De populairste managementboeken van dit moment

Raymond Veldkamp

1. Fuck it, you can have it all

Fuck it, you can have it all

Fuck it, you can have it all - door Wouter Kleinsman Ontdek de ongeëvenaarde kracht van radicale zelftransformatie met Wouter Kleinsman, de meest succesvolle (no-nonsense) personal coach die levens transformeert. Na zijn eerste bestseller ‘Zo word je een gamechanger’ en meer dan 10.000 coachuren, onthult Kleinsman opnieuw de methoden die velen naar een buitengewoon leven hebben geleid. Wat dit boek je biedt: Radicaal Anders Zijn: Dit boek gaat dieper in op de radicale verandering van jouw 'Being', en leert je hoe een verschuiving in wie je bent, niet enkel wat je doet, de kwaliteit van je leven drastisch kan verbeteren.

€ 70,00

Bekijken >

2. De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Dit belangrijkste businessboek aller tijden van de grootmeester van de persoonlijke ontwikkeling, maakte wereldwijd bedrijven succesvoller en hielp miljoenen mensen meer grip op hun leven te krijgen. Dit boek behoeft nauwelijks nog introductie; het vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen. Stephen R. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt. In Nederland werden al honderd drukken van zijn businessklassieker verkocht. Covey leert je hoe je de kwaliteit van je werkende leven, privéleven en gezinsleven kunt verbeteren.

€ 27,50

Bekijken >

3. Als alle breinen werken

Als alle breinen werken

Ieder brein is anders en nergens wordt dat zo duidelijk als op de werkvloer. Dit boek biedt werknemers en werkgevers de tools om hun brein optimaal te benutten en van neurodiversiteit een kracht te maken. Ieder brein is uniek, en nergens wordt dat zo duidelijk als op ons werk. Waar de een gek wordt van veel vergaderen, heeft de ander behoefte aan sturing. En waar de een gedijt bij thuiswerken, floreert de ander bij de levendigheid op de werkvloer. Die verschillen zijn een enorme kracht, want mensen die anders denken, communiceren en prikkels verwerken, komen ook tot andere inzichten en oplossingen.

€ 22,99

Bekijken >

4. Maak van coachen een gewoonte

Maak van coachen een gewoonte

Het bestverkochte coachingsboek van de 21ste eeuw! Na het lezen van dit boek wordt coachend leidinggeven een tweede natuur, een dagelijkse gewoonte die ervoor zorgt dat managers en hun teams minder hard hoeven te werken en toch betere resultaten boeken. Michael Bungay Stanier trainde meer dan 10.000 drukke managers over de hele wereld in praktische coachingsvaardigheden. Gebaseerd op die jarenlange ervaring ontdekte hij hoe je het ware potentieel in mensen kunt ontsluiten, door minder te zeggen en meer te vragen. Michael verpakte zijn kennis in zeven kernachtige coachvragen die écht impact hebben.

€ 12,99

Bekijken >

5. The Diary of a CEO

The Diary of a CEO

The Diary of a CEO is de bestseller van podcaster en Dragon’s Den-jurylid Steven Bartlett waarin hij zijn principes van succes deelt, zowel zakelijk als privé. Steven Bartlett is een van de opvallendste ondernemers ter wereld en de host van de succesvolle podcast The Diary of a CEO. In dit gelijknamige boek presenteert hij zijn 33 fundamentele wetten op het gebied van zakendoen en het leven. Geïnspireerd door zijn eigen succes én falen als ondernemer en door de gesprekken die hij in zijn podcast heeft gevoerd met succesvolle entrepreneurs, entertainers, artiesten, sporters en schrijvers, neemt Steven Bartlett je mee in zijn ontdekkingsreis naar zijn 33 wetten van succes.

€ 22,99

Bekijken >

6. De mens is een plofkip

De mens is een plofkip

Echt voedsel met herkenbare ingrediënten heeft de afgelopen decennia grotendeels plaatsgemaakt voor zwaar bewerkt fabrieksvoer zonder enige voedingswaarde, dat zo aangenaam is van structuur en smaak dat we er geen genoeg van krijgen. Via uitgekiende receptuur, slimme marketing en agressieve reclame mest de voedingsindustrie ons vet als plofkippen, met ziekte en hoge maatschappelijke kosten tot gevolg. De fabrikanten zeggen dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor ons gedrag. Maar is dat wel zo?In De mens is een plofkip legt Teun van de Keuken de voedingsindustrie onder de loep en laat hij feilloos zien wat er misgaat.

€ 18,99

Bekijken >

7. Design Your Own Life

Design Your Own Life

Dit boek helpt je op weg als je nog aan het begin van je leven staat. Speciaal voor jongeren, van scholieren tot young professionals. Het bevat waardevolle lessen om je eigen koers te bepalen. Met praktische tips en oefeningen. Ik heb het geschreven om je te inspireren en te motiveren om het beste uit jezelf te halen. Je ontdekt hoe je een krachtige, positieve mindset ontwikkelt. Hoe je omgaat met angst en stress en rust in je hoofd vindt. Hoe je je zelfvertrouwen een boost geeft. En hoe je invulling kan geven aan je meest ideale leven. Kies je eigen toekomst. Kies je eigen toekomst.

€ 23,95

Bekijken >

8. De mens is een plofkip

De mens is een plofkip

Echt voedsel met herkenbare ingrediënten heeft de afgelopen decennia grotendeels plaatsgemaakt voor zwaar bewerkt fabrieksvoer zonder enige voedingswaarde, dat zo aangenaam is van structuur en smaak dat we er geen genoeg van krijgen. Via uitgekiende receptuur, slimme marketing en agressieve reclame mest de voedingsindustrie ons vet als plofkippen, met ziekte en hoge maatschappelijke kosten tot gevolg. De fabrikanten zeggen dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor ons gedrag. Maar is dat wel zo? In De mens is een plofkip legt Teun van de Keuken de voedingsindustrie onder de loep en laat hij feilloos zien wat er misgaat.

€ 9,99

Bekijken >

9. Think and Grow Rich

Think and Grow Rich

Dit is de nieuwe herziene editie Think and Grow Rich van Invictus Publishing. Het boek werd in 1937 voor het eerst uitgegeven en is sindsdien meer dan 100 miljoen keer verkocht. Het stond aan de basis van talloze successen en bevat een formule die zichzelf blijft bewizen in de praktijk. •De principes zijn gebaseerd op universele wetten die altijd zullen gelden. Een riik leven ontstaat niet zomaar. le moet zélf de weg naar riikdom bewandelen en die weg mot je eerst zelf aanleggen. Think and Grow Rich legt de principes uit waarmee je zo'n rijk en succesvol leven voor jezelf kan creèren.

€ 23,95

Bekijken >

10. No Guts, No Gold

No Guts, No Gold

In 'No Guts, No Gold' delen Anne en Esther Vedder van het sieradenmerk Vedder & Vedder eerlijke lessen over hun bumpy road naar succes. Pre-orderactie: reserveer ‘No Guts, No Gold’ voor 2 juli en ontvang een cadeaubon van Vedder & Vedder t.w.v. €25. De cadeaubon staat geprint in je boek! Toen Anne en Esther Vedder in 2016 het sieradenmerk Vedder & Vedder oprichtten, hadden ze weinig ervaring, maar grootse dromen. Ze vielen in iedere valkuil, maar knokten struikelend door. Met succes! Door hun passie en gedrevenheid groeide Vedder & Vedder uit tot een heus miljoenenbedrijf.

€ 22,99

Bekijken >