Toplijsten

De 10 beste printers voor ZZP’ers

Natuurlijk, we werken met z’n allen thuis en op kantoor steeds meer digitaal. Maar we maken nog steeds volop zwart/wit- en kleurenprints van documenten. Ook jij vindt het misschien prettig om te werken met een tastbaar document.

Wil je een nieuwe printer aanschaffen voor (klein)zakelijk gebruik? Bedenk dan of je laserprintkwaliteit of desktopkwaliteit wilt met bijbehorende printsnelheid. En bepaal of je op A4- of op A3 formaat wilt kunnen printen. We hebben diverse printers getest en een handig top 10 lijstje voor je samengesteld. Doe er je voordeel mee!

Bijgewerkt: 11-07-2024

1. Canon i-SENSYS MF655Cdw - All-in-One Laserprinter

Canon i-SENSYS MF655Cdw - All-in-One Laserprinter

Deze multifunctionele Canon i-SENSYS MF655Cdw laserprinter is een uitstekende keuze voor al jouw zakelijke behoeften. Met deze printer kan je afdrukken, kopiëren, scannen in kleur. De printer is ook voorzien van een aantal geavanceerde functies, zoals dubbelzijdige afdrukken, draadloos printen en een grote capaciteit papierlade. Het apparaat is ook zeer energiezuinig, waardoor je geld bespaart op je energierekening. Bovendien is deze Canon printer eenvoudig te bedienen en te installeren, waardoor je direct aan de slag kunt.

€ 315,00

Bekijken >

2. HP Color LaserJet Ent MFP M776dn Prntr

HP Color LaserJet Ent MFP M776dn Prntr

HP Color LaserJet Enterprise MFP M776dn: multifunctionele printer De HP Color LaserJet Enterprise MFP M776dn is dé oplossing voor jouw print vraagstukken. Deze all-in-one laserprinter met wifi neem je allerlei werk uit handen. Printen, kopiëren, scannen en faxen, het is mogelijk met deze multifunctionele printer. Veilig en snel werken wordt op efficiënte wijze uitgevoerd. Dit maakt het voor jou aantrekkelijk deze printer aan te schaffen. Hij komt bij allerlei kantoorwerkzaamheden goed van pas. Bovendien beschikt hij over diverse aansluitingen: USB, Netwerkaansluiting en wifi. Bedien de printer via het kleurentouchscreen dat een doorsnee heeft van 22,9 centimeter.

€ 3.879,00

Bekijken >

3. Brother MFC-L5750DW - All-in-One Laserprinter

Brother MFC-L5750DW - All-in-One Laserprinter

De MFC-L5750DW all-in-one zwart-witlaserprinter is gemaakt voor alle zakelijke print-, scan-, kopieer- en faxtaken. Dankzij de hoge printsnelheden wordt de productiviteit aanzienlijk verhoogd en het LCD touchscreen zorgt voor gemakkelijk en snel gebruik. De MFC-L5750DW heeft een ADF (Auto Document Feeder), waarmee tot 50 pagina's automatisch gescannd of gekopieerd kan worden.Belangrijkste kenmerken van de Brother MFC-L5750DW Afdruksnelheid tot 40 ppm LCD kleuren touchscreen 12.3 cm iPrint&Scan, Wi-Fi Direct, Airprint, Mopria™ Print Service Netwerkklaar (bekabeld en draadloos), USB 2.

€ 452,89

Bekijken >

4. Lexmark MX431adn - Laserprinter

Lexmark MX431adn - Laserprinter

Deze laserprinter print in zwart-wit. Deze multifunctionele printer is specifiek geschikt voor op kantoor. Met behulp van de 1GHz dual-core processor en het 512MB geheugen worden al jouw afdrukken goed en op tijd verwerkt. Maak verbidning met de printer door gebruik te maken van Gigabit Ethernet of USB. Belangrijkste kenmerken: Veelzijdigheid die pastMet afmetingen van slechts 339 x 411 x 366 mm (h x b x d) past de zakelijke MX431adn bijna overal.

€ 204,66

Bekijken >

5. Lexmark MB2236adw - All-in-One Zwart-Wit Laserprinter

Lexmark MB2236adw - All-in-One Zwart-Wit Laserprinter

De Lexmark MB2336adw is een draadloze all-in-one zwart-wit laserprinter. Hij print snel en efficiënt tot wel 34 pagina's per minuut. Door de snelle afdruksnelheid, automatische scan en fax mogelijkheden uitstekend geschikt voor een kleine kantooromgeving.Unieke kenmerken• Print tot wel 34 zwart-wit pagina's per minuut• Draadloos te gebruiken• Automatisch enkelzijdig scannen dankzij ADF• Dubbelzijdig afdrukken• Invoercapaciteit: 250 pagina's, uitvoercapaciteit 150 pagina's• Geschikte papierdikte: 60 - 105 g/m²• Energiezuinig dankzij een lage verhittingstemperatuur en energiebeheerfuncties die het verbruik laag houden. Dat is gunstig voor het milieu en voor je budget.

€ 235,00

Bekijken >

6. Brother MFC-L8900CDW - All-in-One Laserprinter

Brother MFC-L8900CDW - All-in-One Laserprinter

De Brother MFC-L8900CDW is een all-round all-in-one kleurenlaserprinter die een toegevoegde waarde biedt voor jouw bedrijf. De Brother MFC-L8900CDW kan eenvoudig worden uitgebreid met meerdere papierladen of een papierunit van 4 papierladen om de papiercapaciteit te vergroten. Met hoge printsnelheden, het ingebouwde touchscreen en NFC-connectie is deze multifunctionele printer zeer geschikt voor gebruik binnen het MKB en kantoren. Belangrijkste kenmerken van de MFC-L8900CDW Afdruksnelheid tot 31 ppm Netwerkklaar (bekabeld en draadloos), USB 2.

€ 671,10

Bekijken >

7. Laserprinter Xerox B225V_DNI

Laserprinter Xerox B225V_DNI

Xerox B225 A4 34 ppm draadloze dubbelzijdige printer PS3 PCL5e/6 ADF 2 laden totaal 251 vel Multifunctional - Zwart kenmerken Xerox B225 A4 34 ppm draadloze dubbelzijdige printer PS3 PCL5e/6 ADF 2 laden totaal 251 vel, Laser, Zwart-wit afdrukken, 600 x 600 DPI, A4, Direct printen, Blauw, Wit

€ 209,00

Bekijken >

8. Brother MFC-L9570CDW - All-in-One laserprinter

Brother MFC-L9570CDW - All-in-One laserprinter

De Brother MFC-L9570CDW all-in-one printer kan eenvoudig worden uitgebreid met meerdere papierladen of een papierunit van 4 papierladen om de papiercapaciteit te vergroten. Met indrukwekkende print- en scansnelheden hoef je nooit lang te wachten en biedt de MFC-L9570CDW een meerwaarde voor jouw bedrijf.Grote prestatiesDe snelle MFC-L9570CDW all-in-one kleurenlaserprinter biedt efficiëntie en zorgt voor een grotere productiviteit op de werkvoer. Met geavanceerde scanmogelijkheden en de automatische documentinvoer voor maximaal 80 vel, beschik je over een snelle en eenvoudige manier direct te scannen naar de cloud of netwerk. Het touchscreen is eenvoudig aan te passen.

€ 1.059,00

Bekijken >

9. Brother MFC-L9570CDWT - All-in-One Printer

Brother MFC-L9570CDWT - All-in-One Printer

De Brother MFC-L9570CDWT all-in-one printer wordt geleverd met 2 papierladen voor grote papiercapaciteit. Hierdoor is de printer flexibel inzetbaar en hoeft er minder tijd en aandacht besteed te worden aan de papiervoorraad. Met indrukwekkende print- en scansnelheden hoef je nooit lang te wachten en biedt de MFC-L9570CDWT een meerwaarde voor jouw bedrijf. PrintSmart: volledige controle over de printer en de kosten Brother PrintSmart biedt een volwaardig printmanagement oplossing voor de zakelijke markt, waarmee zowel de efficiëntie als de kosten in kaart gebracht kunnen worden.

€ 1.118,89

Bekijken >

10. Brother DCP-L6600DW - All-in-One Laserprinter - Zwart-Wit

Brother DCP-L6600DW - All-in-One Laserprinter - Zwart-Wit

Deze snelle Brother DCP-L6600DW all-in-one zwart-witlaserprinter is speciaal ontworpen voor werkgroepen die hoge printvolumes moeten afdrukken. De robuuste kwaliteit gecombineerd met verschillende mogelijkheden om de papiercapaciteit te verhogen, zorgt voor uitstekende en zeer betrouwbare prestaties binnen een zakelijke omgeving. De optionele super hoge capaciteit tonercartridges zorgen voor zeer lage printkosten waardoor dit model de ideale partner is voor ambitieuze bedrijven. Betrouwbaar Dankzij het volledig nieuwe ontwerp en de robuuste behuizing, hebben de professionele zwart-witlasermodellen een lange levensduur.

€ 701,00

Bekijken >

Gerelateerde berichten

Wat is Conversie Ratio Optimalisatie? En wat is de impact ervan?

Raymond Veldkamp

De beste boeken over marktonderzoek voor ZZP’ers

Raymond Veldkamp

De 10 beste boeken over onderhandelen

Raymond Veldkamp