Toplijsten

De populairste Full HD webcams voor haarscherp beeld

We maken thuis en op kantoor meer dan ooit gebruik van videobellen via laptops. Maar de lens van een laptop webcam is klein en vaak niet van topkwaliteit (max. 720p). Wil je met een goede kwaliteit in beeld komen bij je klanten, collega’s, leveranciers en andere zakenrelaties? Dan is er een makkelijke oplossing: een webcam met Full HD-kwaliteit (1080p).

Op het gebied van webcams zijn er grote verschillen in prijzen en kwaliteiten. Om goed te vergelijken hebben we een handig top 10 lijstje voor je samengesteld. Doe er je voordeel mee.

Bijgewerkt: 25-03-2023 10:12

1. Smartify Webcam - HD Pro Webcam - Ingebouwde Microfoon - Inclusief Webcam Cover - Webcam Voor Pc

Smartify Webcam - HD Pro Webcam - Ingebouwde Microfoon - Inclusief Webcam Cover - Webcam Voor Pc

De Smartify Webcam is onze FULL HD Webcam. Prachtig beeld en geluid voor een goede prijs. Plug de USB-kabel in je computer of laptop en je kunt direct bellen/videobellen zonder de installatie van externe programma's. Jouw computer herkent de webcam direct! Wel zo gemakkelijk. Dankzij de ingebouwde microfoon heb je aan alleen onze webcam genoeg voor elke vorm van online bellen of videobellen. Door de Cover kan de webcam ook uitgeschakeld worden en kunt u alleen de microfoon gebruiken als er geen video nodig is. Kristalhelder beeld Je kan met de Smartify webcam in Full HD 1080P 30 fps videogesprekken opnemen en of videobellen.

Bekijken >

2. Logitech C920 - HD Pro Webcam - Full HD 1080p - Bedraad - Twee microfoons

Logitech C920 - HD Pro Webcam - Full HD 1080p - Bedraad - Twee microfoons

De Bedrade Logitech C920 HD Pro Webcam combineert een eenvoudige installatie met een bijzonder goede video-opname. Zo heb je een Full HD resolutie, ingebouwde microfoon en werkt de C920 HD Pro met Windows, MacOS, Android, Xbox en ChromeOS. HD-videochat De logitech C920 HD Pro Webcam staat bekend om de HD-videochat. Maak contact met iedereen in Full HD 1080p op Skype, of in vloeiende HD 720p op FaceTime voor Mac. Ook kunt u hoogwaardige videogesprekken voeren via Google Hangouts™ en clients voor videogesprekken. Chat zelfs met uw Facebook®-vrienden via bellen met beeld in Skype of Facebook Messenger.

Bekijken >

3. Full HD Pro Webcam met Ruisvrije Microfoon - Incl. Tripod en Webcam Cover - 1080P - Voor Laptop en PC - Windows en Mac

Full HD Pro Webcam met Ruisvrije Microfoon - Incl. Tripod en Webcam Cover - 1080P - Voor Laptop en PC - Windows en Mac

Niet teveel betalen maar toch een goede beeldkwaliteit? De Gadgetplace Full HD webcam is een must have voor elke monitor of laptop! De desktop-webcam heeft een 1080p HD-resolutie met een uitstekende beeldkwaliteit. Zelfs bij weinig licht levert deze HD-webcam een groot, helder en perfect beeld. Met de ingebouwde microfoon heeft u geen extra microfoon nodig voor uw oproepen of conferenties. Deze veelzijdige professionele camera is perfect voor alle functies die u van een webcam mag verwachten. Met zijn high-definition videokwaliteit, scherp geluid en handige Plug&Play installatie is deze USB-webcam de perfecte keuze.

Bekijken >

4. ARRK Webcam - HD Pro Webcam - Ingebouwde Microfoon - Inclusief Webcam Cover - Voor Pc

ARRK Webcam - HD Pro Webcam - Ingebouwde Microfoon - Inclusief Webcam Cover -  Voor Pc

De ARRK FULL HD webcam met ingebouwde microfoon levert scherp, kristalhelder beeld. Plug de USB-kabel in je computer of laptop en je kunt direct (video) bellen! De installatie van externe programma’s is niet nodig. Je computer herkent de webcam direct. De webcam is 360 graden flexibel draaibaar. Ingebouwde microfoon Dankzij de ingebouwde microfoon heb je, voor elke vorm van online (video)bellen, genoeg aan onze webcam. Door de cover kan de webcam ook uitgeschakeld worden. Zo kun je alleen de microfoon gebruiken als er geen video nodig is. Geschikt voor verschillende systemen: Windows, MacBook OS, Facebook, XBOX, Zoom, Twitter, Facetime, OBS, Linux.

Bekijken >

5. Aukey PC-LM1 1080p Full HD Webcam met Autofocus

Aukey PC-LM1 1080p Full HD Webcam met Autofocus

Met Aukey PC-LM1 1080p Full HD Webcam maak je gebruik van autofocus, noise Reduction Microfoons en USB Webcam voor Widescreen Video Streaming en Opnames. High-definition 1080p webcam met 1/2.9" CMOS beeldsensor en 2 ingebouwde stereo microfoons. Levert scherpe, vloeiende video voor videochats en -opnamen. Uitstekende videokwaliteit met 1920 ×1080p Full HD streaming en opname. Goede prestaties, zelfs in meer verlichte ruimtes (≤5 lux minimale verlichting). Vaste focus houdt de dingen scherp tot op vijf meter afstand. Heldere en meer gedetailleerde video's streamen en opnemen, ook met stereogeluid.

Bekijken >

6. Logitech C920s - HD Pro Webcam

Logitech C920s - HD Pro Webcam

De Logitech C920S Pro HD-webcam levert heldere, duidelijke en gedetailleerde beelden in levendige kleuren. De HD-autofocus en -lichtcorrectie passen zich aan de omstandigheden aan voor consequent hoge definitie, en de twee microfoons aan weerszijden van de glazen lens leggen het natuurlijke geluid van uw stem vast. Het gezichtsveld van 78 graden is breed genoeg voor twee mensen. Het lenskapje geeft je controle over wat jij laat zien en beschermt de lens. Of je nu een belangrijk Skype-gesprek moet voeren of wilt livestreamen op Facebook, Youtube of Twitch, de C920 zorgt ervoor dat je indruk maakt.

Bekijken >

7. Trust Tyro – Full HD Webcam - Zwart

Trust Tyro – Full HD Webcam - Zwart

De TYRO FULL HD - Webcam gaat met een resolutie van 1080p voor videogesprekken met helder beeld. Bekijk hieronder een paar van zijn eigenschappen: Fijn videobellen De Tyro Full HD Webcam werkt met Zoom, Teams, Skype en andere bekende software voor videobellen. Gebruik de plug-en-play-installatie - en videobellen was nooit zo makkelijk! Plug de USB-ontvanger in je pc of laptop en je kunt direct beginnen. De webcam klem je gemakkelijk op je monitor, plaats je eenvoudig op je bureau, of monteer je op het inbegrepen statief. Dit alles maakt van de Tyro een veelzijdige en handige webcam die bij elk thuiskantoor past.

Bekijken >

8. Webcam Full HD - 1080p - Webcam Met Microfoon - USB - Autofocus - Thuiswerken - Webcam voor PC - Zwart - Windows & Mac

Webcam Full HD - 1080p - Webcam Met Microfoon - USB - Autofocus - Thuiswerken - Webcam voor PC - Zwart - Windows & Mac

Deze 360° roteerbare webcam is een Full HD webcam waarmee je videogesprekken voert en opneemt in Full HD resolutie. De HDR technologie past de helderheid van je opname aan in ruimtes met teveel, of juist te weinig licht. Zo ben je altijd goed zichtbaar voor je gesprekspartner. Tijdens een groepsgesprek breng je degene die aan het woord is in beeld met de 5x digitale zoom, terwijl de autofocus direct wazige beelden voorkomt. Met de universele clip bevestig je de webcam op elke laptop, monitor en statief. Eenvoudige aansluiting De 360° roteerbare Full HD Webcam is aan te sluiten met behulp van een USB-aansluiting. Daarvoor hoeven geen verdere programma’s te worden geïnstalleerd.

Bekijken >

9. Logitech StreamCam webcam via USB-C | Zwart

Logitech StreamCam webcam via USB-C | Zwart

De Logitech StreamCam is een Full-HD webcam speciaal ontwikkeld voor de streamers en gamers. Je krijgt een Full-HD resolutie met maar liefst 60 fps waardoor je beeld vloeiend is en dit is ideaal voor streamen, Twitch, YouTube, Instagram-verhalen of andere contentkanalen. Logitech Capture Met deze software voor video-opnames en -streaming kun je eenvoudig, snel en intuïtief content maken met StreamCam. Full HD 1080p bij 60 fps Jij en je publiek genieten van een supervloeiende streamingervaring van de hoogste kwaliteit met soepele bewegingen en gedetailleerdere video's.

Bekijken >

10. Logitech - C925e Pro Full HD Webcam - 1080P - Privacy Shutter

Logitech - C925e Pro Full HD Webcam - 1080P - Privacy Shutter

De Logitech C925e Pro is een Full-HD Webcam met een 1080p resolutie, ingebouwde microfoon, een handige monitorklem en autofocus. Hierdoor sta je met de Logitech C925e goed op beeld. Daarnaast heeft de Logitech C925e een ingebouwde privacy cover die je makkelijk opent of sluit. Optimaliseer elke gelegenheid om samen te werken met de Logitech C925e Webcam, die betaalbare HD-video biedt in elke omgeving. De stevige, verstelbare clip zorgt voor eenvoudige bevestiging op zowel laptops als losstaande beeldschermen, en het lenskapje zorgt voor privacy. De C925e werkt met vrijwel alle toepassingen voor videovergaderen.

Bekijken >

Lees ook:

De 10 beste zakelijke monitoren voor ZZP’ers

Raymond Veldkamp

De beste boeken die iedere ZZP’er zou moeten lezen

Raymond Veldkamp

De 10 beste social media marketing boeken van dit moment

Raymond Veldkamp