De beste 13 inch ASUS laptops met Intel Core i7 processor

Raymond Veldkamp

Of je nou vanuit huis werkt, op kantoor of op locatie bij je klanten, je wilt beschikken over een betrouwbare laptop waarmee je overal en altijd kan werken.

Ben je op zoek naar een goede 13 inch ASUS laptop met een Intel Core i7 processor maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de populairste 13 inch ASUS laptops met een Intel Core i7 processor voor je op een rij gezet.

1. ASUS Zenbook Flip 13 OLED UP5302ZA-LX106W - 2-in-1 Laptop - 13.3 inch

ASUS Zenbook Flip 13 OLED UP5302ZA-LX106W - 2-in-1 Laptop - 13.3 inch

Deze ASUS Zenbook Flip 13 OLED UP5302ZA-LX106W laptop is geschikt voor hobbymatige fotobewerking. De laptop beschikt overeen 2.8K OLED scherm, waardoor je haarscherp beeld en uitstekende kleurweergave hebt. Het 2-in-1 design zorgt ervoor dat je de laptop ook als tablet kunt gebruiken. Bedien je laptop snel en gemakkelijk door middel van het touchscreen. Onze specialist adviseert deze laptop voor: Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

Bekijken >