Toplijsten

De 10 beste papierversnipperaars voor op kantoor

Of je nu een thuisgebruiker bent die persoonlijke documenten veilig wil vernietigen of een professional op zoek naar efficiënte oplossingen voor jouw kantoor, een goede papierversnipperaar is essentieel om gevoelige informatie te beschermen. Hieronder vind je de beste papierversnipperaars voor jou, rekening houdend met prestaties, veiligheid, capaciteit en gebruiksgemak.

Bijgewerkt: 11-07-2024

1. Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier/CD's en bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier/CD's en bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Wil je belangrijke documenten veilig vernietigen zonder gedoe en met een compacte shredder voor thuis of op kantoor? Dan is de Intelectro shredder OBX011 perfect voor jou! Met deze krachtige shredder vernietig je tot 8 vellen A4 papier in één keer met een snelle en efficiënte snippersnijder die je papier versnippert tot kleine stukjes van slechts 6 mm groot (veiligheidsniveau P2). Het compacte ontwerp van slechts 34x17.5x35.5cm maakt het gemakkelijk om deze shredder overal te plaatsen, zelfs in een kleine hoek of onder een bureau. En het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting of papierstoringen dankzij de LED-indicatoren en beschermingsfuncties.

€ 49,95

Bekijken >

2. HP OneShred 12CC Papierversnipperaar - Shredder - Beveiligingsniveau P-4 - 12 vel DIN A4 - Cross Cut - 23 Liter - Thuis/ Kantoorgebruik - Wit

HP OneShred 12CC Papierversnipperaar - Shredder - Beveiligingsniveau P-4 - 12 vel DIN A4 - Cross Cut - 23 Liter - Thuis/ Kantoorgebruik - Wit

HP OneShred 12CC De compacte HP OneShred 12CC versnippert uw gevoelige documenten in kleine deeltjes van 4 mm x 35 mm en hoort thuis in elk thuiskantoor. De betrouwbare papierversnipperaar blinkt uit door het hoge veiligheidsniveau P-4 en voldoet daarmee aan de eisen van de basisverordening gegevensbescherming voor de vernietiging van persoonlijke documenten. Met een snijsnelheid van 1,8 meter per minuut versnippert de moderne papiervernietiger snel tot 12 vellen tegelijk in partikelsnede. Als u per ongeluk meer dan 12 vellen hebt ingevoerd, wordt het papier automatisch teruggevoerd dankzij de automatische terugspoelfunctie om een papierstoring te voorkomen.

€ 109,00

Bekijken >

3. BRASQ Papierversnipperaar PS415 opvangbak 20L, P4 norm 15 vel microsnippers 4 x 38 mm

BRASQ Papierversnipperaar PS415 opvangbak 20L, P4 norm 15 vel microsnippers 4 x 38 mm

BRASQ Papierversnipperaar PS415 met opvangbak 20 liter, P4 norm 15 vel snippers 4 x 38 mm, voor thuisgebruik en kantoor, Zwart Of het nu voor thuisgebruik of voor op kantoor is, deze BRASQ Papiervernietiger neemt al het snipperwerk moeiteloos van je over. Gebruiksvriendelijk en efficiënt! Versnipper zeer vertrouwelijke documenten met deze shredder en wees er zeker van dat je documenten onherstelbaar worden vernietigd, en gevoelige informatie niet te achterhalen is. Gevoelige data zoals bijvoorbeeld persoonsgebonden data, concurrentiegegevens en processtukken kunnen met een gerust hart door deze professionele shredder vernietigd worden.

€ 99,95

Bekijken >

4. Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier/CD's en bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier/CD's en bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Wil je belangrijke documenten veilig vernietigen zonder gedoe en met een compacte shredder voor thuis of op kantoor? Dan is de Intelectro shredder OBX011 perfect voor jou! Met deze krachtige shredder vernietig je tot 8 vellen A4 papier in één keer met een snelle en efficiënte snippersnijder die je papier versnippert tot kleine stukjes van slechts 6 mm groot (veiligheidsniveau P2). Het compacte ontwerp van slechts 34x17.5x35.5cm maakt het gemakkelijk om deze shredder overal te plaatsen, zelfs in een kleine hoek of onder een bureau. En het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting of papierstoringen dankzij de LED-indicatoren en beschermingsfuncties.

€ 54,95

Bekijken >

5. BRASQ Papierversnipperaar PS410 opvangbak 22L, P4 norm, 10 vel microsnippers 2 x 15 mm Zwart

BRASQ Papierversnipperaar PS410 opvangbak 22L, P4 norm, 10 vel microsnippers 2 x 15 mm Zwart

BRASQ Papierversnipperaar PS410 met opvangbak 22 liter, P-4 norm 10 vel snippers 4x38 mm, voor thuisgebruik en klein kantoor, Zwart Of het nu voor thuisgebruik of voor op kantoor is, deze BRASQ Papiervernietiger neemt al het snipperwerk moeiteloos van je over. Gebruiksvriendelijk en efficiënt! Versnipper zeer vertrouwelijke documenten met deze shredder en wees er zeker van dat je documenten onherstelbaar worden vernietigd, en gevoelige informatie niet te achterhalen is. Gevoelige data zoals bijvoorbeeld persoonsgebonden data, concurrentiegegevens en processtukken kunnen met een gerust hart door deze professionele shredder vernietigd worden.

€ 59,95

Bekijken >

6. Intelectro Papierversnipperaar - Efficiënt, Betrouwbaar en Onmisbaar voor elk Kantoor! - Papier en Bankkaarten - Niet Nodig om Nietjes/Paperclips te Verwijderen - Overhittingsbeveiliging - 23l Afvalbak - Zwart - Levering Sneller dan Aangegeven!

Intelectro Papierversnipperaar - Efficiënt, Betrouwbaar en Onmisbaar voor elk Kantoor! - Papier en Bankkaarten - Niet Nodig om Nietjes/Paperclips te Verwijderen - Overhittingsbeveiliging - 23l Afvalbak - Zwart - Levering Sneller dan Aangegeven!

Maak kennis met onze revolutionaire P4 Papiervernietiger, een must-have voor elk thuiskantoor en kleine onderneming! Ben je het zat om stapels vertrouwelijke documenten en ongewenste post te zien rondslingeren in je werkruimte? Zoek niet verder, want deze vernietiger lost al je problemen op als het gaat om het verwijderen van papier! Stel je eens voor dat je moeiteloos tot 10 vellen A4-papier in één keer kunt vernietigen. Zeg maar gedag tegen het gedoe van het handmatig verscheuren van documenten; onze P4 Papiervernietiger verandert ze in minuscule stukjes van 5 x 18 mm, waardoor ze volledig onleesbaar worden en je informatie vertrouwelijk blijft.

€ 79,95

Bekijken >

7. Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier en Bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier en Bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Maak kennis met de Safe Shredder FS-6C: jouw ultieme oplossing voor gegevensbescherming! Ben je bezorgd over het beveiligen van jouw persoonlijke informatie thuis? Zoek niet verder dan de FS-6C, de perfecte shredder die zorgt voor gegevensbescherming met absoluut gemak. Waarom genoegen nemen met minder dan het beste als het gaat om versnipperen? Met de FS-6C kun je moeiteloos tot 6 vellen papier tegelijk versnipperen in kleine 4 x 34 mm snippers, wat een hoge beveiligingsniveau van P-4 garandeert. Zeg vaarwel tegen zorgen over jouw vertrouwelijke documenten die in verkeerde handen vallen.

€ 64,95

Bekijken >

8. HP Pro Shredder 16MC - Professionele Versnipperaar - Beveiligingsniveau P 5 - 16 DIN A4 - 30 Liter - Dark Basalt

HP Pro Shredder 16MC - Professionele Versnipperaar - Beveiligingsniveau P 5 - 16 DIN A4 - 30 Liter - Dark Basalt

HP Pro Shredder 16MC - Professionele Versnipperaar De HP Pro Shredder 16MC heeft een bijzonder lange bedrijfscyclus van 40 minuten voordat hij moet afkoelen. De ruime afvalbak voor het versnipperde materiaal heeft een vulinhoud van 30 liter en is gemakkelijk te legen. Als u de afvalcontainer niet correct hebt geplaatst, wordt dit gesignaleerd via een LED, net als een volle container.Natuurlijk beschikt de intuïtieve papierversnipperaar over een anti-papierstoringstechnologie die het versnipperen stopt en het papier terugvoert als u per ongeluk meer dan 16 vellen tegelijk probeert te versnipperen.

€ 451,00

Bekijken >

9. Intelectro Papierversnipperaar - De Ultieme Documentvernietiger voor Thuis en Kantoor - 15L Opvangbak - 8 Vellen Snijtechnologie - Vernietiging van Kredietkaarten - Compact Design - Zwart - Levering Sneller dan Aangegeven!

Intelectro Papierversnipperaar - De Ultieme Documentvernietiger voor Thuis en Kantoor - 15L Opvangbak - 8 Vellen Snijtechnologie - Vernietiging van Kredietkaarten - Compact Design - Zwart - Levering Sneller dan Aangegeven!

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om je vertrouwelijke documenten veilig te vernietigen? Maak kennis met de Intelectro Papierversnipperaar - jouw ultieme oplossing voor thuis en op kantoor! De Intelectro Papierversnipperaar maakt snel korte metten met maximaal 8 vellen papier in één keer, waardoor je efficiënt en moeiteloos kunt opruimen. Dankzij het hoogwaardige Partikelschnitt-ontwerp ben je verzekerd van de hoogste mate van veiligheid bij het vernietigen van gevoelige informatie. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verwijderen van nietjes of kredietkaarten - deze krachtige schredder verwerkt ze zonder enige moeite.

€ 69,95

Bekijken >

10. HP Pro Shredder 10MC - Papierversnipperaar - Shredder - 20L P5 Kantoorgebruik

HP Pro Shredder 10MC - Papierversnipperaar - Shredder - 20L P5 Kantoorgebruik

De HP Pro Shredder serie; een compleet nieuwe serie high-end papiervernietigers van het alombekende merk HPNaast het visuele (het mooie attractieve zwarte design), ligt de focus van deze reeks bij een langere en stille werking.Hebt u een krachtige papiervernietiger nodig voor professioneel gebruik in een grotere kantooromgeving? Dan zijn de HP Pro papiervernietigers de juiste keuze.Met een snijcapaciteit van 10 vel verschijnt de compacte HP Pro Shredder 10MC als de kleinste papiervernietiger uit de HP Pro Shredder serie.

€ 225,00

Bekijken >

Gerelateerde berichten

31 inspirerende biografieën over succesvolle ondernemers

Raymond Veldkamp

Gratis e-book “14 gouden website-tips”

Raymond Veldkamp

De beste draadloze oordopjes van dit moment

Raymond Veldkamp