Toplijsten

De 10 beste papierversnipperaars voor op kantoor

Of je nu een thuisgebruiker bent die persoonlijke documenten veilig wil vernietigen of een professional op zoek naar efficiënte oplossingen voor jouw kantoor, een goede papierversnipperaar is essentieel om gevoelige informatie te beschermen. Hieronder vind je de beste papierversnipperaars voor jou, rekening houdend met prestaties, veiligheid, capaciteit en gebruiksgemak.

Bijgewerkt: 04-10-2023 12:14

1. Intelectro Papierversnipperaar - Efficiënt, Betrouwbaar en Onmisbaar voor elk Kantoor! - Papier en Bankkaarten - Niet Nodig om Nietjes/Paperclips te Verwijderen - Overhittingsbeveiliging - 23l Afvalbak - Zwart - Levering Sneller dan Aangegeven!

Intelectro Papierversnipperaar - Efficiënt, Betrouwbaar en Onmisbaar voor elk Kantoor! - Papier en Bankkaarten - Niet Nodig om Nietjes/Paperclips te Verwijderen - Overhittingsbeveiliging - 23l Afvalbak - Zwart - Levering Sneller dan Aangegeven!

Maak kennis met onze revolutionaire P4 Papiervernietiger, een must-have voor elk thuiskantoor en kleine onderneming! Ben je het zat om stapels vertrouwelijke documenten en ongewenste post te zien rondslingeren in je werkruimte? Zoek niet verder, want deze vernietiger lost al je problemen op als het gaat om het verwijderen van papier! Stel je eens voor dat je moeiteloos tot 10 vellen A4-papier in één keer kunt vernietigen. Zeg maar gedag tegen het gedoe van het handmatig verscheuren van documenten; onze P4 Papiervernietiger verandert ze in minuscule stukjes van 5 x 18 mm, waardoor ze volledig onleesbaar worden en je informatie vertrouwelijk blijft.

Prijs: 79,95

Bekijken >

2. Intelectro Papierversnipperaar - De Ultieme Documentvernietiger voor Thuis en Kantoor - 15L Opvangbak - 8 Vellen Snijtechnologie - Vernietiging van Kredietkaarten - Compact Design - Zwart - Levering Sneller dan Aangegeven!

Intelectro Papierversnipperaar - De Ultieme Documentvernietiger voor Thuis en Kantoor - 15L Opvangbak - 8 Vellen Snijtechnologie - Vernietiging van Kredietkaarten - Compact Design - Zwart - Levering Sneller dan Aangegeven!

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om je vertrouwelijke documenten veilig te vernietigen? Maak kennis met de Intelectro Papierversnipperaar - jouw ultieme oplossing voor thuis en op kantoor! De Intelectro Papierversnipperaar maakt snel korte metten met maximaal 8 vellen papier in één keer, waardoor je efficiënt en moeiteloos kunt opruimen. Dankzij het hoogwaardige Partikelschnitt-ontwerp ben je verzekerd van de hoogste mate van veiligheid bij het vernietigen van gevoelige informatie. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verwijderen van nietjes of kredietkaarten - deze krachtige schredder verwerkt ze zonder enige moeite.

Prijs: 59,95

Bekijken >

3. Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier/CD's en bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier/CD's en bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Wil je belangrijke documenten veilig vernietigen zonder gedoe en met een compacte shredder voor thuis of op kantoor? Dan is de Intelectro shredder OBX011 perfect voor jou! Met deze krachtige shredder vernietig je tot 8 vellen A4 papier in één keer met een snelle en efficiënte snippersnijder die je papier versnippert tot kleine stukjes van slechts 6 mm groot (veiligheidsniveau P2). Het compacte ontwerp van slechts 34x17.5x35.5cm maakt het gemakkelijk om deze shredder overal te plaatsen, zelfs in een kleine hoek of onder een bureau. En het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting of papierstoringen dankzij de LED-indicatoren en beschermingsfuncties.

Prijs: 54,95

Bekijken >

4. Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier en Bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier en Bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Maak kennis met de Safe Shredder FS-6C: jouw ultieme oplossing voor gegevensbescherming! Ben je bezorgd over het beveiligen van jouw persoonlijke informatie thuis? Zoek niet verder dan de FS-6C, de perfecte shredder die zorgt voor gegevensbescherming met absoluut gemak. Waarom genoegen nemen met minder dan het beste als het gaat om versnipperen? Met de FS-6C kun je moeiteloos tot 6 vellen papier tegelijk versnipperen in kleine 4 x 34 mm snippers, wat een hoge beveiligingsniveau van P-4 garandeert. Zeg vaarwel tegen zorgen over jouw vertrouwelijke documenten die in verkeerde handen vallen.

Prijs: 59,95

Bekijken >

5. Leitz IQ Office Pro Papierversnipperaar P-4 Snippers voor Thuis/Thuiswerkplek of Kantoor - Invoer tot 20 Vellen - Wit

Leitz IQ Office Pro Papierversnipperaar P-4 Snippers voor Thuis/Thuiswerkplek of Kantoor - Invoer tot 20 Vellen - Wit

Let op: het is bij deze papiervernietiger belangrijk op welke manier de kop met het snijmechanisme geplaatst wordt op de opvangbak. Indien dit niet correct gedaan wordt bestaat de kans dat de machine niet meer naar behoren werkt. In de afbeeldingen kunt u een plaatje vinden welke manier correct is en welke niet. De nieuwe Leitz IQ Office Pro papierversnipperaars bieden de ultieme stijl, prestaties en veiligheid. Dit model is voorzien van het veiligheidsniveau DIN P4 cut voor uitstekende documentbeveiliging. Hoge kwaliteit, veiligheid en uitstekende prestaties met deze anti-vastlopende, stille en langdurig werkende papiervernietiger.

Prijs: 525,47

Bekijken >

6. Papiervernietiger PS3640 | Papierversnipperaar | sam office Paper Shredder PS3640 | Automatische papierversnipperaar

Papiervernietiger PS3640 | Papierversnipperaar | sam office Paper Shredder PS3640 | Automatische papierversnipperaar

sam office papiervernietiger model Paper Shred PS2290. Een zware kwaliteit papiervernietiger voorzien van P5 micro cut technologie voor zeer intensief dagelijks gebruik op kantoor. Voorzien van uitneembare papierbak 80 liter en een ultra stille motor. De papiervernietiger PS3640 heeft een capaciteit van maximaal 22 A4 vellen per keer met een opvangbak van 80 liter. Een zeer groot formaat opvangbak voor dagelijks gebruik. De papiervernietiger kan tevens kaarten en cd's vernietigen. De PS3640 is verrijdbaar op voorgemonteerde zwenkwielen en heeft een grote uitneembare papierbak. Dit maakt de papiervernietiger uitstekend geschikt voor intensief professioneel gebruik.

Prijs: 799,90

Bekijken >

7. HP Pro Shredder 16MC - Professionele Versnipperaar - Beveiligingsniveau P 5 - 16 DIN A4 - 30 Liter - Dark Basalt

HP Pro Shredder 16MC - Professionele Versnipperaar - Beveiligingsniveau P 5 - 16 DIN A4 - 30 Liter - Dark Basalt

HP Pro Shredder 16MC - Professionele Versnipperaar De HP Pro Shredder 16MC heeft een bijzonder lange bedrijfscyclus van 40 minuten voordat hij moet afkoelen. De ruime afvalbak voor het versnipperde materiaal heeft een vulinhoud van 30 liter en is gemakkelijk te legen. Als u de afvalcontainer niet correct hebt geplaatst, wordt dit gesignaleerd via een LED, net als een volle container. Natuurlijk beschikt de intuïtieve papierversnipperaar over een anti-papierstoringstechnologie die het versnipperen stopt en het papier terugvoert als u per ongeluk meer dan 16 vellen tegelijk probeert te versnipperen.

Prijs: 449,95

Bekijken >

8. HP Pro 15CC Papierversnipperaar - Shredder - Beveiligingsniveau P-4 - 15 DIN A4 - Cross Cut - 20 Liter - Professioneel - Kantoorgebruik - Zwart

HP Pro 15CC Papierversnipperaar - Shredder - Beveiligingsniveau P-4 - 15 DIN A4 - Cross Cut - 20 Liter - Professioneel - Kantoorgebruik - Zwart

HP Pro 15CC Papierversnipperaar - Professioneel - Cross Cut Deze professionele HP papierversnipperaar is zeer geschikt voor uw organisatie. Krachtig en stil. De elegante HP Pro Shredder 15CC in zwart design past naast elk bureau en mag in geen enkel kantoor ontbreken. Met een versnippercapaciteit van 15 A4-vellen versnippert de papierversnipperaar uw gevoelige bedrijfsgegevens in Cross Cut tot kleine deeltjes van 4 mm x 35 mm en voldoet daarmee aan de hoge eisen van veiligheidsniveau P-4. Daarmee is de vernietiging van persoonlijke documenten zoals arbeidscontracten of loonlijsten in overeenstemming met de richtlijn gegevensbescherming.

Prijs: 229,95

Bekijken >

9. HP Pro Shredder 12MC Papierversnipperaar 25L P5 Kantoorgebruik

HP Pro Shredder 12MC Papierversnipperaar 25L P5 Kantoorgebruik

De HP Pro Shredder serie; een compleet nieuwe serie high-end papiervernietigers van het alombekende merk HP Naast het visuele (het mooie attractieve zwarte design), ligt de focus van deze reeks bij een langere en stille werking. Hebt u een krachtige papiervernietiger nodig voor professioneel gebruik in een grotere kantooromgeving? Dan zijn de HP Pro papiervernietigers de juiste keuze. De HP Pro Shredder 12MC met een snijcapaciteit van 12 A4 vellen is bij uitstek geschikt voor kleinere kantooromgevingen, medische praktijken en advocatenkantoren.

Prijs: 419,00

Bekijken >

10. HP OneShred 15CC Papiervernietiger 20L P4 Thuisgebruik

HP OneShred 15CC Papiervernietiger 20L P4 Thuisgebruik

De HP OneShred serie; een compleet nieuwe serie papiervernietigers van het alombekende merk HP Het zijn moderne papiervernietigers in een aantrekkelijk wit design voor thuis, of voor het kleine (thuis)kantoor Ze zijn uiterst praktisch, betrouwbaar, eenvoudig én veilig De moderne HP OneShred 15CC is ideaal voor kleine kantooromgevingen en is zelfs zo compact dat hij op elk bureau past. Hij heeft een snijcapaciteit van 15 A4 vellen en een hoog beveiligingsniveau P-4, en voldoet aan alle eisen van GDPR-conforme papiervernietigingwetgeving. In de deeltjesversnipperaar worden uw persoonlijke documenten, zoals loonstrookjes of belastingdocumenten, versnipperd tot kleine snippers van 4x35 mm.

Prijs: 236,95

Bekijken >

Lees ook:

De 12 bestverkochte bluetooth presenters voor de beste presentaties

Raymond Veldkamp

De 10 beste E-readers voor het lezen van zakelijke boeken

Raymond Veldkamp

De beste draadloze QWERTY toetsenborden van dit moment

Raymond Veldkamp