De beste 13 inch ASUS laptops met Intel Core i7 processor

Raymond Veldkamp

Of je nou vanuit huis werkt, op kantoor of op locatie bij je klanten, je wilt beschikken over een betrouwbare laptop waarmee je overal en altijd kan werken.

Ben je op zoek naar een goede 13 inch ASUS laptop met een Intel Core i7 processor maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de populairste 13 inch ASUS laptops met een Intel Core i7 processor voor je op een rij gezet.

1. ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304VA-NQ075W - Laptop - 13.3 inch

ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304VA-NQ075W - Laptop - 13.3 inch

Deze ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304VA-NQ075W laptop is perfect voor grote rekenbestanden en Photoshop. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Het OLED beeldscherm zorgt voor een perfect contrast en realistische kleurweergave. De behuizing is gemaakt van aluminium. Onze specialist adviseert deze laptop voor:Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.Fotobewerking: Dankzij de Intel Iris Xe videokaart kun je makkelijk Photoshoppen.

€ 1.699,00

Bekijken >