Toplijsten

De 12 bestverkochte bluetooth presenters voor de beste presentaties

Als je een presentatie gaat geven heb je allereerst een goed verhaal nodig. En bij voorkeur hoef je tijdens het geven van de presentatie je niet druk te maken over de techniek. Voor jou en je publiek is niets zo vervelend als een presentatie die niet lekker loopt. Je boodschap zal dan niet goed overkomen. Telkens naar je laptop of toetsenbord lopen om te klikken naar een volgende slide is dan ook echt niet meer van deze tijd. Met een bluetooth presenter los je dit probleem direct op. En daarbij heb je ook nog iets in je handen tijdens het presenteren, wat veel mensen als prettig ervaren.

Welke bluetooth presenter is de beste keuze? Dat hebben we voor je uitgezocht. Doe je voordeel met onderstaande lijst.

Bijgewerkt: 26-03-2023 21:04

1. Logitech R400 - Draadloze Presenter

Logitech R400 - Draadloze Presenter

Een boost voor jouw zelfvertrouwen De intuïtieve knoppen en rode laseraanwijzer maken van presentaties een koud kunstje, zelfs in de donkerste auditoriums. Bewegingsvrijheid Dankzij het bereik van 15 meter en de batterij-indicator kunt gewone presentaties iets extra's geven. Aan de slag Geen software nodig, sluit gewoon de ontvanger op een usb-poort aan en je kunt aan de slag. Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling De knoppen zijn gemakkelijk op de tast te vinden. En dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in jouw hand. je behoudt de controle van de eerste tot de laatste dia. Bereik tot 15 meter Dankzij de draadloze 2.

Bekijken >

2. Draadloze presenter met laser pointer

Draadloze presenter met laser pointer

Praktische draadloze presenter voor het aansturen van uw presentatie. Inclusief laser pointer. Tot maximaal 10 meter bereik. Excl. Batterijen. Geschikt voor alle USB apparaten. Nu ook te koop als duoverpakking (2-pak)!

Bekijken >

3. Draadloze Presenter met Rode Laser Pointer- Geschikt voor PowerPoint presentaties- Presentatie Klikker- Zwart

Draadloze Presenter met Rode Laser Pointer- Geschikt voor PowerPoint presentaties- Presentatie Klikker- Zwart

Met de draadloze Presenter zet je jouw argumenten extra kracht bij. De knoppen voor diavoorstellingen zijn zo geplaatst dat u ze gemakkelijk op de tast kunt vinden om vol vertrouwen door uw presentaties te navigeren. De presenter biedt bovendien een rode laser die u helpt bij het aanwijzen tijdens het presenteren, een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger en de draadloze presenter heeft een bereik van ruim 15 meter. Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling De knoppen van de draadloze Presenster zijn gemakkelijk op de tast te vinden. En dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in uw hand.

Bekijken >

4. Techard Presenter Met Pointer Bluetooth Draadloze Aanwijspen Presentatie Klikker Laserpen Soft Touch MacOS, Windows, Android - Inclusief AAA-Batterij

Techard Presenter Met Pointer Bluetooth Draadloze Aanwijspen Presentatie Klikker Laserpen Soft Touch MacOS, Windows, Android - Inclusief AAA-Batterij

Jouw presentaties extra ondersteunen met behulp van een presenter? De Techard pointer helpt jou hierbij! Door de krachtige laser en het lichte gewicht wijs jij de belangrijke punten moeiteloos aan. De draadloze aanwijzer is Plug & Play dit betekent dat jij direct kan presenteren en er geen software nodig is! Voordelen van de Techard Presenter - Plug & Play - Led-indicator - Lichtgewicht - Rode laseraanwijzer - Bereik van 200 meter - Comfortabele grip - Soft-touch knoppen - Draadloos (batterijen inbegrepen) De draadloze presenter is eenvoudig te bedienen Om onnodige fouten te voorkomen beschikt de presenter over slechts 6 soft-touch knoppen.

Bekijken >

5. DynaBright Presentatie klikker - Inlc.Opbergzakje/Batterij - Draadloze Presenter met Laser Aanwijzer - USB presenter voor presentatie - USB Afstandsbediening voor Presentaties - Powerpoint aanwijzer - Presenter Laser Pointer - MacOS, Windows, Android

DynaBright Presentatie klikker - Inlc.Opbergzakje/Batterij - Draadloze Presenter met Laser Aanwijzer - USB presenter voor presentatie - USB Afstandsbediening voor Presentaties - Powerpoint aanwijzer - Presenter Laser Pointer - MacOS, Windows, Android

Met de wireless USB presentatie klikker van DYNABRIGHT houd jij de focus bij jouw publiek helemaal vast en vestig je de aandacht op wat jij aan het vertellen bent. Met een controle afstand van 100 meter en een fel rode kleur heb je nooit meer problemen tijdens het geven van je presentatie. Diavoorstelling: De knoppen van deze presenter zijn gemakkelijk te gebruiken en op de tast te vinden, dus je kunt je aandacht houden bij je presentatie en makkelijk aanwijzen wat je graag wilt laten zien. Dankzij de gestroomlijnde vorm ligt hij ook makkelijk en licht in de hand Luxe opbergzakje De presenter wordt nu geleverd met een mooi luxe zwart meen neem zakje.

Bekijken >

6. LifeGoods Presenter - Draadloos - Laser Pointer - 20 Meter - Incl. Hoes - Zwart

LifeGoods Presenter - Draadloos - Laser Pointer - 20 Meter - Incl. Hoes - Zwart

Deze LifeGoods draadloze presenter is onmisbaar bij het geven van je presentatie. Navigeer gemakkelijk door je slides en wijs belangrijke zaken aan met de rode laserpointer. De presenter heeft een bereik van 20 meter, beschikt over meerdere handige features en heeft een fijne ergonomische grip. De Plug and Play installatie is simpel en binnen enkele seconden gedaan. Kies ook voor de LifeGoods draadloze presenter en zorg dat je boodschap daadwerkelijk aankomt bij het publiek. Draadloos De presenter is draadloos en heeft een bereik van maximaal 20 meter. Zo kun je vrij bewegen, dynamiek aanbrengen en interactie maken met je publiek.

Bekijken >

7. Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze presenter, met laser pointer - PowerPoint afstandsbediening

Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze presenter, met laser pointer - PowerPoint afstandsbediening

Mooie en gebruiksvriendelijke draadloze USB klikker voor presentaties. Geen gedoe met aansluiting, deze USB Klikker is binnen 3 seconden na aansluiten al klaar voor gebruik! Presentatie Klikker is aansluitbaar op PC. Levering: 1 x Draadloze Klikker (Zwart) Plug & Play, begin zonder stress en gedoe aan uw presentatie Deze USB Klikker is ontworpen voor u als gebruiker. Door het Plug & Play principe is de USB Klikker altijd en overal inzetbaar, u kunt de Klikker meteen gebruiken zonder eerst Software of Drivers te instaleren. Of u nu vanaf uw eigen computer thuis, op werk of vanaf andermans laptop presenteert, de USB Klikker is direct verbonden.

Bekijken >

8. Draadloze presenter - Presentatie klikker - Powerpoint klikker + Beschermhoes

Draadloze presenter - Presentatie klikker - Powerpoint klikker + Beschermhoes

Kenmerken ✔ Bereik van 20 meter ✔ Laser aanwijzer ✔ Met opbergcase ✔ Werkt op 2x AAA batterij ✔ Batterij indicator ✔ Aan- en uit knop ✔ Afmeting: 11,5 x 4 x 2 cm. ✔ Werkt i.c.m. met Windows apparaten Knoppen ✔ Slide vooruit ✔ Slide achteruit ✔ Start powerpoint ✔ Zwart scherm Inhoud ✔ Presenter ✔ Draadloze USB miniontvanger ✔ Beschermhoes ✔ Handleiding Laser aanwijzer Met de laseraanwijzer wijs je eenvoudig aan waar jij je aandacht op gevestigd wilt hebben. Batterij-indicator De draadloze presenter is uitgerust met een batterij-indicator. De Batterij-indicator laat je zien hoelang de batterijen nog meegaat.

Bekijken >

9. Nuvance - Presentatie Klikker - Draadloze Presenter voor Presentatie - USB Powerpoint Afstandsbediening met Laser Pointer - Zwart

Nuvance - Presentatie Klikker - Draadloze Presenter voor Presentatie - USB Powerpoint Afstandsbediening met Laser Pointer - Zwart

Zorg dat je belangrijke presentaties soepel en vlekkeloos verlopen met de professionele presenter van Nuvance! De draadloze presenter is ontworpen met een handzaam bedieningspaneel, waardoor je alle essentiële functies van de computer op afstand kunt bedienen. Geef eenvoudig en snel aanwijzingen door middel van de ingebouwde laser en klik eenvoudig naar de volgende slide met slechts één druk op de knop.

Bekijken >

10. Draadloze Presenter - Presentatie klikker - Wireless Presenter - Powerpoint afstandsbediening - Laser Pointer - Inclusief Gratis USB- C Adapter - Draadloos - USB - Zwart

Draadloze Presenter - Presentatie klikker - Wireless Presenter - Powerpoint afstandsbediening - Laser Pointer - Inclusief Gratis USB- C Adapter - Draadloos - USB - Zwart

Met de draadloze Presenter van Exclusive by TW zet je jouw argumenten extra kracht bij. Navigeer gemakkelijk door je slides en wijs belangrijke zaken aan met de rode laserpointer. De presenter heeft een bereik van 100 meter, beschikt over meerdere handige features en heeft een fijne ergonomische grip. De Plug and Play installatie is simpel en binnen enkele seconden gedaan. Draadloos De presenter is draadloos en heeft een maximaal bereik van 100 meter. De wireless presenter is uitgerust met verschillende handige functies waardoor je gemakkelijk met één druk op de knop de powerpoint kan beginnen, eenvoudig kan navigeren en nog veel meer.

Bekijken >

11. Logitech Spotlight - Afstandsbediening voor presentaties - Grijs

Logitech Spotlight - Afstandsbediening voor presentaties - Grijs

De Logitech Spotlight is een revolutionair presentatieapparaat. Met de Logitech Spotlight navigeer je eenvoudig door dia's en inhoud op het scherm tot 30 meter (100 voet) afstand. Met de aanpasbare timer kun je het apparaat in jouw hand laten trillen. Dankzij het geavanceerde aanwijssysteem kun je de aandachtsgebieden markeren en uitvergroten tot de kleinste details zichtbaar zijn. Profiteer daarbij van handgestuurde opdrachten, zoals scrollen, pannen en volumebediening, en je kunt er zeker van zijn dat je met elke presentatie scoort. Wanneer de Spotlight volledig is opgeladen, gaat deze tot drie maanden mee.

Bekijken >

Lees ook:

De 10 beste E-readers voor het lezen van zakelijke boeken

Raymond Veldkamp

De 10 beste draadloze noise cancelling koptelefoons van dit moment

Raymond Veldkamp

De 5 beste ergonomische draadloze muizen om je hand en pols te ontlasten

Raymond Veldkamp