De beste 14 inch MSI laptops met Intel Core i3 processor

Raymond Veldkamp

Of je nou vanuit huis werkt, op kantoor of op locatie bij je klanten, je wilt beschikken over een betrouwbare laptop waarmee je overal en altijd kan werken.

Ben je op zoek naar een goede 14 inch MSI laptop met een Intel Core i3 processor maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de populairste 14 inch MSI laptops met een Intel Core i3 processor voor je op een rij gezet.

1. MSI Modern 14 C12M-475NL - Laptop - 14 inch

MSI Modern 14 C12M-475NL - Laptop - 14 inch

Deze MSI Modern 14 C12M-475NL laptop is geschikt voor dagelijks gebruik zoals internetten, e-mailen en het typen van verslagen. Dankzij het verlichte toetsenbord is werken in donkere ruimtes geen enkel probleem. Onze specialist adviseert deze laptop voor: Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* Deze laptop wordt niet aanbevolen voor: Films en series kijken: Geen hoge beeldkwaliteit door het TN-paneel. Fotobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg. Wij adviseren minimaal een i7 processor of een aparte videokaart.

€ 409,00

Bekijken >