De beste 14 inch Acer laptops met Intel Core i7 processor

Raymond Veldkamp

Of je nou vanuit huis werkt, op kantoor of op locatie bij je klanten, je wilt beschikken over een betrouwbare laptop waarmee je overal en altijd kan werken.

Ben je op zoek naar een goede 14 inch Acer laptop met een Intel Core i7 processor maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de populairste 14 inch Acer laptops met een Intel Core i7 processor voor je op een rij gezet.

1. Acer Porsche Design Book RS AP714-51GT-79V2 laptop

Acer Porsche Design Book RS AP714-51GT-79V2 laptop

De krachtige, oogstrelende Porsche Design Acer Book RS van 1,2 kg* is een geverifieerd Intel® Evo™ Platform apparaat. Het is prachtig gestroomlijnd en heeft hardware voor topprestaties, zoals de 11e generatie Intel® Core™ processor en de discrete NVIDIA® GeForce® MX350 grafische kaart*. Licht. Modern. Dun. Het lichtgewicht design wordt gekenmerkt door puristische en minimalistische elementen. Van de diamantgeslepen en CNC-gefreesde cover van 3K-koolstofvezel tot het unibody-scharnier en van de slanke behuizing van 15,99 mm met prachtige hoeken tot het gladde glazen scherm en touchpad – elke centimeter van deze gestroomlijnde laptop van 1,2 kg is een stijlstatement.

Prijs: 1.349,00

Bekijk