Toplijsten

De beste draadloze QWERTY toetsenborden van dit moment

Heb je ooit wel eens berekend hoeveel tijd je gebruik maakt van je toetsenbord? Zou je eens moeten doen. Heel waarschijnlijk kom je uit op een aanzienlijk aantal uren. Een toetsenbord is voor veel ZZP’ers een belangrijk stuk ‘gereedschap’.

Werkt jouw toetsenbord niet echt lekker meer en ben je toe aan een nieuwe? Kies er dan een die helemaal naar je zin is. En waar je prettig en efficiënt op werkt. We hebben een handig top 10 lijstje samengesteld. Doe er je voordeel mee.

1. HP 230 - Draadloos Toetsenbord - Zwart

HP 230 - Draadloos Toetsenbord - Zwart

Productoverzicht Ervaar een toetsenbord dat comfortabel, rank en stil is. Met een chiclet-toetsenbord bent u optimaal efficiënt met het laagste geluidsniveau. Daarnaast geniet u ook van een omgeving zonder kabels en de vrijheid om te bewegen met een 2.4GHz draadloze verbinding. Bovendien kunt u de hele dag productief zijn dankzij de toetsenbordsnelkoppelingen en de batterijen met een lange levensduur. Stijlvol ontwerp met oog voor comfort Dankzij het chiclet-toetsenbord kun je comfortabeler en nauwkeuriger typen met minder lawaai. Ga voor wireless Verminder het aantal kabels en geniet van de vrijheid om vertragingsvrij te bewegen met een draadloze 2.4GHz-verbinding.

Prijs: 34,99

Bekijken >

2. Redragon Draconic White K530 RGB - 60% Gaming toetsenbord wit - Draadloze bluetooth keyboard - USB-C aansluiting optioneel - Mechanisch toetsenbord - bruine schakelaars

Redragon Draconic White K530 RGB - 60% Gaming toetsenbord wit - Draadloze bluetooth keyboard - USB-C aansluiting optioneel - Mechanisch toetsenbord - bruine schakelaars

Redragon Draconic K530 RGB Gaming Toetsenbord De Redragon Draconic K530 is een 60% gaming keyboard, zonder numpad & pijltjstoetsen. Met het minimalistisch design zorg je voor extra ruimte op de bureau voor de rest van jouw setup. Het toetsenbord is draadloos, waardoor je vrij kunt bewegen en geen kabel in de weg staat. Verbind je K530 via bluetooth 5.0 en je bent klaar om te gamen! Wil je liever een kabel aansluiten? Dan kun je de meegeleverde USB-C kabel gebruiken. 60% gaming toetsenbord met ergonomisch design De Draconic gaming keyboard is ergonomisch ontworpen met ronde keycaps. Hierdoor passen jouw vingertoppen er comfortabel op en kun je langdurig gamen.

Prijs: 75,00

Bekijken >

3. Logitech MX Keys S - Draadloos Toetsenbord - Qwerty US international - Graphite

Logitech MX Keys S - Draadloos Toetsenbord - Qwerty US international - Graphite

Dit is de Logitech MX Keys S, een draadloos toetsenbord met slimme verlichting die oplicht wanneer je vingers het toetsenbord naderen en automatisch versterkt of gedimd wordt afhankelijk van de tijd van de dag. Master je flow als nooit tevoren met MX Keys S: een vlak, draadloos toetsenbord dat een snelle, vloeiende, precieze typervaring, slimme verlichting en aanpasbare, tijdbesparende Slimme acties biedt. Let op: dit toetsenbord heeft een Qwerty US international indeling. Kenmerken Ervaar vloeiend typen: laptop-achtig profiel met komvormige toetsen gevormd naar je vingertoppen om een snelle, vloeiende, preciese en stillere type-ervaring te leveren.

Prijs: 99,00

Bekijken >

4. Logitech K400 Plus - Draadloos Touch Toetsenbord - QWERTY ISO - Zwart

Logitech K400 Plus - Draadloos Touch Toetsenbord - QWERTY ISO - Zwart

Met de Logitech K400 Plus geniet jij van een draadloos toetsenbord die werkt met de meeste televisies. Zolang jouw televisie een PC-aansluiting heeft via USB, kun je dit draadloos toetsenbord aansluiten. De K400 Plus is draadloos en heeft een touchpad voor makkelijke en snelle bediening. Alles-in-een toetsenbord en touchpad Een compact toetsenbord met geïntegreerd touchpad zorgt voor bediening in één apparaat, waardoor gedoe en rommel wordt geminimaliseerd. Draadloos bereik van 10 meter Een draadloos bereik van 10 meter* biedt een responsieve, ononderbroken verbinding in zelfs de grootste ruimten.

Prijs: 39,99

Bekijken >

5. Wireless Gaming Keyboard - 60% Keyboard - Mechanisch Toetsenbord Draadloos - Red Switches - Bluetooth/Usb Draadloos

Wireless Gaming Keyboard - 60% Keyboard - Mechanisch Toetsenbord Draadloos - Red Switches - Bluetooth/Usb Draadloos

Dual-mode 2.4Ghz & Bluetooth 5.0 Draadloos Toetsenbord - Mechanical Keyboard - Mini Keyboard Het Dual-mode draadloze toetsenbord is ontworpen om naadloos te schakelen tussen 2.4Ghz en Bluetooth 5.0 verbindingen, waardoor u moeiteloos kunt schakelen tussen 3 apparaten met behulp van Fn Q/W/E. Dit toetsenbord ondersteunt 2 Bluetooth kanalen en 1 2.4G USB-kanaal. De meegeleverde 2-in-1 ontvanger met USB A en Type C is compatibel met Windows-pc's, Chromebooks, Macs, smartphones en iPads met een USB C-poort, voor een plug-and-play ervaring. De geavanceerde Bluetooth-chip zorgt voor een stabiele en lage-latentieverbinding, voor een echt draadloze ervaring.

Prijs: 46,00

Bekijken >

6. Apple Magic Keyboard - Draadloos Toetsenbord - QWERTY - Wit /Zilver

Apple Magic Keyboard - Draadloos Toetsenbord - QWERTY - Wit /Zilver

Op het Magic Keyboard van Apple typ je heel prettig en nauwkeurig. Bovendien is het draadloos en heeft het een oplaadbare batterij die ontzettend lang meegaat, waardoor je er ongeveer een maand of langer mee kan werken zonder opnieuw op te laden. Het toetsenbord maakt automatisch verbinding met je Mac, dus je kunt meteen aan de slag. En met de meegeleverde geweven USB‑C-naar-Lightning-kabel kun je het aansluiten op een USB-poort op je Mac om het te pairen en op te laden. Tot slot beschikt het toetsenbord over multimediatoetsen. Belangrijkste kenmerken: Dit toetsenbord... ... beschikt over een Scissor switch.

Prijs: 95,69

Bekijken >

7. Apple Magic Keyboard numeric - Draadloos toetsenbord - Full Size - Wit / zilver

Apple Magic Keyboard numeric - Draadloos toetsenbord - Full Size - Wit / zilver

Het Magic Keyboard met numeriek toetsenblok heeft een uitgebreide indeling met navigatieregelaars om snel door documenten te scrollen, en pijltoetsen van normale grootte. Het numerieke toetsenblok is ook zeer geschikt voor spreadsheets en financiële apps. Belangrijkste kenmerken van het Magic Keyboard Het schaarmechanisme onder elke toets zorgt voor meer stabiliteit. De manier waarop de toets wordt ingedrukt is geoptimaliseerd, zodat je prettiger en preciezer typt. De ingebouwde, oplaadbare batterij levert voldoende stroom voor minimaal een maand zonder tussentijds opladen. Goed om te weten: • Geschikt voor Mac met Bluetooth en macOS 10.12.4 of hoger en iOS-devices met iOS 10.3 of hoger.

Prijs: 119,00

Bekijken >

8. Draadloos Bluetooth Toetsenbord - Wireless Keyboard - Ergonomisch Design met stille toetsen - Zwart - Premium Kwaliteit - Black Friday!!!

Draadloos Bluetooth Toetsenbord - Wireless Keyboard - Ergonomisch Design met stille toetsen - Zwart - Premium Kwaliteit - Black Friday!!!

Tik in alle rust met het stille draadloze QWERTY toetsenbord van Interhub®. Dankzij de nieuwste Bluetooth 5.0 versie maakt het toetsenbord razendsnel verbinding met je apparaat. Het toetsenbord beschikt over een automatische stand-by modus waardoor de batterij extra lang meegaat. Het toetsenbord is ultra dun, lichtgewicht en ergonomisch ontworpen zodat jij deze overal mee naartoe kan nemen. Het toetsenbord past bij alle apparaten dankzij het strakke en moderne design. Voordelen van het Interhub toetsenbord: ✅ QWERTY Toetsenbord ✅ Slank & ergonomisch design ✅ Nieuwste versie Bluetooth 5.

Prijs: 24,95

Bekijken >

9. Royal Kludge RK87 Mechanisch Toetsenbord - Gaming Keyboard - Zwart - RGB - Wired & Wireless - Hot Swappable TKL - TRI-MODE - 2.4GHZ - Bluetooth - Type-C - Blue Switches - 3/5 Pin - Gaming - Office

Royal Kludge RK87 Mechanisch Toetsenbord - Gaming Keyboard - Zwart - RGB - Wired & Wireless - Hot Swappable TKL - TRI-MODE - 2.4GHZ - Bluetooth - Type-C - Blue Switches - 3/5 Pin - Gaming - Office

De RK87 TKL toetsenbord is heeft een zeer functioneel en compacte vorm. Voorzien met de vertrouwde pijltjes- en navigeertoetsen. De Hot Swappable switches, 3 connectiviteits mogelijkheden en kwalitatieve uitstraling is deze toetsenbord ongekend in zijn prijsklasse. Dit mechanische toetsenbord is dankzij de vele eigenschappen aantrekkelijk voor op kantoor, gaming en voor de doe het zelf-er. Hot Swappable Blue Switch Met het Blue Switches voelt u precies wanner u een toets indrukt. Blue Switches zijn zelf door onze klanten aangeraden voor het gebruik van te maken bij het gamen en zelfs bij het werken.

Prijs: 71,95

Bekijken >

10. Silvergear Bluetooth iPad Toetsenbord - Tablet Samsung - Houder/Standaard - Draadloos Keyboard - QWERTY

Silvergear Bluetooth iPad Toetsenbord - Tablet Samsung - Houder/Standaard - Draadloos Keyboard - QWERTY

Dit Bluetooth iPad Toetsenbord / Tablet Samsung is het favoriete bluetooth toetsenbord van velen die graag op hun tablet snel willen typen. Een toetsenbord nodig voor je smartphone of tablet? Dit QWERTY toetsenbord beschikt over Bluetooth en heeft een handige houder waar je je smartphone of tablet in kan plaatsen. Met één klik op de knop gekoppeld en klaar om aan de slag te gaan. Draadloos Bluetooth toetsenbord met gleuf voor tablet en telefoon Met een draadloos bereik tot 10 m kun je je laptop eenvoudig op afstand bedienen. Verhoog het volume van YouTube-video’s, pauzeer je fotovoorstelling, surf op internet, blog, chat en meer — zonder van de bank af te komen.

Prijs: 26,99

Bekijken >

Lees ook:

De 5 beste online marketing boeken

Raymond Veldkamp

De 10 beste zakelijke monitoren voor ZZP’ers

Raymond Veldkamp

De 10 beste E-readers voor het lezen van zakelijke boeken

Raymond Veldkamp