Toplijsten

De mooiste in hoogte verstelbare bureaus voor een gezonde werkhouding

Een naar eigen wens in te stellen bureau is belangrijk voor een ergonomische werkhouding. De statische positie van het lichaam tijdens het zitten achter een bureau is de oorzaak van veel rug-, nek- en armklachten. Je werkplek moet daarom dynamisch zijn ingericht, zodat je gemakkelijk kunt wisselen tussen verschillende werkhoudingen.

Bekijk hieronder de 10 populairste in hoogte verstelbare bureaus van dit moment.

1. Bureau zit sta elektrisch in hoogte verstelbaar - game bureau - 160 x 75 cm

Bureau zit sta elektrisch in hoogte verstelbaar - game bureau - 160 x 75 cm

Een praktisch elektrisch in hoogte verstelbare zit sta bureau in voordelige budget uitvoering. Het tafelblad bestaat uit twee delen maar de muismat bedekt de overgang volledig zodat u hier geen ongemak van zult hebben. Door het formaat van het bureaublad van 160 cm breed en rechts 75 cm en links 60 cm diep heeft u veel ruimte voor het plaatsen van al uw accessoires en ruimte voor 3 monitoren. Tevens is er aan het tabelblad een bijgeleverde beker blikjes houder te monteren en een haak om te koptelefoon aan op te hangen.

Bekijken >

2. Qualux Gaming Bureau - Game Bureau - Zit Sta Bureau - Incl. Muismat, Bekerhouder, Koptelefoonhouder - (L) 160 x (B) 75cm - Wit - Inclusief Montagevideo

Qualux Gaming Bureau - Game Bureau - Zit Sta Bureau - Incl. Muismat, Bekerhouder, Koptelefoonhouder - (L) 160 x (B) 75cm - Wit - Inclusief Montagevideo

Met het Qualux® Game Bureau game jij in stijl. Met deze complete gaming desk set ben jij gegarandeerd van de winst. Als echte gamer wil jij het natuurlijk goed voor elkaar hebben: Je computer is in topstaat en voorzien van de nieuwste snufjes en verlichting. Qualux® helpt je jouw gaming setup verder te upgraden dan ooit tevoren. Het Qualux® Game Bureau is voorzien van de handigste accessoires om jouw game-ervaring onevenaarbaar te maken. Geniet van ultiem comfort en alle gemakken die de handige bijgeleverde bekerhouder, koptelefoonhouder en muismat jou bieden.

Bekijken >

3. Elektrisch Zit Sta Bureau - In Hoogte Verstelbare Tafel - Met Geheugenstand - Werkbureau met Opslag Vakken - Vintage Bruin

Elektrisch Zit Sta Bureau - In Hoogte Verstelbare Tafel - Met Geheugenstand - Werkbureau met Opslag Vakken - Vintage Bruin

Voorkom lichamelijke klanten, actief (thuis)werken doe je aan een elektrisch verstelbare zit sta bureau. 4 geheugenknoppen en antibotsing: u kunt de hoogte van het elektrische bureau tussen 72-120 cm aanpassen en 4 gewenste hoogtes besparen. De hoogteverstelling stopt en keert iets terug wanneer hij een obstakel tegenkomt Zak en haken aan zijkanten: stoffen zak aan de linker- of rechterkant voor boeken, tijdschriften en briefpapier en 2 haken aan de andere kant voor koptelefoons en tassen.

Bekijken >

4. Casaria Zit Sta Bureau – Hoogte Verstelbaar Elektrisch - 110x60cm Zwart

Casaria Zit Sta Bureau – Hoogte Verstelbaar Elektrisch - 110x60cm Zwart

Een revolutie voor jouw thuiskantoor! Met de in hoogte verstelbare bureau van 73-118 cm van Casaria® kun je zittend of staand werken. De bureautafel met LCD-scherm kan met een snelheid van 2,25 cm/sec naar boven worden gebracht en is met 50 dB aangenaam stil. De zit sta bureau heeft ook een geheugen- en herinneringsfunctie. Er zijn praktische houders voor kabels, drankjes en jouw headset. De fixatieposities kunnen vrij worden gekozen.

Bekijken >

5. Laptoptafel - Bijzettafel - Bedtafel - Verstelbaar bureau - Wit

Laptoptafel - Bijzettafel - Bedtafel - Verstelbaar bureau - Wit

Kenmerken van deze laptoptafel: - Houtkleur - Blad is wit van kleur - Hoogte verstelbaar tot 90cm - Inclusief wieltjes Multifunctioneel bureau Laptoptafel Deze tafel wordt zeer vaak ingezet om de laptop langs de rand van het bed te plaatsen, of om bijvoorbeeld een filmpje op te zetten op de laptop en de tafel naast het bed te plaatsen. De tafel is in hoogte verstelbaar en op wieltjes te verrijden. Op deze manier perfect te positioneren voor iedere gewenste bezigheid. Ook vanuit de bank is deze tafel ideaal te gebruiken om de laptop op te plaatsen. 2. Bijzettafel Denk aan een ontbijtje op bed. Hoe onhandig kan dat zijn wanneer je het bord direct op iemand zijn schoot moet plaatsen.

Bekijken >

6. Bureau zit sta frame - elektrisch hoogte verstelbaar - bureaublad formaat 120 tot 160 cm

Bureau zit sta frame - elektrisch hoogte verstelbaar - bureaublad formaat 120 tot 160 cm

Kies uw eigen bureaublad inclusief de grootte vorm materiaal en kleur en monteer dit eenvoudig op dit elektrisch in hoogte verstelbaar zit sta bureau tafel onderstel frame. Bureaublad lengte formaat tussen minimaal 100 cm en maximaal 160 cm en breedte formaat tussen de 60 cm en 80 cm. Zit sta tijd herinnering voor regelmatige beweging. De motor is thermisch met overbelastingsbeveiliging en met een switched mode voeding voor energie- en energie-efficiëntie. Stelvoeten afzonderlijk aan te passen voor stabiliteit bij oneffen vloeren of oppervlakken.

Bekijken >

7. HOMCOM Computertafel bureau kantoortafel PC-tafel werktafel hout bruin A2-0082

HOMCOM Computertafel bureau kantoortafel PC-tafel werktafel hout bruin A2-0082

Bureau kantoortafel/werktafel Stel uw werkruimte in op een praktische en stijlvolle manier met deze computer tafel! Een modern exterieur, functioneel, veel opslagruimte, extra voetstuk voor monitor. Een geïntegreerd “pull-out” toetsenbord op metalen rails. Deze computertafel biedt ruimte voor computer, monitoren, printers en schrijfgerei.

Bekijken >

8. Bureau elektrisch hoogte verstelbaar - 140 x 60 cm

Bureau elektrisch hoogte verstelbaar - 140 x 60 cm

Een kwalitatief stevig elektrisch in hoogte verstelbare zit sta game bureau uitgevoerd in een voordelige budget variant. Let op. Het zwart carbon look tafelblad in het formaat van 140 cm breed en 60 cm diep bestaat uit twee delen de bijgeleverde muismat bedekt de twee overgangen volledig zodat u hier gaan ongemak van zult ondervinden. Door het formaat van het bureaublad van 140 cm breed en 60 cm diep heeft u veel ruimte voor het plaatsen van al uw accessoires en beeldschermen. Tevens is er aan het tafelblad een bijgeleverde beker blikjes houder te monteren en een haak om de koptelefoon aan op te hangen.

Bekijken >

9. GXT 1175 Imperius - Gaming Desk - Gaming Bureau - Kabelmanagement - XL - Zwart

GXT 1175 Imperius - Gaming Desk - Gaming Bureau - Kabelmanagement - XL - Zwart

Jouw Imperius staat op Zet je game-pc aan, log bij jouw favoriete game in en bouw je reputatie op. De Trust Imperius is jouw solide fundament om jouw online imperium op te bouwen. Een groot oppervlak van 140x66cm, een geïntegreerd kabelmanagementsysteem en een muismat wat het gehele oppervlak bedekt; dit game-bureau heeft de fundering alvast voor je gelegd. Speelruimte Om jouw imperium op te bouwen, heb je alleen wel voldoende speelruimte nodig. Het Trust Imperius game-bureau heeft een XL-formaat van 140x66cm voor voldoende bewegingsvrijheid; zelfs als je twee monitors gebruikt. En omdat het gehele oppervlak één grote muismat is, maak je je ook geen zorgen dat je de controle verliest.

Bekijken >

10. Bureau zit sta elektrisch in hoogte verstelbaar - game bureau - 160 x 75 cm

Bureau zit sta elektrisch in hoogte verstelbaar - game bureau - 160 x 75 cm

Een elektrisch in hoogte verstelbare zwart zit sta bureau in voordelige budget uitvoering. Het tafelblad heeft een carbon look zwart oppervlakte en bestaat uit twee delen. De bijgeleverde muismat bedekt de overgang volledig zodat u hier geen ongemak van zult hebben. Door het formaat van het bureaublad van 160 cm breed en links 75 cm en rechts 60 cm diep heeft u veel ruimte voor het plaatsen van al uw accessoires en beeldschermen. Tevens is er aan het tabelblad een bijgeleverde beker blikjes houder te monteren en een haak om te koptelefoon aan op te hangen.

Bekijken >

Lees ook:

De 10 beste E-readers voor het lezen van zakelijke boeken

Raymond Veldkamp

De beste draadloze QWERTY toetsenborden van dit moment

Raymond Veldkamp

De 5 beste boeken over tijd management en effectief werken

Raymond Veldkamp