De beste 17 inch MSI laptops met AMD Ryzen 7 processor

Raymond Veldkamp

Of je nou vanuit huis werkt, op kantoor of op locatie bij je klanten, je wilt beschikken over een betrouwbare laptop waarmee je overal en altijd kan werken.

Ben je op zoek naar een goede 17 inch MSI laptop met een AMD Ryzen 7 processor maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de populairste 17 inch MSI laptops met een AMD Ryzen 7 processor voor je op een rij gezet.

1. MSI Bravo 17 C7VFK-041NL - Gaming Laptop - 17.3 inch - 144 Hz

MSI Bravo 17 C7VFK-041NL - Gaming Laptop - 17.3 inch - 144 Hz

Deze MSI Bravo 17 C7VFK-041NL gaming laptop is perfect voor de pro gamer. Voor de persoon die op zoek is naar high-end specs, onbegrensde performance en een eersteklas ervaring op het voorfront van laptop gaming. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Hierdoor zijn je laadschermen lekker kort en ben je snel terug in je spel. De videokaart van deze laptop levert een betrouwbare, ultra efficiënte gaming ervaring. Hierdoor heb je frames in overvloed en hoef jij je nooit te ergeren aan hardware gerelateerde lag in je spel. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave.

€ 1.249,00

Bekijken >