Nieuws

ZakenVerhalen.nl, nieuw digitaal ondernemerspodium

Het idee voor ZakenVerhalen.nl, het nieuwe digitale podium met inspirerende gesprekken met MKB-ondernemers en ZZP’ers in heel Nederland, lag al een jaartje of drie op de planken. Door een toeval kwam dit bijna verstofte project van Jeroen van Netten en Raymond Veldkamp afgelopen december alsnog van de grond. Vorige week ging de website ‘live’.

ZakenVerhalen - taart startJeroen van Netten, marketing-adviseur en tekstschrijver van het in Soest gevestigde 1-mans bedrijf Rhinoz (web)tekst + advies: “De oorspronkelijke gedachte was om alleen advertorials te plaatsen op ZakenVerhalen.nl. Nadat we elkaar in december toevallig spraken bij een gezamenlijke klant bedachten we dat er waarschijnlijk veel meer behoefte zou zijn aan interviews, maar dan wel aan interviews met prikkelende en soms pittige vragen.”

Raymond Veldkamp, specialist in online marketing en met name zoekmachinemarketing, vult aan: “Dat bleek een schot in de roos. Ons interview met meubelmaker Dennis van Vulpen scoorde bijvoorbeeld ongekend goed. 
Het delen van het artikel op Facebook leverde binnen 1 dag al meer dan 300 bezoekers en ruim 100 likes op.
Vooral de vraag ‘Wat is je grootste zakelijke blooper’ spreekt anderen enorm aan en bezorgde Dennis veel leuke reacties.”

“Dat hadden we eerlijk gezegd wel verwacht omdat het gewoon leuk en leerzaam is om te lezen over de ervaringen van andere ondernemers” vertelt Jeroen van Netten. “Maar het is natuurlijk altijd afwachten of een bepaalde online publicatie daadwerkelijk scoort. De diverse scores houden we voor onze klanten heel nauwgezet bij en rapporteren we maandelijks aan hen. Daar rekenen we niets voor, dat is inbegrepen in de prijs van € 400,- per verhaal.”

Inmiddels zijn de mogelijkheden op dit nieuwe zakelijke online ondernemersplatform uitgebreid. Ondernemers kunnen via de webshop een interview op locatie inclusief 5 foto’s bestellen. Hun verhaal is dan een jaar lang te lezen op ZakenVerhalen.nl, wordt via online media gepromoot en mag de ondernemer vrijelijk zelf gebruiken in online en printmedia. Het is nu ook mogelijk om gratis een kort ZakenBericht met foto te plaatsen. En onlangs is de website uitgebreid met ZakenBlogs waarin handige ondernemerstips worden gegeven. Nieuw is ook ZakenNieuws: een selectie van actueel economisch/zakelijk nieuws uit heel Nederland. Uiteraard is het eveneens mogelijk om te adverteren.

Raymond Veldkamp zegt over de advertentiemogelijkheden: “We zijn nog echt een start-up en hebben afgelopen tijd eerst de hele ‘machinerie’ voor ons podium ingeregeld. Nu is het tijd voor intensieve promotie richting ondernemers en het benaderen van adverteerders met ons introductie-aanbod.”

Meer informatie: ZakenVerhalen.nl

Gerelateerde berichten

Uurtarief van freelancers keldert door coronacrisis

Raymond Veldkamp

Unieke masterclass: “𝐄-𝐦𝐚𝐢𝐥 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐞𝐟𝐟𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞𝐟 𝐢𝐧𝐳𝐞𝐭𝐭𝐞𝐧”

Raymond Veldkamp

Onderzoek: e-Boekhouden.nl beste boekhoudsoftware van 2022

Raymond Veldkamp