Toplijsten

De beste boeken die iedere ZZP’er zou moeten lezen

Zelfstandig ondernemen kan een zware klus zijn. Je bent je eigen baas, dat is fijn, maar tegelijkertijd heb je te maken met alle aspecten van het runnen van een bedrijf. Het maakt niet uit wat voor soort zelfstandig ondernemer je bent, je moet je producten en diensten in de markt zetten, klanten tevreden houden, netwerken, je administratie doen, je belastingaangiftes doen en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in je branche. En dat is slechts een kleine greep uit alle activiteiten waar je als zelfstandig ondernemer mee bezig bent.

Het lezen van boeken is één van de beste manieren om je vaardigheden voor deze activiteiten in korte tijd te verbeteren. Er zijn namelijk een heleboel boeken geschreven over zelfstandig ondernemerschap. Boeken die vol staan met tips, waarschuwingen en lessen uit de praktijk. En het leuke is dat de meeste van deze boeken zijn geschreven door mensen die zelf ook zelfstandig ondernemer zijn.

We hebben een lijst samengesteld met de beste boeken over zelfstandig ondernemerschap die het meer dan waard zijn om te lezen.

Lees ook:

De 3 beste boeken over Deliberate Practice

Raymond Veldkamp

De beste draadloze QWERTY toetsenborden van dit moment

Raymond Veldkamp

De populairste Full HD webcams voor haarscherp beeld

Raymond Veldkamp