De beste 13 inch Acer laptops van dit moment

Raymond Veldkamp

Of je nou vanuit huis werkt, op kantoor of op locatie bij je klanten, je wilt beschikken over een betrouwbare laptop waarmee je overal en altijd kunt werken.

Ben je op zoek naar een goede 13 inch Acer laptop maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de populairste 13 inch Acer laptops van dit moment voor je op een rij gezet.

1. Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H S23W

Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H S23W

Plus- en minpunten Volgens onze laptopspecialist Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet. Deze Chromebook weegt maar 1,2 kilogram, waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops. Een Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder vatbaar voor virussen door ingebouwde beveiliging. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Deze Chromebook heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het toetsenbord lastig is af te lezen in het donker.

Bekijken >

2. Acer Chromebook 13 CB713-1W-P13S - 13.5 inch

Acer Chromebook 13 CB713-1W-P13S - 13.5 inch

De Acer Chromebook 13 CB713-1W-P13S is een ideale Chromebook voor je studie. Met de snelle Intel pentium processor voer je snel en gelijktijdig meerdere taken uit. Tot slot is de Acer Chromebook 13 een Chromebook waarmee je gezien mag worden dankzij de volledig metalen behuizing met extra dunne schermranden en toetsenbordverlichting. Onze specialist adviseert een Chromebook wanneer: Je werkt in de cloud: raak nóóit meer je bestanden kwijt. Je houdt van snelheid: start in enkele seconden op en blijft altijd snel. Je geniet van gemak: beveiliging is ingebouwd en updates zijn automatisch. Je veel onderweg bent: werk de hele dag door met de lange batterijduur.

Bekijken >

3. Acer Chromebook Spin 13 CP713-1WN-39C5 - Chromebook - 13.5 Inch

Acer Chromebook Spin 13 CP713-1WN-39C5 - Chromebook - 13.5 Inch

De Acer Chromebook Spin 13 CP713-1WN-39C5 is een ideale Chromebook voor je studie en voor het bewerken van je foto's. Met de zeer snelle Intel Core i3 processor voer je snel en gelijktijdig meerdere taken uit en is het mogelijk om foto's te bewerken met behulp van Adobe Lightroom. Bovendien ben je met deze processor klaar voor de toekomstige software en app's die nog gaan komen voor Chromebooks. Deze Chromebook beschikt over een super scherp beeld door de 2K resolutie. Gebruik deze Chromebook ook als tablet door middel van het touchscreen en draaibaar scherm.

Bekijken >