je jezelf met de Elgato Facecam van dichtbij in beeld brengen of je omgeving tonen, terwijl een vast focusbereik ervoor zorgt dat het beeld altijd even scherp blijft.

Prijs: 129,99

Bekijken >

Lees ook:

De 5 beste online marketing boeken

Raymond Veldkamp

De 6 ultieme boeken voor in je vakantiekoffer

Raymond Veldkamp

De 10 beste papierversnipperaars voor op kantoor

Raymond Veldkamp