Toplijsten

De 5 beste ergonomische draadloze muizen om je hand en pols te ontlasten

Je zou eens moeten optellen hoeveel uren je elke maand gebruikmaakt van je muis. Geloof ons: je zou ervan schrikken, zeker als je je muis niet alleen gebruikt voor je werk maar ook voor het spelen van games.

De afgelopen jaren zijn in hoog tempo steeds meer muisgebruikers overgestapt op een draadloze muis. Dat is heel verklaarbaar natuurlijk. Want hiermee heb je geen last meer van een vervelend kabeltje. Welke ergonomische bluetooth muizen ontlasten je hand en pols het best? Bekijk ons top 10 lijstje en doe er je voordeel mee!

Bijgewerkt: 25-03-2023 12:40

1. HP 280M draadloze stille muis

HP 280M draadloze stille muis

Werk de hele dag door, met deze draadloze muis die verbonden blijft. Laat niets je productiviteit verstoren met een comfortabel ergonomisch ontwerp en een batterijduur van tot 18 maanden[1]. En met een unieke stille klikfunctie kun je genieten van datzelfde klikgevoel zonder al het lawaai. En met HP Blue Optical Technology kun je op elk oppervlak werken, wanneer je maar wilt. 2 jaar garantie

Bekijken >

2. Logitech MX Master 3S - Muis - Zwart

Logitech MX Master 3S - Muis - Zwart

De Logitech MX Master 3S is een iconische muis die geremasterd is voor ultieme tactiliteit, prestaties en flow. De MX Master 3S beschikt over Quiet Click-knoppen waardoor ze tot wel 90% stiller zijn. En met de 8K optische sensor werk je gemakkelijk op alle ondergronden, zelfs op glas! Door het ergonomische silhouet ervaar je meer comfort tijdens het scrollen en worden je handpalm en vingers ondersteunt. Wanneer de MX Master 3S volledig is opgeladen, gaat hij tot wel 70 dagen mee. Kenmerken Tracking op Elk Oppervlak met 8K dpi - Gebruik de MX Master 3S draadloze computermuis om op elk oppervlak te werken, zelfs op glas (1), met de verbeterde 8000 dpi-sensor met aanpasbare gevoeligheid.

Bekijken >

3. Trust Verto - Draadloze Muis - Ergonomisch - Zwart

Trust Verto - Draadloze Muis - Ergonomisch - Zwart

Met de Trust Verto draadloze ergonomische muis kun je urenlang ergonomisch werken. Deze muis biedt comfort tijdens lange werkdagen en zorgt voor ontlasting van je hand en pols. De verticale indeling van de muis zorgt ervoor dat je onderarm en pols een natuurlijke positie hebben, waardoor de spieren in je hand, pols er arm tot rust komen. Makkelijke en nauwkeurige bediening Door de optische sensor van 800/1200/1600 DPI is er nauwkeurig te werken met de Trust Verto. Wissel gemakkelijk dus de twee DPI standen met de DPI knop of navigeer makkelijk tussen webpagina’s met de twee duimknoppen. Draadloze ontvanger De draadloze ontvanger van de Trust Verto heeft een bereik van 10 meter.

Bekijken >

4. Trust GXT 131 Ranoo - Draadloze Gaming Muis - RGB - 4800 DPI - Rechtshandig - Zwart

Trust GXT 131 Ranoo - Draadloze Gaming Muis - RGB - 4800 DPI - Rechtshandig - Zwart

De Trust GXT 131 Ranoo is een Draadloze Gaming Muis met RGB-verlichting en een instelbare gevoeligheid tot 4800 DPI. Met deze gaming muis heb je 9 knoppen, de optie voor one-click triple-fire en de muis werkt ook op 1 batterij als je het gewicht laag wilt houden. Hierdoor merk je dat Trust rekening heeft gehouden met de wensen van gamers. De Trust GXT 131 Ranoo in een notendop Dit is een draadloze gaming muis voor rechtshandigen De muis heeft plek voor 2 batterijen maar werkt ook op 1 batterij waardoor de muis lichter aanvoelt De muis werkt op Windows, MacOS en ChromeOS Verbinden gaat eenvoudig met de USB-dongle Goed om te weten Deze muis heeft geen Bluetooth

Bekijken >

5. Logitech MX Vertical - Draadloze Ergonomische Muis - Grijs

Logitech MX Vertical - Draadloze Ergonomische Muis - Grijs

De Logitech MX Vertical is een geavanceerde ergonomische muis die wetenschappelijk gestuurd ontwerp combineert met de uitmuntende prestaties van Logitech's MX-serie. De natuurlijke handdrukpositie vermindert druk op de pols en belasting van de onderarm. De unieke verticale hoek van 57° is geoptimaliseerd voor een ergonomische houding zonder een pixel aan prestaties in te leveren. De uiterst nauwkeurige 4000dpi-sensor van de muis resulteert in 4 keer minder handbewegingen en vermindert vermoeidheid. Met de schakelaar voor de cursorsnelheid kun je bovendien de dpi-snelheid en -nauwkeurigheid met een druk op een knop onmiddellijk aanpassen.

Bekijken >

Lees ook:

De 15 beste ergonomische bureaustoelen voor een goede lichaamshouding

Raymond Veldkamp

De 12 bestverkochte bluetooth presenters voor de beste presentaties

Raymond Veldkamp

De 10 beste zakelijke monitoren voor ZZP’ers

Raymond Veldkamp