Mini-webinar “Zakelijke creativiteit” op woensdag 16 juni

Zowel ZZP’ers, MKB-ondernemers als multinationals worstelen met het bedenken van nieuwe mogelijkheden om hun omzet en verkoop te stimuleren. Tijdens de derde online bijeenkomst in marketingcafé online, een activiteit van Rhinoz (web)tekst + marketing in Soest, gaat de ervaren gastspreker Rex Bierlaagh met een mini-webinar in op “Zakelijke creativiteit”.

Tips & trics voor meer verkoop

Rex Bierlaagh, eigenaar van het bureau TWNQL.nl, is onder meer keynote spreker over zakelijke creativiteit, coach creatief (lateraal) denken, zes denkhoeden en innovatie coach. Tijdens het mini-webinar op 16 juni strooit hij van 08.20 tot 09.15 uur met tips en tricks om met resultaatgericht creatief denken je innovatiekracht te vergroten om meer verkoop te realiseren. Daarbij onthult hij onder meer hoe je loskomt van telkens dezelfde denkpatronen. Bierlaagh: één idee is niet goed genoeg. Creatief denken is voor elk verkoopgericht bedrijf geen
luxe meer, maar pure noodzaak.”

Marketingcafé online

Sinds april van dit jaar organiseert Rhinoz (web)tekst + marketing elke derde woensdagochtend van de maand (niet in juli en augustus) via Microsoft Teams een mini-webinar van nog geen uur voor ondernemers. Daarbij is er telkens één inspirerende spreker. Vorige onderwerpen die aan bod kwamen in de gezellige en ongedwongen online café-setting van marketingcafé online met cohost Arjan te Lintelo waren ‘LinkedIn’ en ‘Marketingdata’. 


Aanmelding

Aanmelden voor het mini-webinar “Zakelijke creativiteit” op 16 juni 2021 staat open tot 14.06.21 en kan via: https://www.rhinoz.nl/online-marketingcafe

gratis e-book

Gratis e-book "14 gouden website-tips"

gratis e-book

Abonneer je op onze nieuwsbrief met interessante artikelen voor jou als ZZP'er, exclusieve aanbiedingen en veel meer.


Ontvang nu tijdelijk gratis het e-book "14 gouden website-tips" om de positie van jouw website of webshop te verbeteren in de zoekresultaten van Google.


Dit e-book bevat onder andere:

  • 10 pagina's vol met bruikbare tips
  • Advies voor beginners en gevorderden
  • Extra aandachtspunten voor een betere vindbaarheid

Je gegevens zijn veilig en je kan op elk moment afmelden