De beste 14 inch MSI laptops van dit moment

Raymond Veldkamp

Of je nou vanuit huis werkt, op kantoor of op locatie bij je klanten, je wilt beschikken over een betrouwbare laptop waarmee je overal en altijd kunt werken.

Ben je op zoek naar een goede 14 inch MSI laptop maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de populairste 14 inch MSI laptops van dit moment voor je op een rij gezet.

1. MSI Stealth 14 Studio A13VF-009NL - Gaming Laptop - 14 inch - 240Hz

MSI Stealth 14 Studio A13VF-009NL - Gaming Laptop - 14 inch - 240Hz

Deze MSI Stealth 14 Studio A13VF-009NL gaming laptop is bedoeld voor de fanatieke gamer. Ben je regelmatig aan het gamen, maar hoef je niet het beste van het beste te hebben? Dan is deze laptop speciaal voor jou. De laptop beschikt over ijzersterke prestaties dankzij de krachtige videokaart en snelle processor. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Hierdoor zijn je laadschermen lekker kort en ben je snel terug in je spel. Dankzij het verlichte toetsenbord is gamen in donkere ruimtes geen enkel probleem. Je kunt de volgende games spelen op: High tot ultra-high grafische instellingen Sport spellen; zoals Fifa 2021 of NBA 2k21.

Bekijken >

2. MSI Modern 14 C12M-634NL - Laptop - 14 inch

MSI Modern 14 C12M-634NL - Laptop - 14 inch

Deze MSI Modern 14 C12M-634NL roze laptop is geschikt voor het bewerken van foto's in bijvoorbeeld Adobe Photoshop. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Dankzij het verlichte toetsenbord is werken in donkere ruimtes geen enkel probleem. Onze specialist adviseert deze laptop voor: Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. Fotobewerking: de processor is hiervoor snel genoeg. Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.

Bekijken >

3. MSI Modern 14 C7M-046NL - Laptop - 14 inch

MSI Modern 14 C7M-046NL - Laptop - 14 inch

Deze MSI Modern 14 C7M-046NL laptop is geschikt voor het typen van verslagen en het maken van presentaties. Deze laptop is start snel op dankzij de snelle processor en SSD. Dankzij het verlichte toetsenbord is werken in donkere ruimtes geen enkel probleem. Onze specialist adviseert deze laptop voor: Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. Bewerken van jouw vakantiefoto's: de processor biedt voldoende snelheid.

Bekijken >

4. MSI Modern 14 C12M-475NL - Laptop - 14 inch

MSI Modern 14 C12M-475NL - Laptop - 14 inch

Deze MSI Modern 14 C12M-475NL laptop is geschikt voor dagelijks gebruik zoals internetten, e-mailen en het typen van verslagen. Dankzij het verlichte toetsenbord is werken in donkere ruimtes geen enkel probleem. Onze specialist adviseert deze laptop voor: Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* Deze laptop wordt niet aanbevolen voor: Films en series kijken: Geen hoge beeldkwaliteit door het TN-paneel. Fotobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg. Wij adviseren minimaal een i7 processor of een aparte videokaart.

Bekijken >

5. MSI Prestige 14Evo B13M-272NL - Laptop - 14 inch

MSI Prestige 14Evo B13M-272NL - Laptop - 14 inch

Deze MSI Prestige 14Evo B13M-272NL laptop is geschikt voor het bewerken van video's of het ontwerpen van 3D bestanden. Door de snelle processor en de videokaart is deze laptop zeer geschikt voor grafische toepassingen. Dankzij het IPS scherm heb je een bredere kijkhoek en een realistische kleurweergave. " Onze specialist adviseert deze laptop voor: Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. Fotobewerking: de processor is hiervoor snel genoeg. Videobewerking: deze laptop beschikt over een aparte videokaart. Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.

Bekijken >

6. MSI Modern 14 C13M-420NL - Laptop - 14 inch

MSI Modern 14 C13M-420NL - Laptop - 14 inch

Deze MSI Modern 14 C13M-420NL laptop is geschikt voor het bewerken van foto's in bijvoorbeeld Adobe Photoshop. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Dankzij het verlichte toetsenbord is werken in donkere ruimtes geen enkel probleem. Onze specialist adviseert deze laptop voor: Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. Fotobewerking: de processor is hiervoor snel genoeg. Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.

Bekijken >

7. MSI Modern 14 C13M-422NL - Laptop - 14 inch

MSI Modern 14 C13M-422NL - Laptop - 14 inch

Deze MSI Modern 14 C13M-422NL laptop is geschikt voor het typen van verslagen en het maken van presentaties. Dankzij het verlichte toetsenbord is werken in donkere ruimtes geen enkel probleem. Deze laptop start snel op dankzij de snelle processor en SSD. Onze specialist adviseert deze laptop voor: Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. Fotobewerking: de processor is hiervoor snel genoeg. Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.

Bekijken >

8. MSI Gaming Laptop Summit E14Flip A12MT-019NL

MSI Gaming Laptop Summit E14Flip A12MT-019NL

-

Bekijken >

9. MSI Prestige 14Evo A12M-020NL - Laptop - 14 inch

MSI Prestige 14Evo A12M-020NL - Laptop - 14 inch

Deze MSI Prestige 14Evo A12M-020NL laptop is geschikt voor het bekijken van je favoriete films en series. Deze laptop is erg snel dankzij de snelle processor en SSD. Dankzij het IPS scherm heb je een bredere kijkhoek en een realistische kleurweergave. Onze specialist adviseert deze laptop voor: - Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. - Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* - Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. - Bewerken van jouw vakantiefoto's: Met de Intel Iris Xe raphics kan je lichte grafische taken uitvoeren.

Bekijken >

10. MSI Prestige 14 Evo B13M-274NL - Laptop - 14 inch

MSI Prestige 14 Evo B13M-274NL - Laptop - 14 inch

Deze MSI Prestige 14 Evo B13M-274NL laptop is geschikt voor het bewerken van video's of het ontwerpen van 3D bestanden. Door de snelle processor en de videokaart is deze laptop zeer geschikt voor grafische toepassingen. Dankzij het IPS scherm heb je een bredere kijkhoek en een realistische kleurweergave. " Onze specialist adviseert deze laptop voor: Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

Bekijken >