De populairste managementboeken van dit moment

Raymond Veldkamp

Bijgewerkt: 26-03-2024 06:33

1. Fuck it, you can have it all

Fuck it, you can have it all

Wouter Kleinsman staat bekend om zijn unieke, directe no-nonsense coaching. Hij accepteert geen half werk: gelul, gedram of excuses worden niet geaccepteerd. Zijn debuut ‘Zo word je een gamechanger’ vestigde zijn reputatie, maar met meer dan 400 cliënten en 10.000 uren in de coaching-trenches, is hij dé onbetwiste keuze voor vermogende mensen, ondernemers, managers en CEO’s. Kleinsman kiest bewust met wie hij werkt, waardoor hij een omgeving creëert waarin zijn cliënten ontdekken wie ze werkelijk zijn. Zijn laatste werk, ‘Fuck it, you can have it all’, is niet zomaar een succes – het is een bewijs van zijn uitzonderlijke aanpak.

€ 70,00

Bekijk op bol.com >

2. Maak van coachen een gewoonte

Maak van coachen een gewoonte

Het bestverkochte coachingsboek van de 21ste eeuw! Na het lezen van dit boek wordt coachend leidinggeven een tweede natuur, een dagelijkse gewoonte die ervoor zorgt dat managers en hun teams minder hard hoeven te werken en toch betere resultaten boeken. Michael Bungay Stanier trainde meer dan 10.000 drukke managers over de hele wereld in praktische coachingsvaardigheden. Gebaseerd op die jarenlange ervaring ontdekte hij hoe je het ware potentieel in mensen kunt ontsluiten, door minder te zeggen en meer te vragen. Michael verpakte zijn kennis in zeven kernachtige coachvragen die écht impact hebben.

€ 12,99

Bekijk op bol.com >

3. De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Dit belangrijkste businessboek aller tijden van de grootmeester van de persoonlijke ontwikkeling, maakte wereldwijd bedrijven succesvoller en hielp miljoenen mensen meer grip op hun leven te krijgen. Dit boek behoeft nauwelijks nog introductie; het vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen. Stephen R. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt. In Nederland werden al honderd drukken van zijn businessklassieker verkocht. Covey leert je hoe je de kwaliteit van je werkende leven, privéleven en gezinsleven kunt verbeteren.

€ 27,50

Bekijk op bol.com >

4. The Diary of a CEO

The Diary of a CEO

The Diary of a CEO is de bestseller van podcaster en Dragon’s Den-jurylid Steven Bartlett waarin hij zijn principes van succes deelt, zowel zakelijk als privé. Steven Bartlett is een van de opvallendste ondernemers ter wereld en de host van de succesvolle podcast The Diary of a CEO. In dit gelijknamige boek presenteert hij zijn 33 fundamentele wetten op het gebied van zakendoen en het leven. Geïnspireerd door zijn eigen succes én falen als ondernemer en door de gesprekken die hij in zijn podcast heeft gevoerd met succesvolle entrepreneurs, entertainers, artiesten, sporters en schrijvers, neemt Steven Bartlett je mee in zijn ontdekkingsreis naar zijn 33 wetten van succes.

€ 22,99

Bekijk op bol.com >

5. Design Your Own Life

Design Your Own Life

Dit boek helpt je op weg als je nog aan het begin van je leven staat. Speciaal voor jongeren, van scholieren tot young professionals. Het bevat waardevolle lessen om je eigen koers te bepalen. Met praktische tips en oefeningen. Ik heb het geschreven om je te inspireren en te motiveren om het beste uit jezelf te halen. Je ontdekt hoe je een krachtige, positieve mindset ontwikkelt. Hoe je omgaat met angst en stress en rust in je hoofd vindt. Hoe je je zelfvertrouwen een boost geeft. En hoe je invulling kan geven aan je meest ideale leven. Kies je eigen toekomst. Kies je eigen toekomst.

€ 23,95

Bekijk op bol.com >

6. Think and Grow Rich

Think and Grow Rich

Dit is de nieuwe herziene editie Think and Grow Rich van Invictus Publishing. Het boek werd in 1937 voor het eerst uitgegeven en is sindsdien meer dan 100 miljoen keer verkocht. Het stond aan de basis van talloze successen en bevat een formule die zichzelf blijft bewizen in de praktijk. •De principes zijn gebaseerd op universele wetten die altijd zullen gelden. Een riik leven ontstaat niet zomaar. le moet zélf de weg naar riikdom bewandelen en die weg mot je eerst zelf aanleggen. Think and Grow Rich legt de principes uit waarmee je zo'n rijk en succesvol leven voor jezelf kan creèren.

€ 23,95

Bekijk op bol.com >

7. Als alle breinen werken

Als alle breinen werken

Ieder brein is anders en nergens wordt dat zo duidelijk als op de werkvloer. Dit boek biedt werknemers en werkgevers de tools om hun brein optimaal te benutten en van neurodiversiteit een kracht te maken. Ieder brein is uniek en nergens wordt dat zo duidelijk als op ons werk. Waar de een gek wordt van veel vergaderen, heeft de ander behoefte aan sturing. En waar de een gedijt bij thuiswerken, floreert de ander bij de levendigheid op de werkvloer. Die verschillen zijn een enorme kracht, want mensen die anders denken, communiceren en prikkels verwerken, komen ook tot andere inzichten en oplossingen.

€ 22,99

Bekijk op bol.com >

8. Going infinite

Going infinite

Over de opkomst en ondergang van bitcointycoon Sam Bankman-Fried. Van de auteur van 'Moneyball' en The 'Big Short'. Toen Michael Lewis hem voor het eerst ontmoette, was Sam Bankman-Fried ’s werelds jongste miljardair, groot geworden in crypto. CEO’s, beroemdheden en machthebbers streden om zijn tijd en geld nadat hij, vrijwel van de ene dag op de andere, was verschenen op ‘Forbes’’ lijst van rijkste mensen ter wereld. Wie was deze enigmatische man in korte broek en witte sokken, wiens ogen tijdens Zoom-vergaderingen afdwaalden naar de videogames die hij ondertussen speelde? In ‘Going Infinite’ probeert Michael Lewis die vraag te beantwoorden.

€ 24,99

Bekijk op bol.com >

9. Uit liefde voor jezelf

Uit liefde voor jezelf

Als je maar hard genoeg positief denkt, dan zal alles uiteindelijk goed komen. Is dat wel zo? Wat als je het omdraait? Moeilijke gedachten, gevoelens en omstandigheden zitten in het basispakket van het leven. Het is de kunst om er slim mee om te gaan. Hoe zou het zijn om niet meer te vechten of vluchten voor angst en pijn? Dat je mag denken wat je denkt, mag voelen wat je voelt en mag zijn wie je bent? Met dit boek krijg je de beste ACT-technieken en oefeningen aangereikt waarmee je meer uit je leven kunt halen. Gijs Jansen gebruikt hiervoor de nieuwste inzichten uit de Positieve Psychologie. Op zijn eerlijke, persoonlijke en humorvolle manier moedigt hij je aan om lichter te leven.

€ 27,00

Bekijk op bol.com >

10. Superfijne klanten

Superfijne klanten

Superfijne klanten, wie wil die nou niet? Superfijne klanten hebben oog voor jouw toegevoegde waarde en accepteren daarom de prijs die je vraagt. Dat maakt dat werken voor hen vaak niet voelt als werken. Maar hoe kom je aan superfijne klanten, klanten waar je blij van wordt? Hoop jij dat ze vanzelf naar je toekomen? Jos Burgers legt fijntjes uit dat hopen geen beste strategie is: je zult er iets voor moeten dóén. Zijn advies: stop met werken voor klanten waar je het alleen maar druk van krijgt en kies voor een eigentijdse strategie die leidt tot mond-tot-mondreclame.

€ 20,99

Bekijk op bol.com >