De beste 13 inch MSI laptops met Intel Core i7 processor

Raymond Veldkamp

Of je nou vanuit huis werkt, op kantoor of op locatie bij je klanten, je wilt beschikken over een betrouwbare laptop waarmee je overal en altijd kan werken.

Ben je op zoek naar een goede 13 inch MSI laptop met een Intel Core i7 processor maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de populairste 13 inch MSI laptops met een Intel Core i7 processor voor je op een rij gezet.

1. MSI Gaming Laptop Prestige 13Evo A13M-093NL

MSI Gaming Laptop Prestige 13Evo A13M-093NL

The Essence Of Elite Buitengewone prestaties, grote draagbaarheid en een compact ontwerp, de Prestige-serie is ontworpen om aan al uw verwachtingen voor een perfecte zakelijke en productiviteitslaptop te voldoen. Gecertificeerd door het Intel® Evo™ platform, maakt de Prestige 13 Evo je leven productiever door uitzonderlijke ervaringen te bieden op elk moment van je werk en leven. Intel® Evo™-platform De ultieme premium laptopervaring Met de nieuwste 13e generatie Intel® Core™ i7 processor en gecertificeerd door het Intel® Evo™ platform is de Prestige serie een van de krachtigste productiviteitslaptops die je kunt kopen.

€ 1.288,00

Bekijken >