Toplijsten

De 5 beste online marketing boeken

Na de komst van het internet, heeft er een enorme verschuiving plaatsgevonden van traditionele marketing naar online marketing. En hoewel het internet er nu al een tijdje is, staan we volgens sommige experts nog maar aan het begin van de grootste revolutie in handel en commercie. Om jou als ondernemer te laten profiteren van de ontwikkelingen op het gebied van online marketing, hebben we een top 5 van online marketing boeken samengesteld.

Bijgewerkt: 26-03-2024 09:36

1. Doelgerichte SEO

Doelgerichte SEO

Ze zeggen dat je een lange adem moet hebben om succes te behalen met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Want als het zo gemakkelijk was om met je website bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen, dan zou iedereen daar immers wel staan. Dit gebruiksvriendelijke boek met uitgebreide informatie over hoe je met Google omgaat en talloze tips en trucs bewijst dat ook jouw website bovenaan in de zoekresultaten van Google kan komen. Juist voor de kleine zelfstandige is Google één van de grootste zegeningen van deze tijd. Zoekmachineoptimalisatie vormt dan de basis van een marketingstrategie.

€ 19,99

Bekijk op bol.com >

2. Marketing - Hoe zorg je voor jouw succes met social media?

Marketing - Hoe zorg je voor jouw succes met social media?

Sociale media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedereen maakt er gebruik van en daarom gaan ook steeds meer bedrijven de marketing online regelen in plaats van offline, omdat ze hierdoor veel makkelijker de juiste potentiële klanten bereiken. Op social media kan jij als ondernemer in de tijd van nu gemakkelijk in contact komen met jouw (nieuwe) klanten. Hierdoor kan je jouw naamsbekendheid en omzet makkelijk vergroten. Je wilt als bedrijf natuurlijk het meest succesvol zijn en zoveel mogelijk omzet draaien. Met social media zal je jouw succes met jouw bedrijf sneller behalen en jouw klantenkring gemakkelijk veel sneller vergroten.

€ 21,95

Bekijk op bol.com >

3. Van Zero naar Hero op bol.com

Van Zero naar Hero op bol.com

VAN ZERO NAAR HERO OP BOL.COM Dat bol.com, het grootste en bekendste online retail platform van Nederland en België, een interessant distributiekanaal is voor retailers & merken lijkt niet meer verrassend te zijn. Zowel consumenten als verkooppartners vinden steeds vaker de weg naar dit winkelplatform. Maar hoe kun je er als verkooppartner voor zorgen dat de consument tussen de miljoenen artikelen en vele aanbieders kiest voor jouw artikelen? Hoe win je de beste positie op bol.com? Hoe kun je het gedrag van de bezoeker op bol.com beïnvloeden? Hoe richt je de componenten in die van belang zijn bij het succesvol verkopen via bol.

€ 27,50

Bekijk op bol.com >

4. They Ask, You Answer

They Ask, You Answer

Tegenwoordig wordt meer dan driekwart van de aankoopbeslissingen genomen louter op basis van online gevonden informatie. Als je met je bedrijf wilt groeien, moet je daarom online de autoriteit worden in jouw branche. Hoe win je het vertrouwen van je potentiële klanten? Door al hun vragen te beantwoorden en hun zorgen weg te nemen. Het inmiddels beproefde recept voor deze sales- en marketingstrategie heet They Ask, You Answer. In dit boek lees je waarom het werkt en hoe je het aanpakt in de praktijk. They Ask, You Answer verandert niet alleen jouw kijk op sales en marketing, maar maakt je organisatie veel sterker klantgericht.

€ 28,50

Bekijk op bol.com >

5. LinkedIn Power

LinkedIn Power

LinkedIn is hot. Niet zo gek eigenlijk want LinkedIn is hét zakelijk online platform waar je snel en gemakkelijk in contact kunt komen met jouw doelgroep. In tegenstelling tot de andere social media kun je met een post op LinkedIn nog veel mensen bereiken zonder een euro uit te geven! Je kunt ervoor zorgen dat je probleemloos wordt gevonden door potentiële klanten of opdrachtgevers en door je kennis te delen kun je jezelf profileren. Na het lezen van dit boek zul je veel succesvoller zijn op LinkedIn. Je leert hoe je een professioneel profiel opbouwt, welke content wel en welke niet werkt op LinkedIn en hoe je slim zoekt naar potentiële klanten.

€ 20,00

Bekijk op bol.com >

Lees ook:

De beste boeken over marktonderzoek voor ZZP’ers

Raymond Veldkamp

De 10 beste laptops voor ZZP’ers om overal te kunnen werken

Raymond Veldkamp

Vind de beste smartphone voor jou als ZZP’er

Raymond Veldkamp