Toplijsten

De 10 beste printers voor ZZP’ers

Natuurlijk, we werken met z’n allen thuis en op kantoor steeds meer digitaal. Maar we maken nog steeds volop zwart/wit- en kleurenprints van documenten. Ook jij vindt het misschien prettig om te werken met een tastbaar document.

Wil je een nieuwe printer aanschaffen voor (klein)zakelijk gebruik? Bedenk dan of je laserprintkwaliteit of desktopkwaliteit wilt met bijbehorende printsnelheid. En bepaal of je op A4- of op A3 formaat wilt kunnen printen. We hebben diverse printers getest en een handig top 10 lijstje voor je samengesteld. Doe er je voordeel mee!

1. Brother MFC-L2710DW - All-in-One Laserprinter - Zwart-wit

Brother MFC-L2710DW - All-in-One Laserprinter - Zwart-wit

De veelzijdige MFC-L2710DW is speciaal ontworpen voor drukke huishoudens en kleine kantoren waar veelzijdige print, scan en kopie mogelijkheden nodig zijn. Met deze eenvoudig te installeren printer maak je professionele afdrukken en print je gemakkelijk via de draadloze verbinding direct vanaf je laptop, smartphone of tablet. De MFC-L2710DW heeft een ADF (Auto Document Feeder), waarmee tot 50 pagina's automatisch gescannd of gekopieerd kan worden. Belangrijkste kenmerken van de Brother MFC-L2710DW Afdruksnelheid tot 30 ppm LCD scherm 2 regels van 16 tekens Netwerkklaar (bekabeld en draadloos), USB 2.

Prijs: 178,00

Bekijken >

2. Canon i-SENSYS MF655Cdw - All-in-One Laserprinter

Canon i-SENSYS MF655Cdw - All-in-One Laserprinter

Deze multifunctionele Canon i-SENSYS MF655Cdw laserprinter is een uitstekende keuze voor al jouw zakelijke behoeften. Met deze printer kan je afdrukken, kopiëren, scannen in kleur. De printer is ook voorzien van een aantal geavanceerde functies, zoals dubbelzijdige afdrukken, draadloos printen en een grote capaciteit papierlade. Het apparaat is ook zeer energiezuinig, waardoor je geld bespaart op je energierekening. Bovendien is deze Canon printer eenvoudig te bedienen en te installeren, waardoor je direct aan de slag kunt.

Prijs: 297,50

Bekijken >

3. Brother DCP-L2510D - Laserprinter - Zwart-wit

Brother DCP-L2510D - Laserprinter - Zwart-wit

De Brother DCP-L2510D Laserptrinter biedt geavanceerde print-, kopie- en scanmogelijkheden in één veelzijdige printer. Het compacte design bespaart veel ruimte, zodat deze printer perfect past op plekken waar weinig ruimte beschikbaar is. Ideaal voor huishoudens of kleine kantoren. Met deze Brother printer druk je automatisch dubbelzijdig af en print je tot wel 30 pagina's per minuut. Unieke kenmerken Zeer laag geluidsniveau Brother bewijst dat een stille printer niet per definitie langzamer is. Deze all-in-one zwart-witlaserprinter heeft een zeer laag geluidsniveau van minder dan 50dB, zodat je niet wordt gestoord tijdens je werkzaamheden.

Prijs: 134,00

Bekijken >

4. Brother DCP-L2530DW - All-in-One Laserprinter

Brother DCP-L2530DW - All-in-One Laserprinter

De betaalbare en veelzijdige Brother DCP-L2530DW printer is speciaal ontwikkeld voor huishoudens en kleine kantoren. Ondanks het compacte design heeft deze all-in-one printer zeer veel functionaliteiten, zoals een draadloze netwerkverbinding en hoge printsnelheden. Via de Wi-Fi verbinding print je eenvoudig documenten vanaf je laptop, smartphone of tablet. De Brother printer is eenvoudig op het netwerk te installeren via de meegeleverde software, zodat je binnen enkele minuten kan printen, kopiëren en scannen.

Prijs: 157,00

Bekijken >

5. Brother DCP-1612W - All-in-One Laserprinter

Brother DCP-1612W - All-in-One Laserprinter

Deze Brother DCP-1612W Laserprinter levert een geweldige draadloze All-In-One ervaring voor de drukke thuiskantoor omgeving. De stijlvolle, betrouwbare en compacte Brother printer is multifunctioneel. Printen, scannen en kopiëren, het kan allemaal met de zwart-wit printer van Brother. Maak verbinding met de printer via WiFi en print direct vanaf je mobiel of gebruik een USB-printkabel, let op deze wordt niet meegeleverd. Sla tot wel 150 vellen papier op in de ruime papierlade en print tot wel 20 pagina's per minuut.

Prijs: 157,19

Bekijken >

6. KYOCERA ECOSYS M5526cdw/A - All-in-One zonder fax Laserprinter A4 - Kleur - WIFI

KYOCERA ECOSYS M5526cdw/A - All-in-One zonder fax Laserprinter A4 - Kleur - WIFI

KYOCERA ECOSYS Topmodel Multifunctionele Laserprinter Het topmodel van de nieuwe ECOSYS serie combineert de beste kleurkwaliteit met de laagste kosten en zal ook uw werkproces aanzienlijk verlichten. De dubbelzijdige documenttoevoer, het 4,3 inch kleurentouchscreen en de programmatoetsen vereenvoudigen een complex werkproces en verbeteren de productiviteit, waardoor deze machines absolute allrounders zijn. De hoge capaciteit toner, goed voor maximaal 3.000 afdrukken in kleur, biedt ongeëvenaarde lage kosten per pagina. Wees gerust, het is de perfecte multifunctionele partner voor uw bedrijf met een toekomst vol briljante kleuren. Let op: er zit geen fax op dit model.

Prijs: 399,00

Bekijken >

7. HP Color LaserJet Pro MFP M282nw - All-in-One printer

HP Color LaserJet Pro MFP M282nw - All-in-One printer

Een efficiënte, draadloze MFP voor een hoge kwaliteit in kleur en zakelijke productiviteit.Bespaar tijd met Smart Tasks in de HP Smart-app en print en scan vanaf uw telefoon.Profiteer van naadloze verbindingen en een optimale beveiliging om aanvallen te detecteren en te stoppen. De vrijheid om te werken waar u maar wilt Eenvoudig printen en scannen vanaf uw mobiele apparaat, met HP Smart - de beste mobiele printapp in zijn klasse. Elimineer stappen in terugkerende taken met aanpasbare snelkoppelingen, met Smart Tasks in de HP Smart-app. Organiseer documenten 50% sneller met Smart Tasks - de eerste mobiele printapp die scantaken automatiseert.

Prijs: 399,00

Bekijken >

8. HP Color Laser 178nw Printer

HP Color Laser 178nw Printer

Dit is de HP Color Laser 178nw Printer. Deze printer is ontworpen om alleen te werken met cartridges die een nieuwe of hergebruikte HP-chip hebben. De printer gebruikt dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren die een chip hebben die niet van HP is. Periodieke firmware-updates behouden de effectiviteit van deze maatregelen en blokkeren cartridges die eerder wel werkten. Met een hergebruikte HP-chip kan je hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges gebruiken. Eenvoudige installatie met de HP Smart App Deze all-in-one printer is gemakkelijk te installeren en je kunt er in een handomdraai draadloos mee afdrukken vanaf je computer of smartphone.

Prijs: 282,00

Bekijken >

9. HP Color LaserJet Pro MFP 4302dw – multifunctionele printer – kleur

HP Color LaserJet Pro MFP 4302dw – multifunctionele printer – kleur

Dit is de HP Color LaserJet Pro MFP 4302dw All-in-One Printer. Voor kleine tot middelgrote bedrijven die een snelle, betrouwbare en gebruiksvriendelijke printer nodig hebben. Eenvoudige installatie met de HP Smart App Deze all-in-one printer is gemakkelijk te installeren en je kunt er in een handomdraai draadloos mee afdrukken vanaf je computer of smartphone. Ook is het heel eenvoudig om een kopie van een document te maken, of deze rechtstreeks naar je mobiel te scannen. Scan of print vanaf je telefoon en ontvang meldingen wanneer de taak voltooid is. Bekijk bovendien de inktniveaus en nog veel meer met HP-Smart app.

Prijs: 485,95

Bekijken >

10. Canon i-Sensys MF754Cdw - All-In-One Laserprinter - Met Fax

Canon i-Sensys MF754Cdw - All-In-One Laserprinter - Met Fax

Stroomlijn je alledaagse bedrijfstaken met de Canon i-SENSYS MF754Cdw. Deze multifunctionele kleurenlaserprinter met geavanceerde connectiviteit maakt samenwerking in de cloud mogelijk, met toegang tot Google Drive, Dropbox en OneDrive. Versnel de tijdlijn van taken met hoge print- en scansnelheden, kopieer- en faxmogelijkheden en een eenvoudige gebruikerservaring dankzij het aanpasbare scherm. Belangrijkste kenmerken van deze Canon printer Werk sneller door te printen met snelheden van tot wel 33 ppm (A4) en te scannen met snelheden van tot wel 100 ipm met de standaardfunctie dubbelzijdig scannen in één doorgang.

Prijs: 468,00

Bekijken >

Lees ook:

De 15 beste ergonomische bureaustoelen voor een goede lichaamshouding

Raymond Veldkamp

31 inspirerende biografieën over succesvolle ondernemers

Raymond Veldkamp

De 5 beste online marketing boeken

Raymond Veldkamp