De beste 13 inch MSI laptops van dit moment

Raymond Veldkamp

Of je nou vanuit huis werkt, op kantoor of op locatie bij je klanten, je wilt beschikken over een betrouwbare laptop waarmee je overal en altijd kunt werken.

Ben je op zoek naar een goede 13 inch MSI laptop maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de populairste 13 inch MSI laptops van dit moment voor je op een rij gezet.

1. MSI Prestige 13 Evo A13M-059NL - Laptop - 13.3 inch

MSI Prestige 13 Evo A13M-059NL - Laptop - 13.3 inch

Deze MSI Prestige 13 Evo A13M-059NL laptop is geschikt voor het bewerken van video's of het ontwerpen van 3D bestanden. Door de snelle processor en de videokaart is deze laptop zeer geschikt voor grafische toepassingen. Dankzij het IPS scherm heb je een bredere kijkhoek en een realistische kleurweergave. " Onze specialist adviseert deze laptop voor: Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. Fotobewerking: de processor is hiervoor snel genoeg. Videobewerking: deze laptop beschikt over een aparte videokaart. Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.

Bekijken >