De beste 13 inch Samsung laptops met Intel Core i5 processor

Raymond Veldkamp

Of je nou vanuit huis werkt, op kantoor of op locatie bij je klanten, je wilt beschikken over een betrouwbare laptop waarmee je overal en altijd kan werken.

Ben je op zoek naar een goede 13 inch Samsung laptop met een Intel Core i5 processor maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de populairste 13 inch Samsung laptops met een Intel Core i5 processor voor je op een rij gezet.

1. Samsung Galaxy Book3 360 - NP730QFG-KA2NL

Samsung Galaxy Book3 360 - NP730QFG-KA2NL

Dubbel ontwerp. Twee keer zo productief. Met een gewicht van nog geen 1,2 kg levert de Galaxy Book3 360 13 een intuïtieve 2-in-1 hybride ervaring in een lichtgewicht vorm. Gebruik hem als een krachtige laptop of klap hem om in tabletmodus om optimaal te profiteren van het touchscreen. Ontgrendel uw creativiteit met de snelle en nauwkeurige S Pen. S Pen. Naar het scherm. Naar het leven Zet uw heldere ideeën om in inspirerende content - draai het scherm om, pak de S Pen en noteer ideeën, schets, teken en verfijn foto's en video's met ongelooflijke precisie. Levensechte beelden voor meer dan levensgroot entertainment Ga helemaal op in de actie via het meeslepende FHD Super AMOLED-scherm.

€ 1.179,00

Bekijken >