Toplijsten

De beste draadloze QWERTY toetsenborden van dit moment

Heb je ooit wel eens berekend hoeveel tijd je gebruik maakt van je toetsenbord? Zou je eens moeten doen. Heel waarschijnlijk kom je uit op een aanzienlijk aantal uren. Een toetsenbord is voor veel ZZP’ers een belangrijk stuk ‘gereedschap’.

Werkt jouw toetsenbord niet echt lekker meer en ben je toe aan een nieuwe? Kies er dan een die helemaal naar je zin is. En waar je prettig en efficiënt op werkt. We hebben een handig top 10 lijstje samengesteld. Doe er je voordeel mee.

Bijgewerkt: 29-03-2023 03:51

1. HP 230 - Draadloos Toetsenbord - Zwart

HP 230 - Draadloos Toetsenbord - Zwart

Productoverzicht Ervaar een toetsenbord dat comfortabel, rank en stil is. Met een chiclet-toetsenbord bent u optimaal efficiënt met het laagste geluidsniveau. Daarnaast geniet u ook van een omgeving zonder kabels en de vrijheid om te bewegen met een 2.4GHz draadloze verbinding. Bovendien kunt u de hele dag productief zijn dankzij de toetsenbordsnelkoppelingen en de batterijen met een lange levensduur. Stijlvol ontwerp met oog voor comfort Dankzij het chiclet-toetsenbord kun je comfortabeler en nauwkeuriger typen met minder lawaai. Ga voor wireless Verminder het aantal kabels en geniet van de vrijheid om vertragingsvrij te bewegen met een draadloze 2.4GHz-verbinding.

Bekijken >

2. Logitech MX Keys - Draadloos Toetsenbord met verlichting - QWERTY ISO - Grijs

Logitech MX Keys - Draadloos Toetsenbord met verlichting - QWERTY ISO - Grijs

Dit is de Logitech MX Keys, een draadloos toetsenbord met Bluetooth en een usb-receiver. Met de Logitech MX Keys heb je Perfect-stroke toetsen die gevormd zijn voor een comfortabele toetsaanslag. Je kunt dit toetsenbord verbinden met 3 apparaten en onderling snel switchen. Dit maakt het toetsenbord uniek. De verlichte toetsen lichten op zodra je handen dichterbij komen en passen zich automatisch aan veranderende lichtomstandigheden aan. MX Keys volgt je MX Master 3 (of andere muizen met Flow) van de ene computer naar de andere, wat betekent dat je in één vloeiende workflow op meerdere apparaten kunt typen. Met MX Keys ben jij de baas over je creaties.

Bekijken >

3. Logitech K400 Plus - Draadloos Touch Toetsenbord - QWERTY ISO - Zwart

Logitech K400 Plus - Draadloos Touch Toetsenbord - QWERTY ISO - Zwart

Met de Logitech K400 Plus geniet jij van een draadloos toetsenbord die werkt met de meeste televisies. Zolang jouw televisie een PC-aansluiting heeft via USB, kun je dit draadloos toetsenbord aansluiten. De K400 Plus is draadloos en heeft een touchpad voor makkelijke en snelle bediening. Alles-in-een toetsenbord en touchpad Een compact toetsenbord met geïntegreerd touchpad zorgt voor bediening in één apparaat, waardoor gedoe en rommel wordt geminimaliseerd. Draadloos bereik van 10 meter Een draadloos bereik van 10 meter* biedt een responsieve, ononderbroken verbinding in zelfs de grootste ruimten.

Bekijken >

4. Apple Magic Keyboard - Draadloos Toetsenbord - QWERTY - Wit /Zilver

Apple Magic Keyboard - Draadloos Toetsenbord - QWERTY - Wit /Zilver

Op het Magic Keyboard van Apple typ je heel prettig en nauwkeurig. Bovendien is het draadloos en heeft het een oplaadbare batterij die ontzettend lang meegaat, waardoor je er ongeveer een maand of langer mee kan werken zonder opnieuw op te laden. Het toetsenbord maakt automatisch verbinding met je Mac, dus je kunt meteen aan de slag. En met de meegeleverde geweven USB‑C-naar-Lightning-kabel kun je het aansluiten op een USB-poort op je Mac om het te pairen en op te laden. Tot slot beschikt het toetsenbord over multimediatoetsen. Belangrijkste kenmerken: Dit toetsenbord... ... beschikt over een Scissor switch.

Bekijken >

5. Trust Ody - Draadloos Toetsenbord - Stil - QWERTY - Zwart

Trust Ody - Draadloos Toetsenbord - Stil - QWERTY - Zwart

Met de Trust Ody heb je een draadloos toetsenbord dat lekker stil is in gebruik. Je hebt een volwaardig toetsenbord met multimedia- en numerieke toetsen waardoor je niets in productiviteit inlevert. De draadloze verbinding maakt het meenemen makkelijker en de stille toetsen zorgen ervoor dat je in rust kunt werken. Dit is de Trust Ody Draadloos toetsenbord in een notendop: Zorgeloos draadloos - Het draadloze toetsenbord wordt geleverd met een USB-ontvanger die eenvoudig kan worden aangesloten op een lege USB-poort op je laptop of pc, zodat je direct aan de slag kunt. Stil en moeiteloos typen - Met het stille, draadloze Ody-toetsenbord is moeiteloos typen gegarandeerd.

Bekijken >

6. Apple Magic Keyboard numeric - Draadloos toetsenbord - Full Size - Wit / zilver

Apple Magic Keyboard numeric - Draadloos toetsenbord - Full Size - Wit / zilver

Het Magic Keyboard met numeriek toetsenblok heeft een uitgebreide indeling met navigatieregelaars om snel door documenten te scrollen, en pijltoetsen van normale grootte. Het numerieke toetsenblok is ook zeer geschikt voor spreadsheets en financiële apps. Belangrijkste kenmerken van het Magic Keyboard Het schaarmechanisme onder elke toets zorgt voor meer stabiliteit. De manier waarop de toets wordt ingedrukt is geoptimaliseerd, zodat je prettiger en preciezer typt. De ingebouwde, oplaadbare batterij levert voldoende stroom voor minimaal een maand zonder tussentijds opladen. Goed om te weten: • Geschikt voor Mac met Bluetooth en macOS 10.12.4 of hoger en iOS-devices met iOS 10.3 of hoger.

Bekijken >

7. Logitech K270 - Draadloos Toetsenbord - Qwerty ISO - Zwart

Logitech K270 - Draadloos Toetsenbord - Qwerty ISO - Zwart

De Logitech K270 is een simpel draadloos toetsenbord met hoge toetsen. Dit toetsenbord verbind je met de usb-receiver en kan hierdoor een bereik hebben tot 25 meter (maximaal bereik). Dit toetsenbord heeft een korte shift-toets en een hoge enter (ISO-indeling). Gemakkelijk verbinding maken De kleine Logitech Unifying®-ontvanger koppelt tot zes Unifying-compatibele apparaten met een krachtige, betrouwbare draadloze verbinding (tot 25 meter). De dongle werkt dus met je andere Logitech Unifying-apparaten zonder een andere USB-poort in beslag te nemen. In een handomdraai Je kunt meer doen en sneller werken met acht sneltoetsen voor directe toegang tot muziek, e-mail en meer.

Bekijken >

8. Sounix Draadloos Toetsenbord - Bluetooth - Universeel Wireless Keyboard - geschikt Voor Smart TV / Tablet / (Windows) PC / Apple Mac - iPad - Samsung - iPhone - Macbook - iMac / Android

Sounix Draadloos Toetsenbord - Bluetooth - Universeel Wireless Keyboard - geschikt Voor Smart TV / Tablet / (Windows) PC / Apple Mac - iPad - Samsung - iPhone - Macbook - iMac / Android

Kabel-vrij. Bluetooth-verbinding met uw mobiele apparaten, zoals tabletten en mobiele telefoons, brengen u meer gemak wanneer u moet typen, iPad toetsenbord operationele afstand tot 10 meter. Super Compatibility : Compatible met iPads, Telefoons en Bluetooth-Toegelaten Tabletten, Laptops, en Mobiele Telefoons, zoals iPad Air 4e, iPad 10.2 (9de/8ste/7de Generatie) 9.7, iPad Pro 12.9/11, iPad air 10.5, iPad mini 6/5, Telefoon Pro/ SE, enz. [...] Redelijke Lay-out: Lay-out met Hotkeys aangepast voor iPads, inclusief Volume, Muziekbediening, Helderheid, etc.

Bekijken >

9. Trendfield Draadloos Toetsenbord - Bluetooth Keyboard - Stille Toetsen - Oplaadbaar - Qwerty - Space Grey

Trendfield Draadloos Toetsenbord - Bluetooth Keyboard - Stille Toetsen - Oplaadbaar - Qwerty - Space Grey

Dit draadloos bluetooth toetsenbord met numpad van Trendfield biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel gamen, surfen of werken. Het toetsenbord heeft een traditionele QWERTY indeling en is daarnaast voorzien van een handig numeriek toetsenbord. Omdat het op bluetooth werkt, gebruik je het voor je pc, maar ook als toetsenbord voor tablet (iPad, Android en Windows) of smartphone. Door de slimme indeling is het een compleet maar compact toetsenbord, waardoor je het makkelijk meeneemt in je tas. Bluetooth toetsenbord Het Trendfield bluetooth toetsenbord maakt eenvoudig en draadloos verbinding met jouw apparaat via bluetooth. Dit betekent dat je geen snoertjes nodig hebt tijdens het typen.

Bekijken >

10. Logitech MX Keys Plus - Toetsenbord met Palm Rest - Bluetooth - QWERTY ISO - Zwart

Logitech MX Keys Plus - Toetsenbord met Palm Rest - Bluetooth - QWERTY ISO - Zwart

De Logitech MX Keys is de sleutel tot het beheersen van je volgende grote project. Het is het eerste MX-toetsenbord - ooit ontworpen voor creatievelingen en ontwikkeld voor programmeurs. Als je het kunt bedenken, kun je het onder de duim krijgen. De bolvormige toetsen passen bij de vorm van je vingertoppen en hun ronde randen geven bevredigende feedback - ongeacht waar je de toets raakt. Elke toets is voorzien van een matte toplaag zodat je vingers moeiteloos over het oppervlak glijden. Toetsstabiliteit zorgt voor gereduceerd geluid en optimaal reactievermogen zodat je elke toetsaanslag voelt, maar niet hoort.

Bekijken >

Lees ook:

De 10 beste weekplanners voor meer structuur in jouw werkweek

Raymond Veldkamp

De 5 beste boeken over tijd management en effectief werken

Raymond Veldkamp

Verminder stress en voorkom een burn-out met deze boeken

Raymond Veldkamp