Nieuws

Onderzoek: e-Boekhouden.nl beste boekhoudsoftware van 2022

Zwolle, 7 april 2022  

e-Boekhouden.nl is de beste boekhoudsoftware van 2022. Zo blijkt uit een onderzoek dat vandaag naar buiten gebracht werd door Appwiki. Zij deden uitgebreid onderzoek naar de beste boekhoudsoftware van Nederland; hiervoor deden ze zelf onderzoek, keken ze naar klantervaringen en testten ze uitgebreid de functies van de verschillende boekhoudprogramma’s. 

Het onderzoek van Appwiki werd uitgevoerd naar aanleiding van een flitspeiling van de Belastingdienst. Hieruit bleek dat 35 procent van de startende ondernemers en zzp’ers de administratie efficiënter wil inrichten. Tot nu toe zijn er nog veel mensen die problemen hebben met de administratieve rompslomp. Hierbij gaat het vooral om startende ondernemers die zelf hun belastingaangifte doen.

“Normaal was boekhouden niet mijn ding, maar daar bracht e-Boekhouden verandering in” 

Ondernemer Nico Scholtens is net gestart met ondernemen en merkt dat de boekhoudsoftware van e-Boekhouden.nl uitstekend werkt. Hij snapt daarom wel waarom de software uitgeroepen is tot de beste boekhoudsoftware van 2022: “Het boekhoudprogramma is erg handig in gebruik en ook zonder boekhoudkennis kun je het programma erg makkelijk gebruiken. Normaal was boekhouden niet zo mijn ding, maar het gemak van e-Boekhouden.nl heeft hier verandering in gebracht”. 

Ongeveer 60/65% van de markt zijn zzp’ers of kleine ondernemingen en daarom is dit programma voor het merendeel van de markt de beste optie, zo blijkt uit het onderzoek van Appwiki. Naast het maken van offertes, het versturen van facturen en het bekijken van financiële overzichten, heeft e-Boekhouden.nl extra handige functies, zoals bijvoorbeeld urenregistratie. Ook krijg je toegang tot een CRM en is het mogelijk om bonnetjes in te scannen met de app.

Meer informatie: e-Boekhouden.nl


Aanbevolen boeken

How to Make Money Online & Quit Your Day Job

How to Make Money Online & Quit Your Day Job

€ 0,99

Bekijk dit boek
Hosselen, harken en andere handigheden

Hosselen, harken en andere handigheden

€ 15,00

Bekijk dit boek
How to Succeed as a Freelance Translator, Third Edition

How to Succeed as a Freelance Translator, Third Edition

€ 9,17

Bekijk dit boek
Fighting with the German Longsword

Fighting with the German Longsword

€ 46,99

Bekijk dit boek

Lees ook:

5 misvattingen over succesvol ondernemerschap

Raymond Veldkamp

Nieuwe podcast over innovatieve ondernemers tijdens corona

Raymond Veldkamp

Stijgende vraag ondernemers en zzp’ers naar rustige werkplek

Raymond Veldkamp