Toplijsten

De 10 beste papierversnipperaars voor op kantoor

Of je nu een thuisgebruiker bent die persoonlijke documenten veilig wil vernietigen of een professional op zoek naar efficiënte oplossingen voor jouw kantoor, een goede papierversnipperaar is essentieel om gevoelige informatie te beschermen. Hieronder vind je de beste papierversnipperaars voor jou, rekening houdend met prestaties, veiligheid, capaciteit en gebruiksgemak.

Bijgewerkt: 16-04-2024 14:41

1. BRASQ Papierversnipperaar PS410 opvangbak 22L, P4 norm, 10 vel microsnippers 2 x 15 mm Zwart

BRASQ Papierversnipperaar PS410 opvangbak 22L, P4 norm, 10 vel microsnippers 2 x 15 mm Zwart

BRASQ Papierversnipperaar PS410 met opvangbak 22 liter, P-4 norm 10 vel snippers 4x38 mm, voor thuisgebruik en klein kantoor, Zwart Of het nu voor thuisgebruik of voor op kantoor is, deze BRASQ Papiervernietiger neemt al het snipperwerk moeiteloos van je over. Gebruiksvriendelijk en efficiënt! Versnipper zeer vertrouwelijke documenten met deze shredder en wees er zeker van dat je documenten onherstelbaar worden vernietigd, en gevoelige informatie niet te achterhalen is. Gevoelige data zoals bijvoorbeeld persoonsgebonden data, concurrentiegegevens en processtukken kunnen met een gerust hart door deze professionele shredder vernietigd worden.

€ 59,96

Bekijken >

2. HP OneShred 12CC Papierversnipperaar - Shredder - Beveiligingsniveau P-4 - 12 vel DIN A4 - Cross Cut - 23 Liter - Thuis/ Kantoorgebruik - Wit

HP OneShred 12CC Papierversnipperaar - Shredder - Beveiligingsniveau P-4 - 12 vel DIN A4 - Cross Cut - 23 Liter - Thuis/ Kantoorgebruik - Wit

HP OneShred 12CC De compacte HP OneShred 12CC versnippert uw gevoelige documenten in kleine deeltjes van 4 mm x 35 mm en hoort thuis in elk thuiskantoor. De betrouwbare papierversnipperaar blinkt uit door het hoge veiligheidsniveau P-4 en voldoet daarmee aan de eisen van de basisverordening gegevensbescherming voor de vernietiging van persoonlijke documenten. Met een snijsnelheid van 1,8 meter per minuut versnippert de moderne papiervernietiger snel tot 12 vellen tegelijk in partikelsnede. Als u per ongeluk meer dan 12 vellen hebt ingevoerd, wordt het papier automatisch teruggevoerd dankzij de automatische terugspoelfunctie om een papierstoring te voorkomen.

€ 106,45

Bekijken >

3. BRASQ Papierversnipperaar PS415 opvangbak 20L, P4 norm 15 vel microsnippers 4 x 38 mm

BRASQ Papierversnipperaar PS415 opvangbak 20L, P4 norm 15 vel microsnippers 4 x 38 mm

BRASQ Papierversnipperaar PS415 met opvangbak 20 liter, P4 norm 15 vel snippers 4 x 38 mm, voor thuisgebruik en kantoor, Zwart Of het nu voor thuisgebruik of voor op kantoor is, deze BRASQ Papiervernietiger neemt al het snipperwerk moeiteloos van je over. Gebruiksvriendelijk en efficiënt! Versnipper zeer vertrouwelijke documenten met deze shredder en wees er zeker van dat je documenten onherstelbaar worden vernietigd, en gevoelige informatie niet te achterhalen is. Gevoelige data zoals bijvoorbeeld persoonsgebonden data, concurrentiegegevens en processtukken kunnen met een gerust hart door deze professionele shredder vernietigd worden.

€ 99,95

Bekijken >

4. HP Pro Shredder 16MC - Professionele Versnipperaar - Beveiligingsniveau P 5 - 16 DIN A4 - 30 Liter - Dark Basalt

HP Pro Shredder 16MC - Professionele Versnipperaar - Beveiligingsniveau P 5 - 16 DIN A4 - 30 Liter - Dark Basalt

HP Pro Shredder 16MC - Professionele Versnipperaar De HP Pro Shredder 16MC heeft een bijzonder lange bedrijfscyclus van 40 minuten voordat hij moet afkoelen. De ruime afvalbak voor het versnipperde materiaal heeft een vulinhoud van 30 liter en is gemakkelijk te legen. Als u de afvalcontainer niet correct hebt geplaatst, wordt dit gesignaleerd via een LED, net als een volle container.Natuurlijk beschikt de intuïtieve papierversnipperaar over een anti-papierstoringstechnologie die het versnipperen stopt en het papier terugvoert als u per ongeluk meer dan 16 vellen tegelijk probeert te versnipperen.

€ 435,00

Bekijken >

5. Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier/CD's en bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier/CD's en bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Wil je belangrijke documenten veilig vernietigen zonder gedoe en met een compacte shredder voor thuis of op kantoor? Dan is de Intelectro shredder OBX011 perfect voor jou! Met deze krachtige shredder vernietig je tot 8 vellen A4 papier in één keer met een snelle en efficiënte snippersnijder die je papier versnippert tot kleine stukjes van slechts 6 mm groot (veiligheidsniveau P2). Het compacte ontwerp van slechts 34x17.5x35.5cm maakt het gemakkelijk om deze shredder overal te plaatsen, zelfs in een kleine hoek of onder een bureau. En het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting of papierstoringen dankzij de LED-indicatoren en beschermingsfuncties.

€ 49,95

Bekijken >

6. Intelectro Papierversnipperaar - Efficiënt, Betrouwbaar en Onmisbaar voor elk Kantoor! - Papier en Bankkaarten - Niet Nodig om Nietjes/Paperclips te Verwijderen - Overhittingsbeveiliging - 23l Afvalbak - Zwart - Levering Sneller dan Aangegeven!

Intelectro Papierversnipperaar - Efficiënt, Betrouwbaar en Onmisbaar voor elk Kantoor! - Papier en Bankkaarten - Niet Nodig om Nietjes/Paperclips te Verwijderen - Overhittingsbeveiliging - 23l Afvalbak - Zwart - Levering Sneller dan Aangegeven!

Maak kennis met onze revolutionaire P4 Papiervernietiger, een must-have voor elk thuiskantoor en kleine onderneming! Ben je het zat om stapels vertrouwelijke documenten en ongewenste post te zien rondslingeren in je werkruimte? Zoek niet verder, want deze vernietiger lost al je problemen op als het gaat om het verwijderen van papier! Stel je eens voor dat je moeiteloos tot 10 vellen A4-papier in één keer kunt vernietigen. Zeg maar gedag tegen het gedoe van het handmatig verscheuren van documenten; onze P4 Papiervernietiger verandert ze in minuscule stukjes van 5 x 18 mm, waardoor ze volledig onleesbaar worden en je informatie vertrouwelijk blijft.

€ 79,95

Bekijken >

7. Intelectro Papierversnipperaar - De Ultieme Documentvernietiger voor Thuis en Kantoor - 15L Opvangbak - 8 Vellen Snijtechnologie - Vernietiging van Kredietkaarten - Compact Design - Zwart - Levering Sneller dan Aangegeven!

Intelectro Papierversnipperaar - De Ultieme Documentvernietiger voor Thuis en Kantoor - 15L Opvangbak - 8 Vellen Snijtechnologie - Vernietiging van Kredietkaarten - Compact Design - Zwart - Levering Sneller dan Aangegeven!

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om je vertrouwelijke documenten veilig te vernietigen? Maak kennis met de Intelectro Papierversnipperaar - jouw ultieme oplossing voor thuis en op kantoor! De Intelectro Papierversnipperaar maakt snel korte metten met maximaal 8 vellen papier in één keer, waardoor je efficiënt en moeiteloos kunt opruimen. Dankzij het hoogwaardige Partikelschnitt-ontwerp ben je verzekerd van de hoogste mate van veiligheid bij het vernietigen van gevoelige informatie. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verwijderen van nietjes of kredietkaarten - deze krachtige schredder verwerkt ze zonder enige moeite.

€ 59,95

Bekijken >

8. Papiervernietiger PS3640 | Papierversnipperaar | sam office Paper Shredder PS3640 | Automatische papierversnipperaar

Papiervernietiger PS3640 | Papierversnipperaar | sam office Paper Shredder PS3640 | Automatische papierversnipperaar

sam office papiervernietiger model Paper Shred PS2290. Een zware kwaliteit papiervernietiger voorzien van P5 micro cut technologie voor zeer intensief dagelijks gebruik op kantoor. Voorzien van uitneembare papierbak 80 liter en een ultra stille motor. De papiervernietiger PS3640 heeft een capaciteit van maximaal 22 A4 vellen per keer met een opvangbak van 80 liter. Een zeer groot formaat opvangbak voor dagelijks gebruik. De papiervernietiger kan tevens kaarten en cd's vernietigen. De PS3640 is verrijdbaar op voorgemonteerde zwenkwielen en heeft een grote uitneembare papierbak. Dit maakt de papiervernietiger uitstekend geschikt voor intensief professioneel gebruik.

€ 599,90

Bekijken >

9. Papiervernietiger PS2290 | Papierversnipperaar | sam office Paper Shredder PS2290 | Automatische papierversnipperaar

Papiervernietiger PS2290 | Papierversnipperaar | sam office Paper Shredder PS2290 | Automatische papierversnipperaar

sam office papiervernietiger model Paper Shred PS2290. Een zware kwaliteit papiervernietiger voorzien van P5 micro cut technologie voor zeer intensief dagelijks gebruik op kantoor. Voorzien van uitneembare papierbak 53 liter en een ultra stille motor. De papiervernietiger PS2290 heeft een capaciteit van maximaal 18 A4 vellen per keer met een opvangbak van 53 liter. Een zeer groot formaat opvangbak voor dagelijks gebruik. De papiervernietiger kan tevens kaarten en cd's vernietigen. De PS2290 is verrijdbaar op voorgemonteerde zwenkwielen en heeft een grote uitneembare papierbak. Dit maakt de papiervernietiger uitstekend geschikt voor intensief professioneel gebruik.

€ 449,90

Bekijken >

10. Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier/CD's en bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier/CD's en bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Wil je belangrijke documenten veilig vernietigen zonder gedoe en met een compacte shredder voor thuis of op kantoor? Dan is de Intelectro shredder OBX011 perfect voor jou! Met deze krachtige shredder vernietig je tot 8 vellen A4 papier in één keer met een snelle en efficiënte snippersnijder die je papier versnippert tot kleine stukjes van slechts 6 mm groot (veiligheidsniveau P2). Het compacte ontwerp van slechts 34x17.5x35.5cm maakt het gemakkelijk om deze shredder overal te plaatsen, zelfs in een kleine hoek of onder een bureau. En het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting of papierstoringen dankzij de LED-indicatoren en beschermingsfuncties.

€ 54,95

Bekijken >

Lees ook:

De 10 beste boeken over onderhandelen

Raymond Veldkamp

De 12 bestverkochte bluetooth presenters voor de beste presentaties

Raymond Veldkamp

De beste sleeves om je laptop te beschermen

Raymond Veldkamp