De beste 14 inch Microsoft laptops met Intel Core i7 processor

Raymond Veldkamp

Of je nou vanuit huis werkt, op kantoor of op locatie bij je klanten, je wilt beschikken over een betrouwbare laptop waarmee je overal en altijd kan werken.

Ben je op zoek naar een goede 14 inch Microsoft laptop met een Intel Core i7 processor maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de populairste 14 inch Microsoft laptops met een Intel Core i7 processor voor je op een rij gezet.

1. Microsoft Surface Laptop Studio - i7 - 16GB - 512GB - Platina Grijs

Microsoft Surface Laptop Studio - i7 - 16GB - 512GB - Platina Grijs

Door het grensverleggende ontwerp van de Microsoft Surface Qwerty Laptop Studio kun je jouw specialiteit inzetten. Met een laptop beeldscherm van 14 Inch kun je jouw doelen behalen. Naast gaming is deze laptop zeer geschikt voor grapisch gebruik. De Microsoft laptop beschikt namelijk over een tablet functie waardoor deze laptop binnen enkele stappen is onmgetoverd tot een tablet. De ingebouwde surface pen zorgt ervoor dat je digitale notities en schetsen kunt maken. Zo kun je binnen enkele stappen jouw ontwerp aanpassen. Mocht het beeldscherm te klein zijn dan is het natuurlijk mogelijk om deze aan te uit te breiden met een monitor doormiddel van een USB-C aansluiting.

Bekijken >