Toplijsten

De beste weekplanners voor meer structuur in jouw werkweek

Wil je meer structuur aanbrengen in jouw werkweek, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Een weekplanner is dan een ideale uitkomst. Wij hebben de populairste weekplanners voor je op een rij gezet.

1. Structuurjunkie - Structuurjunkie planner

Structuurjunkie  -   Structuurjunkie planner

Koop een Structuurjunkie planner en ontvang een gratis online training t.w.v. € 49,95! Zie de actiesticker op het boek voor meer informatie. Ben jij moe van je eindeloze takenlijsten en het overweldigende gevoel dat je altijd nog iets te doen hebt? Ben jij klaar om af te rekenen met chaos en stress? Ben je klaar om je doelen nu écht te behalen? Dan is de succesvolle Structuurjunkie planner de oplossing. Deze datumloze planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook lijntjespagina's achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren.

Prijs: € 20,99

Bekijk op Bol.com

2. Mascha Planner Pink Edition

Mascha Planner Pink Edition

De nieuwe Mascha Planner 2021 Gemstone pink is uitgevoerd met goudtekening en bijpassend elastiek en spiraalband. De planner die je leven structuur geeft. Je kunt de planner helemaal zelf customizen door de bijgevoegde stickers. Met veel extra's: notitieboekje, kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eigen smaak. Bevat 60 weken. Mascha: 'Zonder planning ben ik een gigantische chaoot - ik hou dus al jaren dagelijks een planning bij. Geen enkele planner was precies zoals ik hem wilde hebben, dus tekende ik vaak mijn eigen aanpassingen in agenda's en notitieboekjes.

Prijs: € 24,95

Bekijk op Bol.com

3. Essentialiving Planner 2022

Essentialiving Planner 2022

Plan je week met de Essentialiving Planner en krijg rust in je hoofd Let op! De Planner is groot: 20 x 25 cm. Op een eenvoudige manier brengt de Essentialiving Planner meer rust en ruimte in je leven. De unieke, inbegrepen Balance Creator zorgt ervoor dat je jouw balans aan het begin van het jaar helder krijgt en gedurende de rest van het jaar bewaakt. De Essentialiving Planner maakt een einde aan chaos en brengt je terug naar jouw essentie.

Prijs: € 32,95

Bekijk op Bol.com

4. Selfcare planner

Selfcare planner

Verbeter je gezondheid door kleine veranderingen en positieve keuzes Een goede gezondheid is de belangrijkste pijler voor alles wat je in het leven doet. Als je nú de tijd en ruimte vrijmaakt om goed voor jezelf te zorgen, doe je daar later je voordeel mee. De Selfcare planner helpt je daarbij. Het laat je zien hoe je kleine veranderingen die je goed kunt volhouden voor de lange termijn doorvoert en hoe je gemotiveerd blijft om bewuste keuzes te maken voor je gezondheid. Dit dagboek gaat niet over gewicht, lichaamsafmetingen, diëten of calorie-inname.

Prijs: € 19,99

Bekijk op Bol.com

5. Purpuz Familieplanner 2022 Weekplanner - A4+ - To Do Planner

Purpuz Familieplanner 2022 Weekplanner - A4+ - To Do Planner

Purpuz Familieplanner 2022 de Weekplanner voor een Georganiseerd leven! Het runnen van een gezin kan best stressvol zijn ... veel verschillende activiteiten, het huishouden en waar blijft de tijd voor elkaar? Deze Familieplanner 2022 is de oplossing! Met deze weekplanner krijg je goed overzicht op alle agenda’s en het huishouden. Lekker groot, A4+, zo zie je goed wat er speelt en wat je niet moet vergeten. De Purpuz Family Planner is dé plek voor al je Handige lijstjes, to-do’s, maaltijdplanning en tijd voor elkaar! Bestel deze Familieplanner Nu.

Prijs: € 28,18

Bekijk op Bol.com

6. Mascha Planner Special Blue Edition

Mascha Planner Special Blue Edition

De nieuwe Mascha Planner Special Edition is exclusief bij Bol.com te koop. Deze luxe 'Gemstone blue' planner met goudtekening en passend elastiek en spiraalband kun je verder helemaal zelf customizen door de bijgevoegde stickers. Met veel extra's: notitieboekje, kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eingen smaak. Mascha: 'Zonder planning ben ik een gigantische chaoot - ik hou dus al jaren dagelijks een planning bij. Geen enkele planner was precies zoals ik hem wilde hebben, dus tekende ik vaak mijn eigen aanpassingen in agenda's en notitieboekjes.

Prijs: € 24,99

Bekijk op Bol.com

7. Maan Amsterdam Weekplanner inclusief stickervel - To do planner - Werkplanner - Ongedateerd - A4 - Eclipse

Maan Amsterdam Weekplanner inclusief stickervel - To do planner - Werkplanner - Ongedateerd - A4 - Eclipse

Maan Amsterdam Weekplanner inclusief stickervel - To do planner - Werkplanner - Ongedateerd - A4 - Eclipse Met deze weekplanner vergeet je nooit meer afspraken en to do's! De planner bevat geen voorgedrukte data. Je kunt dus beginnen met invullen wanneer je wil. Elke week vind je per dag een schrijfvak en daarnaast een groot notitievak om overige zaken voor de week of boodschappen te noteren. De stickers kun je gebruiken om vakanties, feestdagen of uitjes op een leuke manier aan te geven. De planner heeft een A4 formaat en is voorzien van ringband met ophanghaakje. De planner bevat 64 weken (zonder data). Het design is modern en heeft fijne neutrale kleuren.

Prijs: € 16,95

Bekijk op Bol.com

8. Structuurjunkie - Structuurjunkie planner

Structuurjunkie  -   Structuurjunkie planner

Koop een Structuurjunkie planner en ontvang een gratis online training t.w.v. € 49,95! Zie de actiesticker op het boek voor meer informatie. Ben jij moe van je eindeloze takenlijsten en het overweldigende gevoel dat je altijd nog iets te doen hebt? Ben jij klaar om af te rekenen met chaos en stress? Ben je klaar om je doelen nu écht te behalen? Dan is de succesvolle Structuurjunkie planner de oplossing. Deze datumloze planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook lijntjespagina's achterin.

Prijs: € 25,99

Bekijk op Bol.com

9. ROSE&EVE Dagplanner - ongedateerd en afscheurbaar

ROSE&EVE Dagplanner - ongedateerd en afscheurbaar

Plan je dagen met deze overzichtelijke dagplanner van ROSE&EVE. De planner bevat 50 afscheurbare pagina's. Krijg jij maar lastig je TO DO lijstje afgevinkt? Met behulp van deze dagplanner zorg jij voor structuur en overzicht en haal jij al jouw doelen.

Prijs: € 9,95

Bekijk op Bol.com

10. Structuurjunkie - Structuurjunkie Businessplanner 2022

Structuurjunkie  -   Structuurjunkie Businessplanner 2022

Ook dit jaar zit er weer een Businessplanner in de Structuurjunkie-lijn van Cynthia Schultz: een planner speciaal voor ondernemers! Deze prachtig uitgevoerde planner loopt van 28 december 2021 tot de eerste week van januari 2023. De planner heeft naast de gebruikelijke jaaroverzichten, maandoverzichten en notitiepagina’s, een speciaal deel voor bedrijfsvoering. Hierin noteer je je zakelijke en financiële doelen, je kilometer- en urenregistratie, kun je nieuwe plannen uitwerken en reflecteren op je behaalde resultaten. De Structuurjunkie Businessplanner is dé planner voor elke ondernemer die gestructureerd en productief met zijn of haar bedrijf aan de slag wil gaan.

Prijs: € 27,99

Bekijk op Bol.com

Lees ook:

De beste laptops voor ZZP’ers

ZZPBlog.nl

De beste boeken voor ZZP’ers

ZZPBlog.nl

De beste E-readers voor het lezen van zakelijke boeken

ZZPBlog.nl