Toplijsten

De 10 beste weekplanners voor meer structuur in jouw werkweek

Wil je meer structuur aanbrengen in jouw werkweek, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Een weekplanner is dan een ideale uitkomst. Wij hebben de populairste weekplanners voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 27-09-2022 12:54

1. Mascha Planner GreenVelvet

Mascha Planner GreenVelvet

De nieuwe Mascha Planner GreenVelvet heeft een fluweelgroene cover met gouden wiro-spiraal en is binnenin met groenmarmer versierd. Deze luxe planner met passend elastiek kun je verder uiteraard helemaal zelf customizen door de bijgevoegde stickers. Met veel extra's: notitieboekje, kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eigen smaak. Mascha: 'Zonder planning ben ik een gigantische chaoot - ik hou dus al jaren dagelijks een planning bij. Geen enkele planner was precies zoals ik hem wilde hebben, dus tekende ik vaak mijn eigen aanpassingen in agenda's en notitieboekjes.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 24,95

2. Structuurjunkie - Structuurjunkie Planner (klein)

Structuurjunkie - Structuurjunkie Planner (klein)

Ben jij moe van je eindeloze takenlijsten en het overweldigende gevoel dat je altijd nog iets te doen hebt? Ben jij klaar om af te rekenen met chaos en stress? Ben je klaar om je doelen nu écht te behalen? Dan is de succesvolle Structuurjunkie planner echt iets voor jou. Deze planner is ongedateerd, dus je kan beginnen op het moment dat jou uitkomt. Een week overslaan? Geen probleem. De planner heeft 4 jaaroverzichten, 13 maandoverzichten én 54 weekoverzichten, alsook lijntjespagina's achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 22,99

3. Structuurjunkie - Structuurjunkie Planner (A4)

Structuurjunkie - Structuurjunkie Planner (A4)

Ben jij moe van je eindeloze takenlijsten en het overweldigende gevoel dat je altijd nog iets te doen hebt? Ben jij klaar om af te rekenen met chaos en stress? Ben je klaar om je doelen nu écht te behalen? Dan is de succesvolle Structuurjunkie planner echt iets voor jou. Deze planner is ongedateerd, dus je kan beginnen op het moment dat jou uitkomt. Een week overslaan? Geen probleem. De planner heeft 4 jaaroverzichten, 13 maandoverzichten én 54 weekoverzichten, alsook lijntjespagina's achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte om bijkomende taken te noteren en kun je wekelijks je werkdoel, privédoel en geluksmomenten te noteren.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 26,99
bookspot.nl: € 26,99
bookspot.nl: € 26,99

4. Mascha Planner Pink Edition

Mascha Planner Pink Edition

De nieuwe Mascha Planner 2021 Gemstone pink is uitgevoerd met goudtekening en bijpassend elastiek en spiraalband. De planner die je leven structuur geeft. Je kunt de planner helemaal zelf customizen door de bijgevoegde stickers. Met veel extra's: notitieboekje, kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eigen smaak. Bevat 60 weken. Mascha: 'Zonder planning ben ik een gigantische chaoot - ik hou dus al jaren dagelijks een planning bij. Geen enkele planner was precies zoals ik hem wilde hebben, dus tekende ik vaak mijn eigen aanpassingen in agenda's en notitieboekjes.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 24,95
proxis.com: € 24,95

5. Fitly - To Do Planner - Dagplanner - To Do Lijst - To Do List - Notitieboek - A5 - Zwart - Daily Planner - Notebook

Fitly - To Do Planner - Dagplanner - To Do Lijst - To Do List - Notitieboek - A5 - Zwart - Daily Planner - Notebook

Wil je productiever en meer gestructureerd jouw dagen organiseren, om zo met minder stress door het leven te gaan? Gebruik dan nu deze to do planner om je daarbij te helpen! Stel een dagelijks doel: In dit to do notitieboek kan je dagelijks noteren wat jouw belangrijkste doel is. Op deze manier kan je jouw dagen met meer gerichte intentie organiseren. Plan je to do lijst op prioriteit: In deze to do planner is er genoeg ruimte om dagelijks je to do lijst te plannen en ook te ordenen op prioriteit. Noteer je afspraken: Naast je dagelijkse to do list is er ook ruimte om je belangrijkste afspraken te noteren.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 12,95

6. Fitly - Budget Planner - Kasboek - Kakeibo - Budgetplanner - Huishoudboekje

Fitly - Budget Planner - Kasboek - Kakeibo - Budgetplanner - Huishoudboekje

Wil je jouw financiële leven verbeteren om zo een hoop zorgen te voorkomen of juist meer vrijheid op te bouwen? Gebruik dan nu deze budget planner om je daarbij te helpen! Stel doelen: Deze budget planner stelt je in staat om concreet na te denken over de doelen jij wilt behalen en de onderliggende motivatie hierachter. Plan vooruit: Met deze budget planner zal het heel gemakkelijk worden om jouw financiën per maand vooruit te plannen. Zo kan je een takenlijst per maand bijhouden, jouw inkomsten en uitgaven monitoren en een ondersteunende kalender bijhouden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 17,95

7. &INK Weekplanner Familieplanner - 2022/2023 - Jungle - 16 maanden

&INK Weekplanner Familieplanner - 2022/2023 - Jungle - 16 maanden

Zonder goede familieplanner kunnen we eigenlijk niet meer. Ons drukke bestaan vraagt om structuur. Dat geeft rust en houvast. Sporttrainingen, verjaardagen, speelafspraken, schoolreisjes, feestjes, borrels, afspraken met vrienden, er is zo veel te onthouden.. Deze 16 maanden familieplanner voor 2022-2023 helpt je erbij! De familieplanner is geschikt voor 5 gezinsleden, huisgenoten of collega's. Handig want juist door agenda's te combineren krijg je meer tijd voor elkaar. Daarnaast staat de planner vol met mooie illustraties zodat hij ook nog eens prachtig aan de muur hangt, of op tafel ligt! Een lust voor het oog en een last van je schouders.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 17,99

8. Mascha Planner Special Blue Edition

Mascha Planner Special Blue Edition

De nieuwe Mascha Planner Special Edition is exclusief bij Bol.com te koop. Deze luxe 'Gemstone blue' planner met goudtekening en passend elastiek en spiraalband kun je verder helemaal zelf customizen door de bijgevoegde stickers. Met veel extra's: notitieboekje, kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eingen smaak. Mascha: 'Zonder planning ben ik een gigantische chaoot - ik hou dus al jaren dagelijks een planning bij. Geen enkele planner was precies zoals ik hem wilde hebben, dus tekende ik vaak mijn eigen aanpassingen in agenda's en notitieboekjes.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 19,96

9. Hobbit Planner Undated (2022-2023)

Hobbit Planner Undated (2022-2023)

Een planner zonder data om helemaal zelf naar eigen smaak in te vullen. Deze mooie undated planner heeft een warm grijze ringband. De harde cover is een stilistisch berglandschap in okergeel, oranje en crème kleuren. Deze undated planner is zeer compleet en bevat jaarplanners en maandplanners natuurlijk om zelf in te vullen. Ook heeft deze planner 6 handige vellen planstickers in 3 transparante opberghoezen. Voorin de planner zit ook een opberghoes met daarin een 4 kaarten met de jaaroverzichten van 2022 t/m 2025. Dat maakt het invullen een stuk makkelijker. De planner wordt dichtgehouden door een donkergrijze elastieken band en heeft een verplaatsbare bladwijzer.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 23,99

10. Selfcare planner

Selfcare planner

Verbeter je gezondheid door kleine veranderingen en positieve keuzes Een goede gezondheid is de belangrijkste pijler voor alles wat je in het leven doet. Als je nú de tijd en ruimte vrijmaakt om goed voor jezelf te zorgen, doe je daar later je voordeel mee. De Selfcare planner helpt je daarbij. Het laat je zien hoe je kleine veranderingen die je goed kunt volhouden voor de lange termijn doorvoert en hoe je gemotiveerd blijft om bewuste keuzes te maken voor je gezondheid. Dit dagboek gaat niet over gewicht, lichaamsafmetingen, diëten of calorie-inname.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 18,01
proxis.com: € 19,73
bookspot.nl: € 20,99
bookspot.nl: € 20,99

Lees ook:

De 3 beste boeken over Deliberate Practice

Raymond Veldkamp

De beste boeken die iedere ZZP’er zou moeten lezen

Raymond Veldkamp

De 10 beste laptops voor ZZP’ers om overal te kunnen werken

Raymond Veldkamp