Nieuws

Exclusief aanbod voor ZZP’ers

Je bent ondernemer en hebt een goed zakelijk verhaal? En je wilt dat 
wervend, bondig en pakkend laten verwoorden? Zodat ‘de hele wereld’ het hoort. ZakenVerhalen.nl is een veelbelovende en ambitieuze start-up die jou graag een podium biedt.

Met een ZakenVerhaal breng je jouw bedrijf op een unieke manier onder de aandacht, waardoor de ondernemer achter jouw bedrijf een gezicht krijgt. En mensen doen nu eenmaal liever zaken met mensen dan met bedrijven; “ze kopen niet van de tent, maar van de vent”.

De bezoekers van ZakenVerhalen.nl zijn voornamelijk ondernemers. Bestaat jouw doelgroep ook uit bedrijven en ondernemers, dan kom je dus direct bij het juiste publiek onder de aandacht en vergroot je jouw bereik.

In plaats van een overduidelijk promotie-praatje, wat net zo goed een tv-commercial had kunnen zijn, communiceer je met een ZakenVerhaal op een prettige en laagdrempelige manier jouw boodschap naar je doelgroep. Deze vorm van storytelling heeft sinds de start van ZakenVerhalen.nl zijn succes telkens opnieuw bewezen.

Doordat het ZakenVerhaal ook via diverse social media kanalen en via e-mail wordt gedeeld, wordt het bereik nog eens vergroot. Met vele positieve reacties en zelfs direct nieuwe klanten als gevolg.

Dus, ben jij ZZP’er en is het tijd om je bedrijf en website een extra boost te geven? Wil je graag de ins en outs van jouw bedrijf delen en zo anderen inspireren met jouw passie?

Bestel dan nu jouw eigen ZakenVerhaal via https://zakenverhalen.nl/product/zakenverhaal/

Gerelateerde berichten

Uurtarief van freelancers keldert door coronacrisis

Raymond Veldkamp

‘Ondernemers en ZZP’ers met schulden schamen zich te veel om hulp te zoeken’

Raymond Veldkamp

Loonwijzer maakt nu ook sociale zekerheid zzp’er inzichtelijk

Raymond Veldkamp