Toplijsten

De 5 beste ergonomische draadloze muizen om je hand en pols te ontlasten

Je zou eens moeten optellen hoeveel uren je elke maand gebruikmaakt van je muis. Geloof ons: je zou ervan schrikken, zeker als je je muis niet alleen gebruikt voor je werk maar ook voor het spelen van games.

De afgelopen jaren zijn in hoog tempo steeds meer muisgebruikers overgestapt op een draadloze muis. Dat is heel verklaarbaar natuurlijk. Want hiermee heb je geen last meer van een vervelend kabeltje. Welke ergonomische bluetooth muizen ontlasten je hand en pols het best? Bekijk ons top 10 lijstje en doe er je voordeel mee!

Bijgewerkt: 13-06-2024

1. Logitech MX Master 3S - Draadloze Muis - Rechtshandig - Grafiet

Logitech MX Master 3S - Draadloze Muis - Rechtshandig - Grafiet

De Logitech MX Master 3S is een iconische muis die geremasterd is voor ultieme tactiliteit, prestaties en flow. De MX Master 3S beschikt over Quiet Click-knoppen waardoor ze tot wel 90% stiller zijn. En met de 8K optische sensor werk je gemakkelijk op alle ondergronden, zelfs op glas! Door het ergonomische silhouet ervaar je meer comfort tijdens het scrollen en worden je handpalm en vingers ondersteunt. Wanneer de MX Master 3S volledig is opgeladen, gaat hij tot wel 70 dagen mee.Let op: De USB-dongle bevindt zich in de verpakking.

€ 89,99

Bekijken >

2. Trust Verto - Draadloze Muis - Ergonomisch - Rechtshandig - Zwart

Trust Verto - Draadloze Muis - Ergonomisch - Rechtshandig - Zwart

Met de Trust Verto draadloze ergonomische muis kun je urenlang ergonomisch werken. Deze muis biedt comfort tijdens lange werkdagen en zorgt voor ontlasting van je hand en pols. De verticale indeling van de muis zorgt ervoor dat je onderarm en pols een natuurlijke positie hebben, waardoor de spieren in je hand, pols er arm tot rust komen.Makkelijke en nauwkeurige bedieningDoor de optische sensor van 800/1200/1600 DPI is er nauwkeurig te werken met de Trust Verto. Wissel gemakkelijk dus de twee DPI standen met de DPI knop of navigeer makkelijk tussen webpagina’s met de twee duimknoppen.Draadloze ontvangerDe draadloze ontvanger van de Trust Verto heeft een bereik van 10 meter.

€ 22,29

Bekijken >

3. Muis Draadloos - Draadloze Muis Laptop - Ergonomische Muis - Bluetooth Muis Draadloos - Bluetooth V5.0 en USB 2.4Ghz - Extra Stil

Muis Draadloos - Draadloze Muis Laptop - Ergonomische Muis - Bluetooth Muis Draadloos - Bluetooth V5.0 en USB 2.4Ghz - Extra Stil

Ontdek de ultieme vrijheid en precisie met onze Draadloze USB Bluetooth Muis. Deze geavanceerde muis is ontworpen voor zowel werk als ontspanning, en biedt een naadloze draadloze ervaring die je workflow naar een hoger niveau tilt. Belangrijkste kenmerken: Dual-Mode Connectiviteit: Deze muis biedt de vrijheid om te kiezen hoe je wilt verbinden. Maak draadloos verbinding via Bluetooth 5.0 voor apparaten met ingebouwde Bluetooth-ondersteuning, of gebruik de meegeleverde USB-dongle om te verbinden met apparaten zonder Bluetooth. De keuze is aan jou! Ergonomisch ontwerp: Onze muis is ergonomisch ontworpen voor langdurig comfort.

€ 20,00

Bekijken >

4. Logitech Lift - Verticale ergonomische muis - Rechtshandig - Donkergrijs

Logitech Lift - Verticale ergonomische muis - Rechtshandig - Donkergrijs

De Logitech Lift is een verticale ergonomische muis die draadloos te verbinden is met de meegeleverde USB-receiver of Bluetooth. De Logitech Lift is bovendien Ergo-gecertificeerd en voor 70% geproduceerd uit gerecycled plastic van afvalmateriaal. De unieke hoek van 57 graden van de Lift, tilt je pols op en geeft een gevoel van verlichting - en brengt een golf van comfort naar de onderarm en het bovenlichaam. Scrollen voelt als een tweede natuur met SmartWheel, dat gemakkelijk overschakelt van nauwkeurig- naar snel scrollen. Let op: De USB-dongle bevindt zich in de muis onder het batterijklepje.

€ 69,00

Bekijken >

5. Logitech Signature M650 L - Draadloze Muis - Met Bluetooth - Graphite

Logitech Signature M650 L - Draadloze Muis - Met Bluetooth - Graphite

De Logitech Signature M650 L is het grotere broertje van de M650 Signature. Een comfortabele muis die geschikt is voor personen met grotere handen. Je krijgt bij de muis een AA-batterij mee die bij normaal gebruik twee jaar meegaat. Daarnaast is deze muis voor 65% geproduceerd uit gerecycled plastic en werkt de muis naadloos met Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPad OS en Android.

€ 42,90

Bekijken >

Gerelateerde berichten

Essentiële verzekeringen voor ZZP’ers: bescherming en gemoedsrust

Raymond Veldkamp

De 5 beste online marketing boeken

Raymond Veldkamp

20 netwerktips voor ondernemers

Raymond Veldkamp