Toplijsten

De 5 beste online marketing boeken

Na de komst van het internet, heeft er een enorme verschuiving plaatsgevonden van traditionele marketing naar online marketing. En hoewel het internet er nu al een tijdje is, staan we volgens sommige experts nog maar aan het begin van de grootste revolutie in handel en commercie. Om jou als ondernemer te laten profiteren van de ontwikkelingen op het gebied van online marketing, hebben we een top 5 van online marketing boeken samengesteld.

Bijgewerkt: 17-07-2024

1. handboek online marketing 7 - Handboek Online Marketing 7

handboek online marketing 7 - Handboek Online Marketing 7

Het nieuwe Handboek Online Marketing 7 is een harde softcover door het gebruik van QR-codes, top-experts en veel bijlagen, niet alleen een crossmediale beleving; het boek is vooral compleet en actueel Het zeer praktische studie- en managementboek is een harde softcover die in zijn zevende herziene editie totaal vernieuwd en nog completer gemaakt. Het gebruik van QR-codes, nieuwe inzichten, cijfers en ontwikkelingen van invloed op de online marketingmix, komen uitgebreid aan bod in een strakke structuur. Video-tutorials maken het HOM7 nog praktischer.

€ 12,95

Bekijken >

2. LinkedIn Power

LinkedIn Power

LinkedIn is hot. Niet zo gek eigenlijk want LinkedIn is hét zakelijk online platform waar je snel en gemakkelijk in contact kunt komen met jouw doelgroep. In tegenstelling tot de andere social media kun je met een post op LinkedIn nog veel mensen bereiken zonder een euro uit te geven! Je kunt ervoor zorgen dat je probleemloos wordt gevonden door potentiële klanten of opdrachtgevers en door je kennis te delen kun je jezelf profileren. Na het lezen van dit boek zul je veel succesvoller zijn op LinkedIn. Je leert hoe je een professioneel profiel opbouwt, welke content wel en welke niet werkt op LinkedIn en hoe je slim zoekt naar potentiële klanten.

€ 20,00

Bekijken >

3. ChatGPT als tweede Brein

ChatGPT als tweede Brein

Wil je ChatGPT optimaal inzetten in je schrijfproces? Leren hoe je je beste prompts schrijft? Hoe je een eigen versie van ChatGPT bouwt? Ontdek hoe je veel tijd bespaart in je schrijfproces. Wil je ChatGPT optimaal inzetten in je schrijfproces? Leren hoe je je beste prompts schrijft? Hoe je een eigen versie van ChatGPT bouwt? Ontdek in dit boek hoe je veel tijd bespaart in je schrijfproces en contentcreatie.

€ 29,95

Bekijken >

4. Recruitment Unicorns

Recruitment Unicorns

Recruitment Unicorns is het enige boek dat je nodig hebt voor een messcherpe recruitmentagenda. Zo’n vijftig experts op het gebied van de arbeidsmarkt, employer-branding en recruitment delen hun kennis, ervaring en advies. De arbeidsmarkt is stuk. Babyboomend Nederland verlaat ons werkveld lachend en zwaaiend, terwijl de arbeidsmarkt krapper is dan ooit. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog eens geen woningen voor onder meer onze arbeidsmigranten. Verder daalt het aantal mbo-studenten. En vraagt Generatie Z dingen van ons die we vaak moeilijk vinden. Het zijn uitdagingen die we nog niet eerder tegelijkertijd hebben gezien.

€ 34,95

Bekijken >

5. Doelgerichte SEO

Doelgerichte SEO

Ze zeggen dat je een lange adem moet hebben om succes te behalen met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Want als het zo gemakkelijk was om met je website bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen, dan zou iedereen daar immers wel staan. Dit gebruiksvriendelijke boek met uitgebreide informatie over hoe je met Google omgaat en talloze tips en trucs bewijst dat ook jouw website bovenaan in de zoekresultaten van Google kan komen. Juist voor de kleine zelfstandige is Google één van de grootste zegeningen van deze tijd. Zoekmachineoptimalisatie vormt dan de basis van een marketingstrategie.

€ 19,99

Bekijken >

Gerelateerde berichten

De 10 beste printers voor ZZP’ers

Raymond Veldkamp

De populairste Full HD webcams voor haarscherp beeld

Raymond Veldkamp

De 10 beste draadloze noise cancelling koptelefoons van dit moment

Raymond Veldkamp