Toplijsten

De 12 bestverkochte bluetooth presenters voor de beste presentaties

Als je een presentatie gaat geven heb je allereerst een goed verhaal nodig. En bij voorkeur hoef je tijdens het geven van de presentatie je niet druk te maken over de techniek. Voor jou en je publiek is niets zo vervelend als een presentatie die niet lekker loopt. Je boodschap zal dan niet goed overkomen. Telkens naar je laptop of toetsenbord lopen om te klikken naar een volgende slide is dan ook echt niet meer van deze tijd. Met een bluetooth presenter los je dit probleem direct op. En daarbij heb je ook nog iets in je handen tijdens het presenteren, wat veel mensen als prettig ervaren.

Welke bluetooth presenter is de beste keuze? Dat hebben we voor je uitgezocht. Doe je voordeel met onderstaande lijst.

Bijgewerkt: 27-09-2023 03:03

1. Logitech R400 - Draadloze Presenter

Logitech R400 - Draadloze Presenter

Een boost voor jouw zelfvertrouwen De intuïtieve knoppen en rode laseraanwijzer maken van presentaties een koud kunstje, zelfs in de donkerste auditoriums. Bewegingsvrijheid Dankzij het bereik van 15 meter en de batterij-indicator kunt gewone presentaties iets extra's geven. Aan de slag Geen software nodig, sluit gewoon de ontvanger op een usb-poort aan en je kunt aan de slag. Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling De knoppen zijn gemakkelijk op de tast te vinden. En dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in jouw hand. je behoudt de controle van de eerste tot de laatste dia. Bereik tot 15 meter Dankzij de draadloze 2.

Prijs: 29,95

Bekijken >

2. Akamduman® Presentatie Klikker - Draadloze Presenter - Met Pointer - Afstandsbediening - Presenteren - 180 Dagen Batterij

Akamduman® Presentatie Klikker - Draadloze Presenter - Met Pointer - Afstandsbediening - Presenteren - 180 Dagen Batterij

Extra ondersteuning tijdens een belangrijke presentatie? Met de Akamduman presentatie klikker houd jij jouw publiek altijd betrokken. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp ben jij altijd in controle over jouw presentatie. Het is zelfs mogelijk de belangrijke punten aan te wijzen met de felle rode laser. Maak je geen zorgen om de batterij, één keer opladen is goed voor 180 dagen presenteren! Jouw voordelen - Weegt maar 22 gram dus makkelijk te dragen! - Accuduur van wel 180 dagen - Volledig draadloos via bluetooth - Aansluiten via usb-c en usb 3.

Prijs: 19,95

Bekijken >

3. Draadloze Presenter met Rode Laser Pointer- Geschikt voor PowerPoint presentaties- Presentatie Klikker- Zwart

Draadloze Presenter met Rode Laser Pointer- Geschikt voor PowerPoint presentaties- Presentatie Klikker- Zwart

Met de draadloze Presenter zet je jouw argumenten extra kracht bij. De knoppen voor diavoorstellingen zijn zo geplaatst dat u ze gemakkelijk op de tast kunt vinden om vol vertrouwen door uw presentaties te navigeren. De presenter biedt bovendien een rode laser die u helpt bij het aanwijzen tijdens het presenteren, een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger en de draadloze presenter heeft een bereik van ruim 15 meter. Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling De knoppen van de draadloze Presenster zijn gemakkelijk op de tast te vinden. En dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in uw hand.

Prijs: 11,95

Bekijken >

4. AXISE Presenter - Draadloze Presentatie Klikker - Wireless Presenter - Powerpoint afstandsbediening - Afstandsbediening met Laser Pointer - USB A - USB C Adapter - Gemaakt voor MacBook & Windows & Linux & Android

AXISE Presenter - Draadloze Presentatie Klikker - Wireless Presenter - Powerpoint afstandsbediening - Afstandsbediening met Laser Pointer - USB A - USB C Adapter - Gemaakt voor MacBook & Windows & Linux & Android

Met de AXISE presenter ben je verzekerd van een professionele en succesvolle presentatie. Deze presenter beschikt namelijk over een laserafstand van maar liefst 200 meter (getest op veiligheid), wat betekent dat je zelfs in grote ruimtes en op afstand de laserpointer moeiteloos kunt bedienen. Met een bereik van tot wel 30 meter kun je bovendien vrij rondlopen tijdens je presentatie en zo optimaal gebruik maken van de ruimte. Gemakkelijk Oplaadbaar Een groot voordeel van de AXISE presenter is dat deze heel gemakkelijk op te laden is en geen batterijen nodig heeft dankzij de interne 300mAh batterijen.

Prijs: 49,95

Bekijken >

5. Techard Presenter Met Pointer Presentatie Klikker Bluetooth Draadloze Aanwijspen Laserpen Draadloze Aanwijzer PowerPoint Laser Pointer MacOS, Windows, Android - Inclusief USB-C Adapter en Opbergcase

Techard Presenter Met Pointer Presentatie Klikker Bluetooth Draadloze Aanwijspen Laserpen Draadloze Aanwijzer PowerPoint Laser Pointer MacOS, Windows, Android - Inclusief USB-C Adapter en Opbergcase

Jouw presentaties extra ondersteunen met behulp van een Presenter? De Techard pointer helpt jou hierbij! Door de krachtige laser en het lichte gewicht wijs jij de belangrijke punten moeiteloos aan. De draadloze aanwijzer is Plug & Play dit betekent dat jij direct kan presenteren en er geen software nodig is! Voordelen van de Techard Presenter - Plug & Play - Led-indicator - Lichtgewicht - Rode laseraanwijzer - Bereik van 200 meter - Comfortabele grip - Soft-Touch knoppen - Draadloos (batterijen inbegrepen) De draadloze presenter is eenvoudig te bedienen Om onnodige fouten te voorkomen beschikt de presenter over slechts 4 soft-Touch knoppen.

Prijs: 18,95

Bekijken >

6. Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze presenter, met laser pointer - PowerPoint afstandsbediening

Draadloze Presentatie Klikker | Draadloze presenter, met laser pointer - PowerPoint afstandsbediening

Mooie en gebruiksvriendelijke draadloze USB klikker voor presentaties. Geen gedoe met aansluiting, deze USB Klikker is binnen 3 seconden na aansluiten al klaar voor gebruik! Presentatie Klikker is aansluitbaar op PC. Levering: 1 x Draadloze Klikker (Zwart) Plug & Play, begin zonder stress en gedoe aan uw presentatie Deze USB Klikker is ontworpen voor u als gebruiker. Door het Plug & Play principe is de USB Klikker altijd en overal inzetbaar, u kunt de Klikker meteen gebruiken zonder eerst Software of Drivers te instaleren. Of u nu vanaf uw eigen computer thuis, op werk of vanaf andermans laptop presenteert, de USB Klikker is direct verbonden.

Prijs: 11,90

Bekijken >

7. Auronic Presenter - Draadloos - Laser Pointer - Presentatie Klikker - 20 Meter - Incl. Hoes - Zwart

Auronic Presenter - Draadloos - Laser Pointer - Presentatie Klikker - 20 Meter - Incl. Hoes - Zwart

Deze Auronic draadloze presenter is onmisbaar bij het geven van je presentatie. Navigeer gemakkelijk door je slides en wijs belangrijke zaken aan met de rode laserpointer. De presenter heeft een bereik van 20 meter, beschikt over meerdere handige features en heeft een fijne ergonomische grip. De Plug and Play installatie is simpel en binnen enkele seconden gedaan. Kies ook voor de Auronic draadloze presenter en zorg dat je boodschap daadwerkelijk aankomt bij het publiek. Jouw voordelen Geschikt voor Apple & Windows Tot 20 meter bereik Inclusief opbergetui Plug & Play Laser pointer Draadloos Plug & Play De presenter is draadloos en heeft een bereik van maximaal 20 meter.

Prijs: 17,99

Bekijken >

8. XIB Draadloze Presenter V2 | Met Laser Pointer | Prezi & Powerpoint Klikker

XIB Draadloze Presenter V2 | Met Laser Pointer | Prezi & Powerpoint Klikker

Met deze draadloze laser presenter van XIB kun je interactiever zijn met je publiek, je kunt namelijk allerlei gegevens aanwijzen via de laser en gemakkelijk naar een volgende dia gaan via de knoppen. Op deze manier kun je een leuke en interactieve presentatie verzorgen. Het is een klein apparaatje (11cm x 4cm x 2.5cm) welke gemakkelijk in de hand ligt, presenteren was nog nooit zo gemakkelijk! De XIB presenter beschikt ook over een laserpointer waarmee je gemakkelijk op afstand dingen aan kunt wijzen in je presentatie. Eenvoudig in gebruik: De draadloze presenter, ook wel powerpoint klikker genoemd, heeft een bereik van 10 meter en werkt plug & play.

Prijs: 12,71

Bekijken >

9. DynaBright Presentatie klikker - Inlc.Opbergzakje/Batterij - Draadloze Presenter met Laser Aanwijzer - USB presenter voor presentatie - USB Afstandsbediening voor Presentaties - Powerpoint aanwijzer - Presenter Laser Pointer - MacOS, Windows, Android

DynaBright Presentatie klikker - Inlc.Opbergzakje/Batterij - Draadloze Presenter met Laser Aanwijzer - USB presenter voor presentatie - USB Afstandsbediening voor Presentaties - Powerpoint aanwijzer - Presenter Laser Pointer - MacOS, Windows, Android

Met de wireless USB presentatie klikker van DYNABRIGHT houd jij de focus bij jouw publiek helemaal vast en vestig je de aandacht op wat jij aan het vertellen bent. Met een controle afstand van 100 meter en een fel rode kleur heb je nooit meer problemen tijdens het geven van je presentatie. Diavoorstelling: De knoppen van deze presenter zijn gemakkelijk te gebruiken en op de tast te vinden, dus je kunt je aandacht houden bij je presentatie en makkelijk aanwijzen wat je graag wilt laten zien. Dankzij de gestroomlijnde vorm ligt hij ook makkelijk en licht in de hand Luxe opbergzakje De presenter wordt nu geleverd met een mooi luxe zwart meen neem zakje.

Prijs: 16,95

Bekijken >

10. Draadloze presenter met laser pointer

Draadloze presenter met laser pointer

Praktische draadloze presenter voor het aansturen van uw presentatie. Inclusief laser pointer. Tot maximaal 10 meter bereik. Excl. Batterijen. Geschikt voor alle USB apparaten. Nu ook te koop als duoverpakking (2-pak)!

Prijs: 7,74

Bekijken >

11. Logitech R500S - Draadloze Laser Presenter - Graphite

Logitech R500S - Draadloze Laser Presenter - Graphite

Lever indrukwekkende presentaties met de R500S laserafstandsbediening voor presentaties. Beweeg vrij rond en navigeer door dia's tot op 20 meter afstand, en wijs specifiekeaandachtsgebieden aan met de rode laseraanwijzer. De R500s is geoptimaliseerd voor Windows, macOS en toonaangevende presentatiesoftware. Kenmerken Presenteer eenvoudig: de R500S is een eenvoudige en betrouwbare presenter, zodat jij je volledig kunt focussen op het geven van de meest fantastische presentaties. Zonder zorgen: handig te bedienen met de drie knoppen. Zo kun je gemakkelijk en vol vertrouwen door je presentatiedia's navigeren zonder naar je presenter te kijken.

Prijs: 52,88

Bekijken >

12. Draadloze Presenter - Presentatie klikker - Wireless Presenter - Powerpoint afstandsbediening - Laser Pointer - Inclusief Gratis USB-C Adapter - Draadloos - USB - Zwart

Draadloze Presenter - Presentatie klikker - Wireless Presenter - Powerpoint afstandsbediening - Laser Pointer - Inclusief Gratis USB-C Adapter - Draadloos - USB - Zwart

Met de draadloze Presenter van Exclusive by TW zet je jouw argumenten extra kracht bij. Navigeer gemakkelijk door je slides en wijs belangrijke zaken aan met de rode laserpointer. De presenter heeft een bereik van 20 meter, beschikt over meerdere handige features en heeft een fijne ergonomische grip. De Plug and Play installatie is simpel en binnen enkele seconden gedaan. Draadloos De presenter is draadloos en heeft een maximaal bereik van 20 meter. De wireless presenter is uitgerust met verschillende handige functies waardoor je gemakkelijk met één druk op de knop de powerpoint kan beginnen, eenvoudig kan navigeren en nog veel meer.

Prijs: 20,95

Bekijken >

Lees ook:

De populairste Full HD webcams voor haarscherp beeld

Raymond Veldkamp

31 inspirerende biografieën over succesvolle ondernemers

Raymond Veldkamp

De beste draadloze QWERTY toetsenborden van dit moment

Raymond Veldkamp