De beste 14 inch MSI laptops met Intel Core i5 processor

Raymond Veldkamp

Of je nou vanuit huis werkt, op kantoor of op locatie bij je klanten, je wilt beschikken over een betrouwbare laptop waarmee je overal en altijd kan werken.

Ben je op zoek naar een goede 14 inch MSI laptop met een Intel Core i5 processor maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de populairste 14 inch MSI laptops met een Intel Core i5 processor voor je op een rij gezet.

1. MSI Modern 14 C13M-422NL - Laptop - 14 inch

MSI Modern 14 C13M-422NL - Laptop - 14 inch

Deze MSI Modern 14 C13M-422NL laptop is geschikt voor het typen van verslagen en het maken van presentaties. Dankzij het verlichte toetsenbord is werken in donkere ruimtes geen enkel probleem. Deze laptop start snel op dankzij de snelle processor en SSD. Onze specialist adviseert deze laptop voor: Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. Fotobewerking: de processor is hiervoor snel genoeg. Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.

Bekijken >

2. MSI Prestige 14Evo A12M-020NL - Laptop - 14 inch

MSI Prestige 14Evo A12M-020NL - Laptop - 14 inch

Deze MSI Prestige 14Evo A12M-020NL laptop is geschikt voor het bekijken van je favoriete films en series. Deze laptop is erg snel dankzij de snelle processor en SSD. Dankzij het IPS scherm heb je een bredere kijkhoek en een realistische kleurweergave. Onze specialist adviseert deze laptop voor: - Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. - Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* - Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. - Bewerken van jouw vakantiefoto's: Met de Intel Iris Xe raphics kan je lichte grafische taken uitvoeren.

Bekijken >

3. MSI Prestige 14 Evo B13M-274NL - Laptop - 14 inch

MSI Prestige 14 Evo B13M-274NL - Laptop - 14 inch

Deze MSI Prestige 14 Evo B13M-274NL laptop is geschikt voor het bewerken van video's of het ontwerpen van 3D bestanden. Door de snelle processor en de videokaart is deze laptop zeer geschikt voor grafische toepassingen. Dankzij het IPS scherm heb je een bredere kijkhoek en een realistische kleurweergave. " Onze specialist adviseert deze laptop voor: Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

Bekijken >