De beste 17 inch MSI laptops met Intel Core i5 processor

Raymond Veldkamp

Of je nou vanuit huis werkt, op kantoor of op locatie bij je klanten, je wilt beschikken over een betrouwbare laptop waarmee je overal en altijd kan werken.

Ben je op zoek naar een goede 17 inch MSI laptop met een Intel Core i5 processor maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de populairste 17 inch MSI laptops met een Intel Core i5 processor voor je op een rij gezet.

1. MSI Katana GF76 11UC-653NL - Gaming Laptop - 17.3 inch - 144Hz

MSI Katana GF76 11UC-653NL - Gaming Laptop - 17.3 inch - 144Hz

Deze MSI Katana GF76 11UC-653NL gaming laptop is perfect voor de casual gamer. Je speelt zo nu en dan wel eens League of Legends of FIFA 2022, maar alles op de allerhoogste grafische instellingen spelen, vind je niet zo belangrijk. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. De CPU's van Intel hebben beschikking tot bijzonder hoge Turbo Boost kloksnelheden. Simpel gezegd betekent dit voor jou een betere en vlekkeloze ervaring tijdens lange game sessies. Verder is het werkgeheugen van deze laptop uitbreidbaar. Hiermee kan je in de toekomst besluiten om je werkgeheugen te vergroten zodat je laptop nog meer taken tegelijkertijd aan kan.

Bekijken >