De beste 14 inch MSI laptops met AMD Ryzen 5 processor

Raymond Veldkamp

Of je nou vanuit huis werkt, op kantoor of op locatie bij je klanten, je wilt beschikken over een betrouwbare laptop waarmee je overal en altijd kan werken.

Ben je op zoek naar een goede 14 inch MSI laptop met een AMD Ryzen 5 processor maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de populairste 14 inch MSI laptops met een AMD Ryzen 5 processor voor je op een rij gezet.

1. MSI Modern 14 C7M-046NL - Laptop - 14 inch

MSI Modern 14 C7M-046NL - Laptop - 14 inch

Deze MSI Modern 14 C7M-046NL laptop is geschikt voor het typen van verslagen en het maken van presentaties. Deze laptop is start snel op dankzij de snelle processor en SSD. Dankzij het verlichte toetsenbord is werken in donkere ruimtes geen enkel probleem. Onze specialist adviseert deze laptop voor: Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. Bewerken van jouw vakantiefoto's: de processor biedt voldoende snelheid.

€ 599,00

Bekijken >