Toplijsten

De 10 beste weekplanners voor meer structuur in jouw werkweek

Iedereen weet het: als je gestructureerd werkt, ben je productiever. Oftewel presteer je meer en beter in kortere tijd. Natuurlijk zijn er allerlei handige apps die je kunnen helpen om meer structuur aan te brengen in je dagelijkse en wekelijkse werk. Maar wist je dat een ‘good old’ papieren weekplanner aantoonbaar nog steeds het meest effectieve middel is om heel gemakkelijk meer structuur in je werk/projecten en vrije tijd aan te brengen en in kortere tijd meer werk te verzetten? En dat ook nog in de juiste prioriteitsvolgorde.

Er is een enorm grote keuze op het gebied van weekplanners. Om je het makkelijk te maken hebben we daarom de populairste weekplanners voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 13-04-2024 06:10

1. Weekplanner papier familieplanner A4 afscheurbaar zwart wit gezinsplanner 5 personen werkplanner ophangbaar

Weekplanner papier familieplanner A4 afscheurbaar zwart wit gezinsplanner 5 personen werkplanner ophangbaar

HEE Goodies weekplanner papier A4 gezin familieplanner zwart wit gezinsplanner 5 personen werkplanner lijmbinding In een wereld vol chaos en drukte kan het moeilijk zijn om alles bij te houden, of het nu gaat om gezinsverplichtingen, kantoorwerk of schooltaken. Gelukkig biedt deze stoere familieplanner dé oplossing! Met voldoende ruimte voor 5 personen en extra notitieruimte voor bijvoorbeeld boodschappen of to-do lijstjes, helpt deze weekplanner je orde te scheppen in het dagelijks leven.

€ 15,95

Bekijken >

2. Maan Amsterdam Weekplanner inclusief stickervel - To do planner - Werkplanner - Ongedateerd - A4 - Eclipse

Maan Amsterdam Weekplanner inclusief stickervel - To do planner - Werkplanner - Ongedateerd - A4 - Eclipse

Maan Amsterdam Weekplanner inclusief stickervel - To do planner - Werkplanner - Ongedateerd - A4 - EclipseMet deze weekplanner vergeet je nooit meer afspraken en to do's! De planner bevat geen voorgedrukte data. Je kunt dus beginnen met invullen wanneer je wil. Elke week vind je per dag een schrijfvak en daarnaast een groot notitievak om overige zaken voor de week of boodschappen te noteren.De stickers kun je gebruiken om vakanties, feestdagen of uitjes op een leuke manier aan te geven. De planner heeft een A4 formaat en is voorzien van ringband met ophanghaakje. De planner bevat 64 weken (zonder data). Het design is modern en heeft fijne neutrale kleuren.

€ 16,95

Bekijken >

3. Purpuz Planner PRO Weekplanner - Agenda - Ongedateerd - 24 weken - Doelen Planner

Purpuz Planner PRO Weekplanner - Agenda - Ongedateerd - 24 weken - Doelen Planner

De Purpuz Planner PRO is dé Planner Agenda voor Iedereen die Nog Sneller Vooruit Wil! Iedereen kent het wel… Je hebt een GOED VOORNEMEN, een mooi plan en doet het niet… Met deze Purpuz Planner PRO Weekplanner doe jij het zeker wél. Laat je helpen! Haal sneller je doelen. Voel je beter!Deze Undated PRO versie van de populaire Purpuz Planner is dé plek voor als je serieus aan de slag wilt met je dromen, doelen en to-do’s. Werk aan je doelen. Boost je productiviteit met de habit tracker. Stuur bij met reflectie, blijf in balans en ga recht op je doel af! Verschil Purpuz Planner PRO en de Purpuz Planner 2024: De PRO is de pro verzie van de populaire Purpuz Planner 2024.

€ 29,95

Bekijken >

4. Purpuz Familieplanner 2024 Weekplanner - Familieplanner - To Do Planner - Gezinsplanner 2024 - Family Planner XL - 6 personen

Purpuz Familieplanner 2024 Weekplanner - Familieplanner - To Do Planner - Gezinsplanner 2024 - Family Planner XL - 6 personen

Purpuz Familieplanner 2024, de Weekplanner voor een GEORGANISEERD Leven! Het runnen van een gezin kan best stressvol zijn ... veel verschillende activiteiten, het huishouden en waar blijft de tijd voor elkaar?Deze Familieplanner 2024 is de oplossing! Met deze weekplanner krijg je goed overzicht op alle gezinsagenda’s en het huishouden. Lekker groot, A4+, zo zie je goed wat er speelt en wat je niet moet vergeten. De Purpuz Familieplanner is dé plek voor al je Handige lijstjes, to-do’s, Maaltijdplanning en tijd voor elkaar!Bestel deze Familieplanner Nu.

€ 23,95

Bekijken >

5. Mascha Planner 'prikkelvrij'

Mascha Planner 'prikkelvrij'

Heb je een planner nodig die vrij is van overweldigende beelden en felle kleuren? Op zoek naar een stressvrije manier om afspraken, taken en deadlines bij te houden? De prikkelvrije Mascha Planner is hier speciaal voor gemaakt. De planner bevat gemakkelijk schrijfbare secties en een ontwerp zonder afleiding dat helpt georganiseerd, op tijd en verantwoordelijk te blijven. Bovendien helpt de overzichtelijke lay-out onnodige stress weg te nemen terwijl je to-do list binnen handbereik is. De prikkelvrije Mascha Planner heeft zachte, subtiele kleuren die speciaal geschikt zijn voor mensen die behoefte hebben aan structuur en rust.

€ 24,95

Bekijken >

6. Mascha Planner - Orlando

Mascha Planner - Orlando

Bovenstaande productafbeeldingen zijn gefotografeerd door Ashkan Mortezapour. De nieuwe Mascha Planner 2023 Orlando is de planner die je leven structuur geeft.Je kunt de planner helemaal zelf customizen door de bijgevoegde stickers. Met veel extra's: kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eigen smaak.Mascha: 'Zonder planning ben ik een gigantische chaoot - ik hou dus al jaren dagelijks een planning bij. Geen enkele planner was precies zoals ik hem wilde hebben, dus tekende ik vaak mijn eigen aanpassingen in agenda's en notitieboekjes.

€ 24,95

Bekijken >

7. Structuurjunkie Planner luxe editie - 18,6 x 22 cm

Structuurjunkie Planner luxe editie - 18,6 x 22 cm

De Structuurjunkie luxe planner in standaard uitvoering (18,6 x 22 cm). In donkerblauw vegan leer, met subtiele gouden details. Zonder print of poespas. Van binnen exact hetzelfde als de andere Structuurjunkie planners. Clean en overzichtelijk, met 2 leeslinten, maandoverzichten, weekoverzichten, ongedateerd, met envelop achterin. Zodat je met rust, overzicht en productiviteit door je week heen gaat. Deze datumloze planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, plus lijntjespagina’s achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren. Handig: twee leeslinten en cadeautje: een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat.

€ 25,99

Bekijken >

8. Mascha Planner Special Blue Edition

Mascha Planner Special Blue Edition

De nieuwe Mascha Planner Special Edition is exclusief bij Bol.com te koop. Deze luxe 'Gemstone blue' planner met goudtekening en passend elastiek en spiraalband kun je verder helemaal zelf customizen door de bijgevoegde stickers. Met veel extra's: notitieboekje, kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eingen smaak.Mascha: 'Zonder planning ben ik een gigantische chaoot - ik hou dus al jaren dagelijks een planning bij. Geen enkele planner was precies zoals ik hem wilde hebben, dus tekende ik vaak mijn eigen aanpassingen in agenda's en notitieboekjes.

€ 16,99

Bekijken >

9. Structuurjunkie Planner datumloos - A4

Structuurjunkie Planner datumloos - A4

Ben jij moe van je eindeloze takenlijsten en het overweldigende gevoel dat je altijd nog iets te doen hebt? Ben jij klaar om af te rekenen met chaos en stress? Ben je klaar om je doelen nu écht te behalen? Dan is de succesvolle Structuurjunkie planner echt iets voor jou. Deze planner is ongedateerd, dus je kan beginnen op het moment dat jou uitkomt. Een week overslaan? Geen probleem.De planner heeft 4 jaaroverzichten, 13 maandoverzichten én 54 weekoverzichten, alsook lijntjespagina's achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte om bijkomende taken te noteren en kun je wekelijks je werkdoel, privédoel en geluksmomenten te noteren.

€ 27,99

Bekijken >

10. Structuurjunkie - Structuurjunkie planner datumloos (klein)

Structuurjunkie - Structuurjunkie planner datumloos (klein)

Ben jij moe van je eindeloze takenlijsten en het overweldigende gevoel dat je altijd nog iets te doen hebt? Ben jij klaar om af te rekenen met chaos en stress? Ben je klaar om je doelen nu écht te behalen? Dan is de succesvolle Structuurjunkie planner echt iets voor jou. Deze planner is ongedateerd, dus je kan beginnen op het moment dat jou uitkomt. Een week overslaan? Geen probleem.De planner heeft 4 jaaroverzichten, 13 maandoverzichten én 54 weekoverzichten, alsook lijntjes- en bulletpagina's achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren.

€ 24,99

Bekijken >

Lees ook:

De 5 beste online marketing boeken

Raymond Veldkamp

Verminder stress en voorkom een burn-out met deze boeken

Raymond Veldkamp

De beste draadloze oordopjes van dit moment

Raymond Veldkamp