Toplijsten

De 5 beste ergonomische draadloze muizen om je hand en pols te ontlasten

Je zou eens moeten optellen hoeveel uren je elke maand gebruikmaakt van je muis. Geloof ons: je zou ervan schrikken, zeker als je je muis niet alleen gebruikt voor je werk maar ook voor het spelen van games.

De afgelopen jaren zijn in hoog tempo steeds meer muisgebruikers overgestapt op een draadloze muis. Dat is heel verklaarbaar natuurlijk. Want hiermee heb je geen last meer van een vervelend kabeltje. Welke ergonomische bluetooth muizen ontlasten je hand en pols het best? Bekijk ons top 10 lijstje en doe er je voordeel mee!

1. HP 280M - Draadloze Muis - Stil - Rechtshandig - Zwart

HP 280M - Draadloze Muis - Stil - Rechtshandig - Zwart

Werk de hele dag door, met deze draadloze muis die verbonden blijft. Laat niets je productiviteit verstoren met een comfortabel ergonomisch ontwerp en een batterijduur van tot 18 maanden[1]. En met een unieke stille klikfunctie kun je genieten van datzelfde klikgevoel zonder al het lawaai. En met HP Blue Optical Technology kun je op elk oppervlak werken, wanneer je maar wilt. 2 jaar garantie

Prijs: 19,99

Bekijken >

2. Trust Verto - Draadloze Muis - Ergonomisch - Rechtshandig - Zwart

Trust Verto - Draadloze Muis - Ergonomisch - Rechtshandig - Zwart

Met de Trust Verto draadloze ergonomische muis kun je urenlang ergonomisch werken. Deze muis biedt comfort tijdens lange werkdagen en zorgt voor ontlasting van je hand en pols. De verticale indeling van de muis zorgt ervoor dat je onderarm en pols een natuurlijke positie hebben, waardoor de spieren in je hand, pols er arm tot rust komen. Makkelijke en nauwkeurige bediening Door de optische sensor van 800/1200/1600 DPI is er nauwkeurig te werken met de Trust Verto. Wissel gemakkelijk dus de twee DPI standen met de DPI knop of navigeer makkelijk tussen webpagina’s met de twee duimknoppen. Draadloze ontvanger De draadloze ontvanger van de Trust Verto heeft een bereik van 10 meter.

Prijs: 19,29

Bekijken >

3. Logitech MX Master 3S - Muis - Zwart

Logitech MX Master 3S - Muis - Zwart

De Logitech MX Master 3S is een iconische muis die geremasterd is voor ultieme tactiliteit, prestaties en flow. De MX Master 3S beschikt over Quiet Click-knoppen waardoor ze tot wel 90% stiller zijn. En met de 8K optische sensor werk je gemakkelijk op alle ondergronden, zelfs op glas! Door het ergonomische silhouet ervaar je meer comfort tijdens het scrollen en worden je handpalm en vingers ondersteunt. Wanneer de MX Master 3S volledig is opgeladen, gaat hij tot wel 70 dagen mee. Let op: De USB-dongle bevindt zich in de verpakking.

Prijs: 97,99

Bekijken >

4. Nuvance - Draadloze LED Bluetooth Muis - Ergonomisch - RGB - Laptop en Gaming - Draadloos - Zwart

Nuvance - Draadloze LED Bluetooth Muis - Ergonomisch - RGB - Laptop en Gaming - Draadloos - Zwart

Wil jij geen een irritante kabel meer die langs jouw laptop of computer afloopt? Bekijk dan nu de draadloze led bluetooth muis van Nuvance waarbij kwaliteit en comfortabiliteit op nummer één staan. De muis is compact, comfortabel, ergonomisch en gemakkelijk mee te nemen. Deze muis ligt lekker in de hand, is razendsnel en gemaakt van lichtgewicht materiaal. Voordelen van onze Draadloze Muis: Geen batterijen nodig (opladen met bijgeleverde kabel); Draadloos verbinden via USB of bluetooth; Ergonomisch, lichtgewicht en makkelijk mee te nemen; Compatibel met Windows 7 en hoger, Mac OS en Android; 3 DPI-standen (1000/1200/1600); 7 verschillende LED kleuren; Tot wel 15 meter draadloos bereik.

Prijs: 12,50

Bekijken >

5. Trust Fyda – Draadloze Muis – Oplaadbaar – Ergonomisch – Zwart

Trust Fyda – Draadloze Muis – Oplaadbaar – Ergonomisch – Zwart

De Trust Fyda is een draadloze, oplaadbare muis met gebogen vorm, ontworpen voor dagelijks gebruik en comfort.

Prijs: 19,99

Bekijken >

Lees ook:

De 10 beste printers voor ZZP’ers

Raymond Veldkamp

De 5 beste online marketing boeken

Raymond Veldkamp

De populairste Full HD webcams voor haarscherp beeld

Raymond Veldkamp