Exclusief aanbod voor ZZP’ers

Exclusief aanbod

Je bent ondernemer en hebt een goed zakelijk verhaal? En je wilt dat 
wervend, bondig en pakkend laten verwoorden? Zodat β€˜de hele wereld’ het hoort. ZakenVerhalen.nl is een veelbelovende en ambitieuze start-up die jou graag een podium biedt.

Met een ZakenVerhaal breng je jouw bedrijf op een unieke manier onder de aandacht, waardoor de ondernemer achter jouw bedrijf een gezicht krijgt. En mensen doen nu eenmaal liever zaken met mensen dan met bedrijven; “ze kopen niet van de tent, maar van de vent”.

De bezoekers van ZakenVerhalen.nl zijn voornamelijk ondernemers. Bestaat jouw doelgroep ook uit bedrijven en ondernemers, dan kom je dus direct bij het juiste publiek onder de aandacht en vergroot je jouw bereik.

In plaats van een overduidelijk promotie-praatje, wat net zo goed een tv-commercial had kunnen zijn, communiceer je met een ZakenVerhaal op een prettige en laagdrempelige manier jouw boodschap naar je doelgroep. Deze vorm van storytelling heeft sinds de start van ZakenVerhalen.nl zijn succes telkens opnieuw bewezen.

Doordat het ZakenVerhaal ook via diverse social media kanalen en via e-mail wordt gedeeld, wordt het bereik nog eens vergroot. Met vele positieve reacties en zelfs direct nieuwe klanten als gevolg.

Dus, ben jij ZZP’er en is het tijd om je bedrijf en website een extra boost te geven? Wil je graag de ins en outs van jouw bedrijf delen en zo anderen inspireren met jouw passie?

Bestel dan nu jouw eigen ZakenVerhaal via ZakenVerhalen.nl

gratis e-book

Gratis e-book "14 gouden website-tips"

gratis e-book

Abonneer je op onze nieuwsbrief met interessante artikelen voor jou als ZZP'er, exclusieve aanbiedingen en veel meer.


Ontvang nu tijdelijk gratis het e-book "14 gouden website-tips" om de positie van jouw website of webshop te verbeteren in de zoekresultaten van Google.


Dit e-book bevat onder andere:

  • 10 pagina's vol met bruikbare tips
  • Advies voor beginners en gevorderden
  • Extra aandachtspunten voor een betere vindbaarheid

Je gegevens zijn veilig en je kan op elk moment afmelden