Toplijsten

De 10 beste weekplanners voor meer structuur in jouw werkweek

Iedereen weet het: als je gestructureerd werkt, ben je productiever. Oftewel presteer je meer en beter in kortere tijd. Natuurlijk zijn er allerlei handige apps die je kunnen helpen om meer structuur aan te brengen in je dagelijkse en wekelijkse werk. Maar wist je dat een ‘good old’ papieren weekplanner aantoonbaar nog steeds het meest effectieve middel is om heel gemakkelijk meer structuur in je werk/projecten en vrije tijd aan te brengen en in kortere tijd meer werk te verzetten? En dat ook nog in de juiste prioriteitsvolgorde.

Er is een enorm grote keuze op het gebied van weekplanners. Om je het makkelijk te maken hebben we daarom de populairste weekplanners voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 27-09-2023 08:41

1. Maan Amsterdam Weekplanner inclusief stickervel - To do planner - Werkplanner - Ongedateerd - A4 - Eclipse

Maan Amsterdam Weekplanner inclusief stickervel - To do planner - Werkplanner - Ongedateerd - A4 - Eclipse

Maan Amsterdam Weekplanner inclusief stickervel - To do planner - Werkplanner - Ongedateerd - A4 - Eclipse Met deze weekplanner vergeet je nooit meer afspraken en to do's! De planner bevat geen voorgedrukte data. Je kunt dus beginnen met invullen wanneer je wil. Elke week vind je per dag een schrijfvak en daarnaast een groot notitievak om overige zaken voor de week of boodschappen te noteren. De stickers kun je gebruiken om vakanties, feestdagen of uitjes op een leuke manier aan te geven. De planner heeft een A4 formaat en is voorzien van ringband met ophanghaakje. De planner bevat 64 weken (zonder data). Het design is modern en heeft fijne neutrale kleuren.

Prijs: 16,95

Bekijken >

2. Mascha Planner 'prikkelvrij'

Mascha Planner 'prikkelvrij'

Heb je een planner nodig die vrij is van overweldigende beelden en felle kleuren? Op zoek naar een stressvrije manier om afspraken, taken en deadlines bij te houden? De prikkelvrije Mascha Planner is hier speciaal voor gemaakt. De planner bevat gemakkelijk schrijfbare secties en een ontwerp zonder afleiding dat helpt georganiseerd, op tijd en verantwoordelijk te blijven. Bovendien helpt de overzichtelijke lay-out onnodige stress weg te nemen terwijl je to-do list binnen handbereik is. De prikkelvrije Mascha Planner heeft zachte, subtiele kleuren die speciaal geschikt zijn voor mensen die behoefte hebben aan structuur en rust.

Prijs: 24,95

Bekijken >

3. Structuurjunkie-planner 2023/2024 - 18,6 x 22 cm

Structuurjunkie-planner 2023/2024 - 18,6 x 22 cm

De Structuurjunkie planner 2023/2024 loopt van augustus 2023 t/m begin september 2024 en is dus ideaal voor het academische jaar! De planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten. Op elke pagina is voldoende ruimte om bijkomende taken te noteren en achterin zijn lijntjes- en bulletpagina's voor al je notities. Deze planner is het oude vertrouwde planner-formaat (18,6 x 22 cm) en wordt uitgegeven met twee leeslinten, een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat. Heb je geen idee waar je moet beginnen met je planner? In de gratis how-to-plan-cursus (t.w.v.

Prijs: 15,29

Bekijken >

4. Purpuz Familieplanner 2024 Weekplanner - Familieplanner - To Do Planner - Gezinsplanner 2024 - Family Planner XL - 6 personen

Purpuz Familieplanner 2024 Weekplanner - Familieplanner - To Do Planner - Gezinsplanner 2024 - Family Planner XL - 6 personen

Purpuz Familieplanner 2024, de Weekplanner voor een GEORGANISEERD Leven! Het runnen van een gezin kan best stressvol zijn ... veel verschillende activiteiten, het huishouden en waar blijft de tijd voor elkaar? Deze Familieplanner 2024 is de oplossing! Met deze weekplanner krijg je goed overzicht op alle gezinsagenda’s en het huishouden. Lekker groot, A4+, zo zie je goed wat er speelt en wat je niet moet vergeten. De Purpuz Familieplanner is dé plek voor al je Handige lijstjes, to-do’s, Maaltijdplanning en tijd voor elkaar! Bestel deze Familieplanner Nu.

Prijs: 21,99

Bekijken >

5. Mascha Planner - Orlando

Mascha Planner - Orlando

Bovenstaande productafbeeldingen zijn gefotografeerd door Ashkan Mortezapour. De nieuwe Mascha Planner 2023 Orlando is de planner die je leven structuur geeft. Je kunt de planner helemaal zelf customizen door de bijgevoegde stickers. Met veel extra's: kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eigen smaak. Mascha: 'Zonder planning ben ik een gigantische chaoot - ik hou dus al jaren dagelijks een planning bij. Geen enkele planner was precies zoals ik hem wilde hebben, dus tekende ik vaak mijn eigen aanpassingen in agenda's en notitieboekjes.

Prijs: 24,95

Bekijken >

6. JOSH V Mascha Planner Multicolor

JOSH V Mascha Planner Multicolor

Exclusief verkrijgbaar bij JOSH V: de nieuwe JOSH V Mascha planner met pied-de-poule dessin! In samenwerking met Mascha Feoktistova van Beautygloss brengen wij deze super populaire en handige planner uit om jouw leven en werk meer structuur te geven. De planner is geheel ontworpen in de stijl van JOSH V: neutral & sophisticated. De planner bevat handige maandoverzichten en er zitten 60 weken in. Met de bijgeleverde letterstickers, maandstickers en leuke labelstickers kun je jouw planner personaliseren en customizen. Er staan geen vaste data in, waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je de planner gebruikt. Ook zitten er leuke extra’s bij, zoals een notitieboekje en twee kaarten.

Prijs: 24,99

Bekijken >

7. Structuurjunkie Planner - Exclusief bij bol.com - 18,6 x 22 cm

Structuurjunkie Planner - Exclusief bij bol.com - 18,6 x 22 cm

EXCLUSIEVE LIMITED EDITION, alleen te verkrijgen bij bol.com. Ben jij moe van je eindeloze takenlijsten en het overweldigende gevoel dat je altijd nog iets te doen hebt? Ben jij klaar om af te rekenen met chaos en stress? Ben je klaar om je doelen nu écht te behalen? Dan is de succesvolle Structuurjunkie planner echt iets voor jou. Deze planner is ongedateerd, dus je kan beginnen op het moment dat jou uitkomt. Een week overslaan? Geen probleem. De planner heeft 4 jaaroverzichten, 13 maandoverzichten én 54 weekoverzichten, alsook lijntjespagina's achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren.

Prijs: 20,69

Bekijken >

8. Mascha Planner Special Blue Edition

Mascha Planner Special Blue Edition

De nieuwe Mascha Planner Special Edition is exclusief bij Bol.com te koop. Deze luxe 'Gemstone blue' planner met goudtekening en passend elastiek en spiraalband kun je verder helemaal zelf customizen door de bijgevoegde stickers. Met veel extra's: notitieboekje, kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eingen smaak. Mascha: 'Zonder planning ben ik een gigantische chaoot - ik hou dus al jaren dagelijks een planning bij. Geen enkele planner was precies zoals ik hem wilde hebben, dus tekende ik vaak mijn eigen aanpassingen in agenda's en notitieboekjes.

Prijs: 17,49

Bekijken >

9. Structuurjunkie - Structuurjunkie planner 2023/2024 (A4)

Structuurjunkie - Structuurjunkie planner 2023/2024 (A4)

De Structuurjunkie planner 2023/2024 loopt van augustus 2023 t/m begin september 2024 en is dus ideaal voor het academische jaar! De planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten. Op elke pagina is voldoende ruimte om bijkomende taken te noteren en kun je wekelijks je werkdoel, privédoel en geluksmomenten te noteren. Achterin zijn lijntjespagina’s voor al je taken en gedachten. Deze planner is het A4-formaat en wordt uitgegeven met twee leeslinten, een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat. Heb je geen idee waar je moet beginnen met je planner? In de gratis how-to-plan-cursus (t.w.v.

Prijs: 16,99

Bekijken >

10. Vormgevoel - Planner Plan your Work A5 + kaart - Weekplanner - TODO Planner

Vormgevoel - Planner Plan your Work A5 + kaart - Weekplanner - TODO Planner

Een geweldige A5 planner in een handig formaat met een Wire-O. Aan het begin van de planner staan de maanden van het jaar om belangrijke data in te vullen. Verder kun je de planner helemaal zelf invullen. Met een handige TO DO en Don't Forget en de doelen die je die week wilt behalen + de stappen die je moet ondernemen om deze doelen te behalen! - Handig formaat, 15 x 21 cm - 164 pagina's, beschrijfbaar papier, 150 grams - Maandoverzicht - inspirerende quotes - Dagen van de week verdeeld over 2 pagina's - TODO-lijstje - Write it down-lijstje - Elke 2 weken een prioriteitenlijstje en stappenplan

Prijs: 17,50

Bekijken >

Lees ook:

De beste sleeves om je laptop te beschermen

Raymond Veldkamp

De 10 beste laptops voor ZZP’ers om overal te kunnen werken

Raymond Veldkamp

De 3 beste boeken over Deliberate Practice

Raymond Veldkamp