Toplijsten

De 10 beste printers voor ZZP’ers

Natuurlijk, we werken met z’n allen thuis en op kantoor steeds meer digitaal. Maar we maken nog steeds volop zwart/wit- en kleurenprints van documenten. Ook jij vindt het misschien prettig om te werken met een tastbaar document.

Wil je een nieuwe printer aanschaffen voor (klein)zakelijk gebruik? Bedenk dan of je laserprintkwaliteit of desktopkwaliteit wilt met bijbehorende printsnelheid. En bepaal of je op A4- of op A3 formaat wilt kunnen printen. We hebben diverse printers getest en een handig top 10 lijstje voor je samengesteld. Doe er je voordeel mee!

Bijgewerkt: 25-03-2023 05:51

1. HP Color LaserJet Pro M479dw - Multifunctionele printer

HP Color LaserJet Pro M479dw - Multifunctionele printer

Dit is de HP Color LaserJet Pro M479dw - Multifunctionele printer. In rap tempo (dubbelzijdig) afdrukken, kopieren en scannen: voor de M479dw van HP is het geen probleem. Deze alleskunner is ervoor gemaakt om zo efficient mogelijk te werken en daarom uiterst geschikt voor op kantoor. Het apparaat heeft twee papierlades met een hoge invoercapiciteit van 850 vellen en levert tot 27 pagina's per minuut; in zwart/wit of in kleur. Verbinden gaat eenvoudig vanaf alle apparaten via Wi-Fi (Direct), Google Cloud Print of Apple AirPrint. Deze printer is ontworpen om alleen te werken met cartridges die een nieuwe of hergebruikte HP-chip hebben.

Bekijken >

2. Brother MFC-L2710DW - All-in-One Laserprinter - Zwart-wit

Brother MFC-L2710DW - All-in-One Laserprinter - Zwart-wit

De veelzijdige MFC-L2710DW is speciaal ontworpen voor drukke huishoudens en kleine kantoren waar veelzijdige print, scan en kopie mogelijkheden nodig zijn. Met deze eenvoudig te installeren printer maak je professionele afdrukken en print je gemakkelijk via de draadloze verbinding direct vanaf je laptop, smartphone of tablet. De MFC-L2710DW heeft een ADF (Auto Document Feeder), waarmee tot 50 pagina's automatisch gescannd of gekopieerd kan worden. Belangrijkste kenmerken van de Brother MFC-L2710DW Afdruksnelheid tot 30 ppm LCD scherm 2 regels van 16 tekens Netwerkklaar (bekabeld en draadloos), USB 2.

Bekijken >

3. HP LaserJet M234sdwe - All-In-One Printer - Zwart-Wit

HP LaserJet M234sdwe - All-In-One Printer - Zwart-Wit

Dit is de HP LaserJet M234sdwe Alle HP printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alléén gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer. Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig.

Bekijken >

4. Brother DCP-L2530DW - All-in-One Laserprinter

Brother DCP-L2530DW - All-in-One Laserprinter

De betaalbare en veelzijdige Brother DCP-L2530DW printer is speciaal ontwikkeld voor huishoudens en kleine kantoren. Ondanks het compacte design heeft deze all-in-one printer zeer veel functionaliteiten, zoals een draadloze netwerkverbinding en hoge printsnelheden. Via de Wi-Fi verbinding print je eenvoudig documenten vanaf je laptop, smartphone of tablet. De Brother printer is eenvoudig op het netwerk te installeren via de meegeleverde software, zodat je binnen enkele minuten kan printen, kopiëren en scannen.

Bekijken >

5. Brother DCP-L2510D - Laserprinter - Zwart-wit

Brother DCP-L2510D - Laserprinter - Zwart-wit

De Brother DCP-L2510D Laserptrinter biedt geavanceerde print-, kopie- en scanmogelijkheden in één veelzijdige printer. Het compacte design bespaart veel ruimte, zodat deze printer perfect past op plekken waar weinig ruimte beschikbaar is. Ideaal voor huishoudens of kleine kantoren. Met deze Brother printer druk je automatisch dubbelzijdig af en print je tot wel 30 pagina's per minuut. Unieke kenmerken Zeer laag geluidsniveau Brother bewijst dat een stille printer niet per definitie langzamer is. Deze all-in-one zwart-witlaserprinter heeft een zeer laag geluidsniveau van minder dan 50dB, zodat je niet wordt gestoord tijdens je werkzaamheden.

Bekijken >

6. Canon i-SENSYS MF655Cdw - All-in-One Laserprinter

Canon i-SENSYS MF655Cdw - All-in-One Laserprinter

Deze multifunctionele Canon i-SENSYS MF655Cdw laserprinter is een uitstekende keuze voor al jouw zakelijke behoeften. Met deze printer kan je afdrukken, kopiëren, scannen in kleur. De printer is ook voorzien van een aantal geavanceerde functies, zoals dubbelzijdige afdrukken, draadloos printen en een grote capaciteit papierlade. Het apparaat is ook zeer energiezuinig, waardoor je geld bespaart op je energierekening. Bovendien is deze Canon printer eenvoudig te bedienen en te installeren, waardoor je direct aan de slag kunt.

Bekijken >

7. HP Color Laser 178nw Printer

HP Color Laser 178nw Printer

Dit is de HP Color Laser 178nw Printer. Deze printer is ontworpen om alleen te werken met cartridges die een nieuwe of hergebruikte HP-chip hebben. De printer gebruikt dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren die een chip hebben die niet van HP is. Periodieke firmware-updates behouden de effectiviteit van deze maatregelen en blokkeren cartridges die eerder wel werkten. Met een hergebruikte HP-chip kan je hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges gebruiken.

Bekijken >

8. HP LaserJet MFP M234dwe Printer

HP LaserJet MFP M234dwe Printer

Dit is de HP LaserJet M234dwe Alle HP printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alléén gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer. Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig.

Bekijken >

9. Canon i-SENSYS MF752Cdw - All-in-One Laserprinter

Canon i-SENSYS MF752Cdw - All-in-One Laserprinter

Bekijken >

10. Brother DCP-1612W - All-in-One Laserprinter

Brother DCP-1612W - All-in-One Laserprinter

Deze Brother DCP-1612W Laserprinter levert een geweldige draadloze All-In-One ervaring voor de drukke thuiskantoor omgeving. De stijlvolle, betrouwbare en compacte Brother printer is multifunctioneel. Printen, scannen en kopiëren, het kan allemaal met de zwart-wit printer van Brother. Maak verbinding met de printer via WiFi en print direct vanaf je mobiel of gebruik een USB-printkabel, let op deze wordt niet meegeleverd. Sla tot wel 150 vellen papier op in de ruime papierlade en print tot wel 20 pagina's per minuut.

Bekijken >

Lees ook:

31 inspirerende biografieën over succesvolle ondernemers

Raymond Veldkamp

De 6 ultieme boeken voor in je vakantiekoffer

Raymond Veldkamp

De 10 beste zakelijke monitoren voor ZZP’ers

Raymond Veldkamp