De beste 13 inch Microsoft laptops met Intel Core i5 processor

Raymond Veldkamp

Of je nou vanuit huis werkt, op kantoor of op locatie bij je klanten, je wilt beschikken over een betrouwbare laptop waarmee je overal en altijd kan werken.

Ben je op zoek naar een goede 13 inch Microsoft laptop met een Intel Core i5 processor maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de populairste 13 inch Microsoft laptops met een Intel Core i5 processor voor je op een rij gezet.

1. Microsoft Surface Pro 9 - 2 in 1 - Touchscreen - i5/8GB/256GB Platinum - 13 inch

Microsoft Surface Pro 9 - 2 in 1 - Touchscreen - i5/8GB/256GB Platinum - 13 inch

De krachtigste Pro doet het allemaal Surface Pro 9 geeft je de tabletflexibiliteit die je wenst en de laptopprestaties en batterijduur(4) die je nodig hebt om je dag door te komen, en dat alles in één ultra-draagbaar apparaat.

Bekijken >

2. Microsoft Surface Pro 9 - Touchscreen - i5/8GB/256GB - 13 Inch - Graphite + Signature Type Cover - QWERTY - Zwart

Microsoft Surface Pro 9 - Touchscreen - i5/8GB/256GB - 13 Inch - Graphite + Signature Type Cover - QWERTY - Zwart

Deze bundel bevat de Surface Pro 9 (Intel Core i5/8GB RAM/256GB SSD) - Graphite en een Surface Pro Signature Type Cover - QWERTY - Zwart. De krachtigste Pro doet het allemaal Surface Pro 9 geeft je de tabletflexibiliteit die je wenst en de laptopprestaties en batterijduur die je nodig hebt om je dag door te komen, en dat alles in één ultra-draagbaar apparaat. 2-in-1 veelzijdigheid, één ongelooflijk touchscreen. De prestaties op laptop-niveau die je nodig hebt Surface Pro 9 levert razendsnelle Pro-prestaties met 12e generatie Intel® Core™-processors op bepaalde configuraties en tot 15.5 uur batterijduur.

Bekijken >

3. Microsoft Surface Pro 8 - i5 - 8GB - 512GB SSD - Graphite

Microsoft Surface Pro 8 - i5 - 8GB - 512GB SSD - Graphite

Deze Microsoft Surface Pro8 laptop is geschikt voor het bekijken van je favoriete films en series. Deze laptop is voorzien van een 2K scherm wat zorgt voor haarscherpe beelden. Bedien je laptop snel en gemakkelijk door middel van het touchscreen. Onze specialist adviseert deze laptop voor: Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. Bewerken van jouw vakantiefoto's: de processor biedt voldoende snelheid.

Bekijken >

4. Microsoft Surface Laptop 5 -Notebook - Touchscreen - i5/8GB/512GB Zwart - 13,5 inch

Microsoft Surface Laptop 5 -Notebook - Touchscreen - i5/8GB/512GB Zwart - 13,5 inch

Snelheid om te multitasken aangedreven door 12e generatie Intel® Core, met Windows 11 en een prachtig PixelSense-touchscreen. Dun en mooi, in een formaat naar keuze, 13,5" of 15", en kleuren van Platinum of Zwart. Plus batterijduur² om echt de hele dag je ding te doen op jouw manier. Surface Laptop 5 geeft je de perfecte balans om alles op jouw voorwaarden te doen en impact te maken. Supersnel, Superstijvol: Dun en superlicht van gewicht met een uitzonderlijk comfortabel toetsenbord. 13.5" PixelSense-touchscreen voor ultra-draagbare productiviteit.² 12e generatie Intel Core met Thunderbolt 4-connectiviteit en batterij die de hele dag meegaat.

Bekijken >

5. Microsoft Surface Laptop 5 i5-1235U (13.5") Touchscreen Core™ i5 8GB/512GB - Platina. QWERTZ TOETSENBORD

Microsoft Surface Laptop 5 i5-1235U (13.5

LETOP QWERTZ Duitse toetsenbord indeling Surface Laptop 5 is eindelijk hier met multitasking-snelheden die worden aangedreven door 12e generatie Intel Core i5-processors gebouwd op het Intel Evo-platform, met Windows 10/11 en een levendig touchscreen. Handig en stijlvol in de maat die jij wilt. En een batterijlevensduur die is aangepast aan het echte leven, om uw leven op uw eigen manier te doen, de hele dag. Surface Laptop 5 biedt u de perfecte balans om alles te doen. Slank, dun, licht 13,5" PixelSense™-touchscreen voor ultradraagbare productiviteit of een grotere 15" multitasking met gedeeld scherm. Elegante en superlichte laptop met een gewicht van 1.

Bekijken >

6. Surface Pro 9 (Intel Core i5/8GB RAM/256GB SSD) - Graphite + Microsoft Surface Pro Signature Type Cover - Qwerty - Zwart

Surface Pro 9 (Intel Core i5/8GB RAM/256GB SSD) - Graphite + Microsoft Surface Pro Signature Type Cover - Qwerty - Zwart

Microsoft Surface Pro 9 - 2 in 1 - Touchscreen - i5/8GB/256GB Zwart - 13 inch De krachtigste Pro doet het allemaal Surface Pro 9 geeft je de tabletflexibiliteit die je wenst en de laptopprestaties en batterijduur(4) die je nodig hebt om je dag door te komen, en dat alles in één ultra-draagbaar apparaat.

Bekijken >

7. Microsoft Surface Pro 8 - i5 - 8GB - 128GB SSD - Platinum

Microsoft Surface Pro 8 - i5 - 8GB - 128GB SSD - Platinum

De kracht van een laptop met de flexibiliteit van een tablet, en alles daartussenin, met 13"-touchscreen, iconische ingebouwde kickstand en verwijderbaar toetsenbord.* Windows 11 brengt je dichter bij waar je van houdt. Familie, vrienden, obsessies, muziek, creaties - Windows 11 brengt alles samen. Met een fris nieuw gevoel en tools die het gemakkelijker maken om efficiënt te zijn, heeft het wat je nodig hebt voor wat er ook komt. Meer kracht dan ooit voor intensieve werkbelastingen met Intel® Core™-processoren van de 11e generatie, gecombineerd met ingebouwde actieve koeling.

Bekijken >

8. Microsoft Surface Pro 9 - Touchscreen - i5/8GB/256GB - 13 Inch - Graphite + Signature Type Cover + Pen - QWERTY - Platinum

Microsoft Surface Pro 9 - Touchscreen - i5/8GB/256GB - 13 Inch - Graphite + Signature Type Cover + Pen - QWERTY - Platinum

Deze bundel bevat de Surface Pro 9 (Intel Core i5/8GB RAM/256GB SSD) - Graphite en een Surface Pro Signature Type Cover + Pen - Qwerty - Platinum. De krachtigste Pro doet het allemaal Surface Pro 9 geeft je de tabletflexibiliteit die je wenst en de laptopprestaties en batterijduur die je nodig hebt om je dag door te komen, en dat alles in één ultra-draagbaar apparaat. 2-in-1 veelzijdigheid, één ongelooflijk touchscreen. De prestaties op laptop-niveau die je nodig hebt Surface Pro 9 levert razendsnelle Pro-prestaties met 12e generatie Intel® Core™-processors op bepaalde configuraties en tot 15.5 uur batterijduur.

Bekijken >

9. Microsoft Surface Pro 9 - Touchscreen - i5/8GB/256GB - 13 Inch - Sapphire + Signature Type Cover - QWERTY - Zwart

Microsoft Surface Pro 9 - Touchscreen - i5/8GB/256GB - 13 Inch - Sapphire + Signature Type Cover - QWERTY - Zwart

Deze bundel bevat de Surface Pro 9 (Intel Core i5/8GB RAM/256GB SSD) - Sapphire en een Surface Pro Signature Type Cover - QWERTY - Zwart. De krachtigste Pro doet het allemaal Surface Pro 9 geeft je de tabletflexibiliteit die je wenst en de laptopprestaties en batterijduur die je nodig hebt om je dag door te komen, en dat alles in één ultra-draagbaar apparaat. 2-in-1 veelzijdigheid, één ongelooflijk touchscreen. De prestaties op laptop-niveau die je nodig hebt Surface Pro 9 levert razendsnelle Pro-prestaties met 12e generatie Intel® Core™-processors op bepaalde configuraties en tot 15.5 uur batterijduur.

Bekijken >

10. Microsoft Surface Pro 9 - Touchscreen - i5/8GB/256GB - 13 Inch - Sapphire + Pro X Keyboard Cover - QWERTY - Zwart

Microsoft Surface Pro 9 - Touchscreen - i5/8GB/256GB - 13 Inch - Sapphire + Pro X Keyboard Cover - QWERTY - Zwart

Deze bundel bevat de Surface Pro 9 (Intel Core i5/8GB RAM/256GB SSD) - Sapphire en een Surface Pro X Keyboard Cover - QWERTY - Zwart. De krachtigste Pro doet het allemaal Surface Pro 9 geeft je de tabletflexibiliteit die je wenst en de laptopprestaties en batterijduur die je nodig hebt om je dag door te komen, en dat alles in één ultra-draagbaar apparaat. 2-in-1 veelzijdigheid, één ongelooflijk touchscreen. De prestaties op laptop-niveau die je nodig hebt Surface Pro 9 levert razendsnelle Pro-prestaties met 12e generatie Intel® Core™-processors op bepaalde configuraties en tot 15.5 uur batterijduur.

Bekijken >