Toplijsten

De beste draadloze QWERTY toetsenborden van dit moment

Heb je ooit wel eens berekend hoeveel tijd je gebruik maakt van je toetsenbord? Zou je eens moeten doen. Heel waarschijnlijk kom je uit op een aanzienlijk aantal uren. Een toetsenbord is voor veel ZZP’ers een belangrijk stuk ‘gereedschap’.

Werkt jouw toetsenbord niet echt lekker meer en ben je toe aan een nieuwe? Kies er dan een die helemaal naar je zin is. En waar je prettig en efficiënt op werkt. We hebben een handig top 10 lijstje samengesteld. Doe er je voordeel mee.

Bijgewerkt: 20-06-2024

1. Smartify Draadloos Toetsenbord - Pro Keys - Toetsenbord zonder Kabel - Zwart - 2024 model - QWERTY

Smartify Draadloos Toetsenbord - Pro Keys - Toetsenbord zonder Kabel - Zwart - 2024 model - QWERTY

Introductie Op zoek naar het perfecte draadloze toetsenbord? Het Smartify draadloze toetsenbord is precies wat je nodig hebt! Met USB-dongle en geen gedoe met kabels, biedt dit draadloze keyboard ultieme vrijheid en gemak. Typ zonder beperkingen en geniet van moeiteloze connectiviteit. Geen gedoe meer met rommelige kabels.

€ 39,99

Bekijken >

2. Trust Ody V2 - Draadloos toetsenbord - Stil - Multimedia Toetsen - Qwerty US

Trust Ody V2 - Draadloos toetsenbord - Stil - Multimedia Toetsen - Qwerty US

Dun en stil en draadloos toetsenbord voor uren comfortabel werken in een Qwerty US Lay-out. Luidruchtig typen is uit (en eigenlijk nooit in geweest). Dit draadloze toetsenbord heeft stille toetsen zodat jij kunt typen zonder jezelf en je omgeving te storen. Klaar voor je productiefste werkdagen ooit? Comfort en productiviteit gaan perfect samen in deze set. De cursorsnelheid (800-1600 DPI) pas je aan op jouw werkstijl en de zwevende toetsen met laag profiel en aanpasbare typhoek zorgen ervoor dat je de hele dag comfortabel werkt. Vervelende kabels die in de weg zitten zijn verleden tijd. Dit toetsenbord is compleet draadloos en geeft jou alle flexibiliteit voor de perfecte werkdag.

€ 19,89

Bekijken >

3. Logitech MX Keys S - Draadloos Toetsenbord - Qwerty US international - Graphite

Logitech MX Keys S - Draadloos Toetsenbord - Qwerty US international - Graphite

Dit is de Logitech MX Keys S, een draadloos toetsenbord met slimme verlichting die oplicht wanneer je vingers het toetsenbord naderen en automatisch versterkt of gedimd wordt afhankelijk van de tijd van de dag. Master je flow als nooit tevoren met MX Keys S: een vlak, draadloos toetsenbord dat een snelle, vloeiende, precieze typervaring, slimme verlichting en aanpasbare, tijdbesparende Slimme acties biedt.Let op: dit toetsenbord heeft een Qwerty US international indeling. Kenmerken Ervaar vloeiend typen: laptop-achtig profiel met komvormige toetsen gevormd naar je vingertoppen om een snelle, vloeiende, preciese en stillere type-ervaring te leveren.

€ 97,00

Bekijken >

4. HP 230 - Draadloos Toetsenbord - Qwerty - Zwart

HP 230 - Draadloos Toetsenbord - Qwerty - Zwart

Productoverzicht Ervaar een toetsenbord dat comfortabel, rank en stil is. Met een chiclet-toetsenbord bent u optimaal efficiënt met het laagste geluidsniveau. Daarnaast geniet u ook van een omgeving zonder kabels en de vrijheid om te bewegen met een 2.4GHz draadloze verbinding. Bovendien kunt u de hele dag productief zijn dankzij de toetsenbordsnelkoppelingen en de batterijen met een lange levensduur. Stijlvol ontwerp met oog voor comfort Dankzij het chiclet-toetsenbord kun je comfortabeler en nauwkeuriger typen met minder lawaai. Ga voor wireless Verminder het aantal kabels en geniet van de vrijheid om vertragingsvrij te bewegen met een draadloze 2.4GHz-verbinding.

€ 29,99

Bekijken >

5. Royal Kludge RK61 - Mechanisch RGB Gaming Toetsenbord met 61 Keys - Red Switches - Draadloos - Ergonomisch Mechanical Gaming Keyboard - Wit

Royal Kludge RK61 - Mechanisch RGB Gaming Toetsenbord met 61 Keys - Red Switches - Draadloos - Ergonomisch Mechanical Gaming Keyboard - Wit

KENMERKEN Mechanische schakelaars met RGB-achtergrondverlichting per toets. Macroconfiguratie per toets. Toegewijde RK-toetsenbordstuurprogramma & software. 60% toetsenbord - compact en draagbaar. Drie verbindingsmodi - Bluetooth, 2.4 GHz Adapter & USB. Fn multifunctionele toetsen. Het mechanische RK61-toetsenbord biedt een geweldige typervaring voor het dagelijkse gebruik van een typist. Met de mogelijkheid om verbinding te maken via Bluetooth 5.1, 2.4G draadloos of bekabeld via USB, biedt de RK61 ultieme vrijheid en flexibiliteit bij het verbinden met verschillende apparaten, inclusief verbinding met iOS- en Android-apparaten.

€ 59,95

Bekijken >

6. Logitech MX Keys S Combo - Draadloos Toetsenbord en Muis met Polssteun - Qwerty US international - Graphite

Logitech MX Keys S Combo - Draadloos Toetsenbord en Muis met Polssteun - Qwerty US international - Graphite

Dit is de Logitech MX Keys S Combo, een draadloze toetsenbord en muis combinatie inclusief polssteun. Dit is de ultieme set precisietools die is ontworpen om jou in je flow te krijgen, zodat je comfortabel en productief kunt werken. De kracht van de vloeiende, snelle en precieze typervaring die het MX Keys S-toetsenbord biedt, wordt gecombineerd met de precieze, snelle scrolervaring van de MX Master 3S-muis. Let op: dit toetsenbord heeft een Qwerty US international indeling. Kenmerken Ontworpen voor snelheid en precisie: Het MX Keys S draadloze toetsenbord combineert het snelle, vloeiende typen alsof op een laptop een met het preciese scrollen van de MX Master S3 draadloze muis.

€ 173,00

Bekijken >

7. Draadloos Bluetooth Toetsenbord - Wireless Keyboard - Ergonomisch Design met stille toetsen - Wit - Premium Kwaliteit

Draadloos Bluetooth Toetsenbord - Wireless Keyboard - Ergonomisch Design met stille toetsen - Wit - Premium Kwaliteit

Tik in alle rust met het stille draadloze QWERTY toetsenbord van Interhub®. Dankzij de nieuwste Bluetooth 5.0 versie maakt het toetsenbord razendsnel verbinding met je apparaat. Het toetsenbord beschikt over een automatische stand-by modus waardoor de batterij extra lang meegaat. Het toetsenbord is ultra dun, lichtgewicht en ergonomisch ontworpen zodat jij deze overal mee naartoe kan nemen. Het toetsenbord past bij alle apparaten dankzij het strakke en moderne design. Voordelen van het Interhub toetsenbord: ✅ QWERTY Toetsenbord✅ Slank & ergonomisch design✅ Nieuwste versie Bluetooth 5.

€ 24,95

Bekijken >

8. Logitech K400 Plus - Draadloos Touch Toetsenbord - QWERTY ISO - Zwart

Logitech K400 Plus - Draadloos Touch Toetsenbord - QWERTY ISO - Zwart

Met de Logitech K400 Plus geniet jij van een draadloos toetsenbord die werkt met de meeste televisies. Zolang jouw televisie een PC-aansluiting heeft via USB, kun je dit draadloos toetsenbord aansluiten. De K400 Plus is draadloos en heeft een touchpad voor makkelijke en snelle bediening. Alles-in-een toetsenbord en touchpadEen compact toetsenbord met geïntegreerd touchpad zorgt voor bediening in één apparaat, waardoor gedoe en rommel wordt geminimaliseerd.Draadloos bereik van 10 meterEen draadloos bereik van 10 meter* biedt een responsieve, ononderbroken verbinding in zelfs de grootste ruimten.

€ 41,99

Bekijken >

9. Wireless Gaming Keyboard - 60% Keyboard - Mechanisch Toetsenbord Draadloos - Red Switches - Bluetooth/Usb Draadloos

Wireless Gaming Keyboard - 60% Keyboard - Mechanisch Toetsenbord Draadloos - Red Switches - Bluetooth/Usb Draadloos

Dual-mode 2.4Ghz & Bluetooth 5.0 Draadloos Toetsenbord - Mechanical Keyboard - Mini Keyboard Het Dual-mode draadloze toetsenbord is ontworpen om naadloos te schakelen tussen 2.4Ghz en Bluetooth 5.0 verbindingen, waardoor u moeiteloos kunt schakelen tussen 3 apparaten met behulp van Fn Q/W/E. Dit toetsenbord ondersteunt 2 Bluetooth kanalen en 1 2.4G USB-kanaal. De meegeleverde 2-in-1 ontvanger met USB A en Type C is compatibel met Windows-pc's, Chromebooks, Macs, smartphones en iPads met een USB C-poort, voor een plug-and-play ervaring. De geavanceerde Bluetooth-chip zorgt voor een stabiele en lage-latentieverbinding, voor een echt draadloze ervaring.

€ 47,90

Bekijken >

10. Silvergear Bluetooth iPad Toetsenbord - Tablet Samsung - Houder/Standaard - Draadloos Keyboard - QWERTY

Silvergear Bluetooth iPad Toetsenbord - Tablet Samsung - Houder/Standaard - Draadloos Keyboard - QWERTY

Dit Bluetooth iPad Toetsenbord / Tablet Samsung is het favoriete bluetooth toetsenbord van velen die graag op hun tablet snel willen typen.Een toetsenbord nodig voor je smartphone of tablet? Dit QWERTY toetsenbord beschikt over Bluetooth en heeft een handige houder waar je je smartphone of tablet in kan plaatsen. Met één klik op de knop gekoppeld en klaar om aan de slag te gaan. Draadloos Bluetooth toetsenbord met gleuf voor tablet en telefoon Met een draadloos bereik tot 10 m kun je je laptop eenvoudig op afstand bedienen. Verhoog het volume van YouTube-video’s, pauzeer je fotovoorstelling, surf op internet, blog, chat en meer — zonder van de bank af te komen.

€ 24,99

Bekijken >

Gerelateerde berichten

12 slimme manieren om je bedrijf online te laten groeien

Raymond Veldkamp

3 slimme manieren om je uurtarief te verhogen

Raymond Veldkamp

Verminder stress en voorkom een burn-out met deze boeken

Raymond Veldkamp